לעדי קריף נבון

שלום

רציתי לשאול מה אתן אומרות על אוברלוק ברנינה 700d ? במחשבה שאני הע"ה רוצה להגיע ל20 -30 בגדים בחודש ובהמשך יותר...

אם הבנתי נכון, כבר קיבלת תשובה על השאלה

לנפח עבודה כזה עדיף לקנות אוברלוק תעשייתי. וגם - אנא, שרשרי את ההודעות שלך אם הן באותו נושא.

תודה וסליחה אבל מה זה אומר לשרשר?

אשמח אם תוכלי להסביר לי איך משרשרים אם אני כותבת על אותו נושא אבל לא באותו זמן כל כמה זמן.... :) ממש תודה וחוץ מזה אמרו לי שכדאי לי לחכות לדעה נוספת וגם אם תעשייתי איזה? יש כמה וכמה סוגים ביד 2 ? ומה הטווח שכדאי לי להשקיע ע"מ לקבל משהו במצב טוב ולא שחוק? והאם יש דברים מיוחדים שכדאי לי לחפש ראיתי בהודעות שכתבתם משהו על תך כלה ותך נסתר ואפטר? אם כתבתי נכון ? אני מקווה שאני לא מעיקה עלייך פשוט חבל לי להשקיע במשהו שחשוב לי ובסוף זה לא יהיה לתועלת :)

שש שבע

New member
מה שעשית עכשיו (וגם אני ברגע זה) זה שרשור,

להוסיף חוליה לשרשרת. לא צריך לפתוח הודעה חדשה בכל פעם, עם כל הכבוד להתנחלות...לא צריך להתנחל בכל הדף...

אני מקווה שהבנתי

בכל אופן אם הבנתי נכון כדי למצוא תשובות לשאלות ששאלתי אני צריכה לדפדף, כדי לראות שענו לי. אין אופציה כזאת שברגע שמשהי כותבת משהו זה קופץ לראש העמוד? ואני מסכימה איתך בקשר להתנחלות :)

lirola

New member
יש לי ברנינה 700 D ואני תופרת עליה

כ-30-50 פריטים בחודש כבר מספר חודשים והיא שורדת. אבל לחלוטין ברור לי שאצטרך לעבור לתעשייתית בקרוב מאוד. אם הייתי יודעת מראש שאתפור הרבה הייתי קונה תעשייתית מלכתחילה.

lirola

New member
כשמתחילים לתפור לא תמיד יודעים שזה הופך לעסק

אם מראש תופרים כמות גדולה אין סיבה לקנות ביתית.

שש שבע

New member
, היא תשרוד עוד כמה שנים

אבל אם יש לך את הכסף, תעשיתית זה פשוט חיים אחרים. את מוזמנת אלי להתרשם,,תעבדי עליה 10 דקות, ויותר לא תרצי לעבוד על הביתית...

שש שבע

New member
אני לא סותרת אותך

אני רק אומרת שאם יש כסף ורוצים לתפור הרבה, ללכת על תעשיתית, ואם אין כסף וגם רוצים לתפור הרבה אפשר ללכת על ביתית. ותעשיתית תמיד חיים אחרים...

lirola

New member
ואללה? אוקיי. נבוא!

רק שאלה . סיפרת שבעלך סידר לך את הפלטה כך שתוכלי לתפור גם תפר כלה. לא בדיוק הבנתי בתעשייתית את ההבדל בין 4 חוטים ל-5 חוטים ואיזו מכונה כדאי לי בכלל לקנות. מרבית התפירה שלי היא בסריגים אם זה משנה, אבל תפר כלה גם חשוב לפעמים.

שש שבע

New member
תלוי מה את צריכה באוברלוק

את משתמשת בתך ביטחון?< ובענין התך כלה, אני אראה לך, נדבר כשתבואי...

אוברלוק עד 1000 שח../images/Emo2.gif

20-30 בגדים בחודש
אם תמצאי אוברלוק עד 1000 אשמח אם תקני 2
אני לא מצאתי בסכומים כאלה. לפי הכמויות שאת מתכוונת לתפור - נראה לי שדרושה לך תעשייתי לגבי תכונות של מכונה - נחכה למומחיות

ו שתי

New member
מוסיפה תוך סיג

שלי בזמנו אמרו שאוברלוק טוב לא מוכרים, רק כשהוא כבר שחוק (בלשונך- חרוש). נאמר לי כשהתלבטתי אצלא מישהו שמוכר גם מכונות ואוברלוקים חדשים, וגם ישנים, באחריות. דווקא על מכונה משומשת הוא אמר שלפעמים אנשים מחליפים כדי להשתדרג בתכונות (ממחושבת, רוקמת וכו'). בקיצור- קחי בערבון מוגבל, אבל שווה לשמוע עוד דעה.

אוברלוק תעשייתי בלבד

הביתי יתפרק לך אחרי זמן קצר .אני מדברת מניסיון 20 ו30 בגדים לחודש 1000 ש"ח זה מעט כסף לאוברלוק . אני קניתי ביתי והוא התפרק לי . ועכשיו יש לי תעשייתי ישן.ואני הצטערתי שלא קניתי ישר תעשיתי .בכסף שהוצאתי יכלתי לקנות חדש והיה נשאר לי עודף .

למעלה