לעדי קריף נבון

איזה אוברלוק לקנות?

שלום שמי שרית אני חדשה בפורום אשמח לקבל עזרה ראיתי שאתם ממש מבינים:) אני רוצה לקנות אוברלוק שוקלת אם תעשייתי או ביתי עד 1000 ש"ח. יש לי מכונת ברנינה טובה ממוחשבת ואני רוצה להתחיל לתפור בגדים לחנות אצלנו או למכירות נגיד 20 30 בגדים בחודש אולי בהמשך אגדל בע"ה אבל בנתים זה הכמות יש כל מיני ביד 2 דיאנה תעשייתית ,ברנינה 700d , ועוד... מה אתם אומרות ? 1) איזה אוברלוק ביתי או תעשייתי? 2) איך אני יודעת שהיא לא חרושה? 3) מה כדאי לי לחפש במכונה? אני מאוד אוהבת פטנטים וחיים קלים אבל אם זה מסובך או לא מצוי ברוב המכונות לא אתאמץ כ"כ? תודה רבה שאתן מקדישות זמן לכולם וגם לי .יום נעים קיץ בריא :)

לקושקוש1

שלום תודה שענית לי ראיתי 2 מכונות תעשיתיוית ביד2 אחד ב500 ואחד ב750 תחת הקטגוריה מכשירי חשמל- מכונות תפירה אבלכפי שאמרתי אני לא מבינה באוברלוק ולכן מעניין אותי לדעת אם זה אומר שהן חרושות והאם החברות שלהן טובות :)

לו שתי

רק עכשיו ראיתי שהגבת , תודה:) יש לי דודה שהיא תופרת וילונות בחנות לוילונות וכל הזמן היא מוצאת לי אוברלוקים של חנויות שנסגרות או באמת משדרגות את עצמם ולא תמיד הם שחוקות אני לא קניתי עד עכשיו כי העדפתי קודם להשקיע במכונת תפירה ב"ה מצאתי וגם הטווח מחירים שלה הוא בדר"כ באיזור ה1500 ש"ח אני לא יודעת אם זה סביר לתעשיתיות וגם אני לא מבינה בחברות ולכן אני רוצה להתייעץ איתכן בנתיים קראתי וראיתי שהתשובות ממש מקצועיות אז נראה לי שאפשר בע"ה לסמוך על הדעות כאן ...

ו שתי

New member
יהיה לך יותר נח אם תשרשרי

(במקום לפתוח הודעה חדשה, לחצי על ההודעה לה את רוצה להגיב, ומתחתיה יש לך אופציה לתגובה בחלון חדש, או תגובה מהירה) בהנחה שתכף השכנה תשרשר אותך למקום- 1500 ש"ח על פניו הוא מחיר די זול לאוברלוק במצב טוב. אני קניתי ביתי חדש ב-3000 (ברנינה 700D)

ו שתי

New member
קיבלתי עכשיו ממהנדס הבית תשובה מפורטת

לגבי בדיקת מכונה לפני קניה- בעקרון הוא דיבר הרבהעל גלגלי שינים, לבדוק שהם שלמים, שהחלקים שחוקים סימטרית (אפילו רצועות) וכו'. לגבי אוברלוקים ספציפית לא כל כך יש לנו נסיון.

סליחה גם לי עלה אותו המחיר

וזה לא ישרת אותה היא רוצה לתפור בכמויות גדולות.

אני מדברת מתוך ניסיון

אוברלוק ביתי הוא כמו צעצוע וחדש הוא יקר .אם היא קונה חדש עדיף לה כבר לקנות תעשייתי.חדש או יד שנייה .

שש שבע

New member
למה? אני עבדתי עם ביתית 13 שנה

ועבדתי רציני, אחר כך קניתי תעשיתית ומכרתי את הביתית כשהיא תקינה, והיא עדין משרתת את הרוכשת עד היום.

נכון אבל בסוף קנית תעשייתית

אז היא יכולה ישר לקנות תעשיתית יד שנייה בפחות כסף מביתית יד ראשונה ..

שש שבע

New member
זה נכוןאם את ישר רוצה לפתוח עסק

ויש לך את הכסף, תעשיתית טובה חדשה עולה כמעט כפול....

למעלה