לעמירם-מחר יום הולדת

גיורא16

New member
לעמירם-מחר יום הולדת

חבר. אז מחר יש לי יום הולדת. נהיה מעונן וקר והיום שחתרתי באה מכת רוח וזרקה אותי פנימה.הים התחיל לסעור וגם ירדו כמה טיפות גשם. ניראה לי שריבונו (למרות השיחות שלנו בבוקר בים) קצת מתרגז שרימיתי אותו כמה וכמה פעמים. כניראה צריך להגביר קצת את המהירות של האופנוע............ החלטתי שעד 119 זה יספיק..שתוכל להגיד....."מת טרם זמנו". אז אני לא עוזב בינתיים.

ש ר ה לה

New member
גיורא זכור..!! מה שלא מחסל אותך, מחשל אותך|!

המון ברכות ובעיקר בריאות טובה.... יומולדת שמח

גיורא16

New member
לשרהלה תודה

אני עוסק בחישולים בצורה שגרתית...תודה על האיחולים.

66Amiram

New member
מה שיהרוג אותך זה לא האופנוע , זה

עודף של קיום מצוות פרו ורבו !!!!

גיורא16

New member
השמצה פרועה והוצאת לשון ה.......

עמי יקירי....תודה על הפירגון והאשראי. רציתי להודיעך שבששון יש רצון, אך הרצוי אינו מצוי.חפץ חפצתי בהידור מצווה לתמוך ביתומה ,אך הקנה רצוץ והאגו מחוץ. אך כתמיד אעשה כמיטב יכולתי ולהשומע ינעם.

שמעתי אופנועים..פרו ורבו..באתי..ויש יומולדת

אחלה!....איפוא המסיבה??? אז כשתעלם תרועת החגיגה.. לבינתיים קבל חיבוק
ונשיקה..
גם אם אני לא כל כך מכירה אותך.. יום הולדת שמח שיהיה לך.. נ.ב אם לים המלח תהיה בדרכך אשמח בירידות לים המלח לרכב אתך..

ש ר ה לה

New member
ערדי,גיורא בקושי הספיק להצטרף לפורום ואת כבר.

בקטע של ירידות???? אני פשוט המומה מעצמך
(צוחקקקקקקקתתתתתתתתתת את 10
)

שרושקה...אני בקטע של ירידות על גבי

א ו פ נ ו ע...לים המלח[ אחד מהשגעונות שלי]
...מה נסחפת כבר?..חוץ מזה למדתי שאת קצת יותר נועזת ממני...

ש ר ה לה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo68.gif../images/Emo140.gifאת 10 אמרתי כבר

למה להתאפק נשמה? כך מתנסחים במחוזותינו

הדרומיים...למי שיורד לים המלח...כמו שהצפונים בחיפה ..עולים לכרמל..ודרך אגב לרכב על אופנוע בירידות הסיבוביות..אתגר מהנה לכל אופנוען...ולמי שכמוני אוהבת להיות מאחור..הכוונה לשבת מאחור .[.שלא שוב לא תבינו אותי שלא כהלכה.].

גאיה../images/Emo6.gifתשתחררי וכתבי, מבטיחה לך לקרוא ולהגיב,

מה רק לגברים מותר לכתוב מה שרוצים? לדעתי אפשר לכתוב אם זה נכתב בטעם וכתיבתך נעימה,

גיורא16

New member
ותק בפורום

אכן בקושי הצטרף אבל כניראה תכונותיו הסגוליות נותנות לו נקודות זיכוי (תהללך זרה, ולא.....פיך !!!!1)

גיורא16

New member
הירידות לים המלח

יש לי וותק בירידות הנ"ל מאחר ואני מופיע באלבום מייסדי ערד. אפילו יש לי תמונה שלי על האופנוע שם מנובמבר 1964 שהתבוננות בא עושה לי דיכאון (איזה חתיך הייתי אז ולא ידעתי). בכל מקרה עיתותי בידי וגם האופנוע תקין אז...............את מוזמנת

66Amiram

New member
גם אני ממייסדי ערד

טירונים של גדוד הנדסה קרבית בחורף 1962 במשך כחודשיים עוד לפני שהייתה העיר לא נחשב ? חרא של מקום ! התקופה תיזכר אצלי לדראון עולם .

למעלה