לעמירם-מחר יום הולדת

תבוא היום לערד ונראה אותך אומר "חרא של מקום"

אם לא עוברים בראשך הירהורי השתקעות במקום היפה הזה..אני קוגלאגר..

66Amiram

New member
חרא של מקום בטירונות של 1962 לפני שהייתה העיר

ינואר-פברואר ,קור כלבים ,גשם דקיק,פלוגת טירונים באהלי סיירים בבוץ. ניסית פעם לרחוץ מסטינגים במים קרים ב ס מעלות ? נסי פעם להיתגלח ב 6 בבוקר במים קרים ב ס מעלות ? או מקלחת פעם ב 3 שבועות במים קרים בחורף ? שילשולים אין סופיים , חרא של מקום ! יזכר אצלי לדראון עולם . עשינו פעם תרגיל שהצליח וזה סיפור המעשה : 4 חברה שילשנו סמוך לאוהלים ,דקרנו את האצבע במחט והוספנו את הדם לשילשול ,רצנו לחובש ואמרנו שמשלשלים דם החובש קבע מיד שזה דיזינטריה אז שלחו אותנו לבי"ח בבאר שבע (עדיין לא היה כביש בין אזור ערד לבאר שבע) התיצבנו בחיוך אצל הרופא במיון והחובש אמר : יש להם דיזינטריה , הם משלשלים דם ! הרופא הסתכל עלינו ושאג תסתלקו לי מהעיינים מי שיש לו דיזינטריה אינו יכול לעמוד על הרגלים אני מכיר את כל הקונצים שבעולם... חזרנו בבושת פנים בחצות לפלוגה ולחרא הרגיל אך המגד שהגיע לבקר ושמע מהחובש שאנחנו משלשים דם , החליט שהוא אינו סומך על הרופאים ואינו רוצה להסתכן ולהדביק את כל הפלוגה ושלח אותנו לשבוע הבייתה..... היה כיף בבית וראיתי את הסרט "תותחי נברון" בקולנוע מוגרבי ז"ל . בקיצור אז היה חרא של מקום !

ושוב...הרשה לי למחוק לך את הסטיגמה שהדבקת

לעירי..מזמינה אותך לביקור...אולי דרך סיור במקום הזה נווה המדבר המוריק הזה סוף סוף תשתחרר מהטראומה שנשארה לך מהמקום..דרך אגב לתומי חשבתי שזו המצאה בלעדית שלי לטפטף טיפת דם לתוך פיפי או קקי..טוב...אני רואה שכבר ב64 השתמשו בתכסיס הזה כדי לקבל גימלים...

גיורא16

New member
ערד

עברתי כמה פעמים בערד בדרך לים המלח,אילת וכיו"ב. להגיד את האמת....לא התלהבתי. מי שיש לו שם נוף למדבר אז יש לו. חוץ מזה?...אבל אני חייב להודות שהייתי אורח לרגע.

אם אני מנסה להיזכר איך ניראתי ב-64...

ילדה בת -שמונה בערך...צנומה ורזה..אף מנומש, שיער בצבע הפלטינה..וחיה בהתגוננות מתמדת...מצד אחד הילדים בכיתה שכינו אותי "ראש טבח" [בגלל צבע שערי] ומצד שני אמא שמאיימת כל הזמן שתמכור אותי לשוחט התימני שבשכונה ..כי "שם אוכלים רק לבנייה.." ואז אולי אני אלמד להעריך את האוכל שסרבתי לאכול בבית..

תביא את התמונה מאז ואחת מעכשיו שנראה

לפניי ואחריי ונחליט אם היית חתיך או נהיית חתיך

../images/Emo6.gifכיף לי לברך על הבוקר יומולדת שמח../images/Emo65.gif

אז
גיורא
שיהיו לך חיים ארוכים וטובים

s h o o s h a

New member
מה לאחל לך?

ששנים רבות עוד תרכב... שיהיו ימיך יפים, מאושרים ומפנקים!
יום הולדת שמח לך

צלליתה

New member
../images/Emo49.gifלגיורא../images/Emo49.gif

שישיהיה לך יום יום הולדת מוצלח, ושכל משאלותיך תתגשמנה. Be careful what you wish for.....

מזל טוב גיורא ..שיתגשמו משאלותייך לעצמך../images/Emo65.gif

עד מאה ועשרים ...לא מוותרים ככה על שנה רק בשביל שעמירם יוכל להגיד

למה עאלק../images/Emo13.gifאומרים שזקנים הופכים להיות ילדים,

נו טוב אני לא יודעת בדיוק,,כשאהיה זקנה אספר לכם

למעלה