לסיכום

לסיכום

היה מבחן ממש קל, אבל ממש.. (כמותי לפי דעתי היה יותר מדי קל שלא האמנתי.. חשוד לי.. אולי טעיתי במשו מפגר ולא שמתי לב..) ולמרות זאת, היה פרק מילולי אחד שהפיל אותי.. (שלא היה פיילוט) כל השאר הלך לי דיי סבבה.. לא חושב שאצליח להגיע ל700 אפילו.. ועל זה נאמר "שלום מועד פברואר..." :( מרוב תסכול בא לי למות :/

Pearle River

New member
אמרת קל, אז איך לא קל פתאום?

אם הלך לך כמותי טוב ואנגלית טוב ורק טעית במילולי אחת .. ניחא ! לי הלך על הפנים אם זה מנחם מישהו ...

באמת היה קל

המבחן זרם ולא היו דברים מפתיעים.. חוץ מפרק מילולי אחד שהיה ממש קשה שאני חושב שהוא הפיל אותי.. אנגלית אני חושב/מקווה שהגעתי לפטור.. כמותי חושב/מקווה ל145+ רק מילולי.. אני צריך ממוצע של 5 טעויות לפרק בערך.. פרק אחד יש לי לפחות 8.. קשה לי לראות את עצמי מסיים את 2 הפרקים עם 10 :/ קיצר.. שביזות :/ והכי מבאס, שהתחיל המבחן עם 2 פרקים מילולי, אבל הם הלכו לי בן-זונה.. יעני מזה טוב.. הראשון לפחות.. אבל אחד מהם פיילוט.. (הראשון כנראה עד כמה שאני זוכר עם השוואות עם אנשים שעשו רק 2 פרקי מילולי).. פרק 7 בלאט :(

Pearle River

New member
תקרא את ההודעה שפתחתי ..

מה אתה רוצה ללמוד לצורך העניין? ואתה בטוח שיש לך 8 טעויות לפחות? ואני מניח שזה עם הדטרמיניזם החברתי. איזה כיף לקבל כזה פרק לפנים.

לא סגור על עצמי עדיין

בגרויות שלי על הפנים.. אז בניתי על הפסיכו.. בשביל פסיכולוגיה אני צריך פסיכו של 700.. בשביל הנדסה צריך רק כמותי גבוהה.. מקווה שיהיה לי.. פטור מאנגלית אני צריך כי וואלה מי לא? חח וזהו :/

Pearle River

New member
כ"כ הרבה לפסיכולוגיה?

אתה בטוח? זה לא מקצוע עם רף קבלה כזה גבוה לפי מה שידוע לי. ושיהיה בהצלחה ... אני רוצה למדעי המחשב. . . אני מאמין שלא יספיק לי הפסיכומטרי העכשוי, אבל בלי עין הרע אני מקווה לסיים את הבית ספר עם ממוצע של 110+ ככה שנחפה על זה... עדיף להשקיע במקצועות קלים כמו אנגלית ומתמטיקה מאשר לעבור את הגיהנום הזה שוב.

יש הרבה דרישה, אז הרף גבוה..

לפחות בבן גוריון.. תודה אחי, בהצלחה גם לך! למרות שאתה לא ממש צריך את זה, עם ממוצע כמו שלך, לא חושב שתהיה לך בעיה להתקבל לשום מקום..

Pearle River

New member
אתה חושב? תודה אחי ..

אם היה לי זמן, גם הייתי מפציץ בפסיכומטרי אבל זה קשה בחודשיים ועוד כיתה יב' ... אבל בינתיים יש לי רף גבוה של ציונים (כימיה 100, מחשבים 97, מתמטיקה 100, אנגלית 95, ספרות 95, היסטוריה 98), אז רק נצטרך לשמור עליו השנה ויהיה טוב. קיצר, הרבה בהצלחה אחי ... נקווה שלא תצטרך לעבור את ייסורי הגיהנום שנית ! (במיוחד בגלל פרק אחד)

בשביל מדעי המחשב

אתה לא צריך להזיע כל כך הרבה, באמת. לי יש ממוצע בגרויות 107, שזה כולל בונוסים בפיסיקה ומחשבים, אני לא זוכר מה היו ציוני הבגרות שלי במדוייק, אבל נראה לי ששלך נכון לעכשיו קצת יותר גבוהים, ולפי את"א, אני צריך 660 בפסיכומטרי בשביל מדמ"ח, אז אל תלחץ.

זה מכמה סיבות

1. הוגלו התקנים בזמן בועת ההיי טק כשהיה ביקוש עצום למדמ"ח 2. התרחבות המכללות 3. יותר אנשים הולכים להנדסת תוכנה, שזה מקביל לפס ייצור לפועלי אמדוקס.

בן גוריון

הסכם של הנדסה בנוי על שלושה פרמטרים: ציון בגרות פיסיקה ציון בגרות מתמטיקה ציון כמותי בפסיכו

אין לי מושג על מה אתה מדבר

בכל מקרה ציוני המכינה זה בעצם ציונים בפיסיקה ומתמטיקה, לא?

נראה לי שאתה מחמיר עם ביקורת עצמית

לפי ההודעות שלך כאן בפורום, קשה לי להאמין שתקבל פחות מ-700, גם אם נפלת בפרק מילולי אחד, יש לך יתרון בכמותי ובהגיון שהפגנת כאן, ופרקי האנגלית שהיו די שכונתיים . הטקסטים פשוט היו קצרים, ממש קצרים. לי באופן אישי האנגלית הלך מצויין, חוץ מטעות אחת שאני יודע עליה, מילולי הלך לא רע, עם כי אני נוהג לדלג על ההגיון ולחזור אליו לאחר קטע הקריאה, מה שיצר מצב שאילץ אותי לנחש 3 תשובות (בשני הפרקים יחד) עקב קטע הקריאה הכבד שהיה. והבעיה האמיתית תהיה נראה לי הכמותי, לא השאלות לא היו קשות, בשאלה ה-17 בערך הייתי בדקה ה-14-15, ואז קרה משהו, אולי השאלות הפכו ל"ארוכות" יותר מבחינה חישובית או שאני תפקדתי פחות טוב, אבל הגעתי למצב שהייתי צריך לנחש גם פה 3 שאלות בשני הפרקים + טעות אחת לפחות שמצאתי...ואני צריך את ה-715 לפחות בשביל ביואינפורמטיקה.

meetAmeet

New member
מחזק.

יוסי... ממה שיצא לי להראות אתה בהחלט בחור חכם שבקלות עובר את ה-700, נכון אני לא מכיר אותך, אבל אני מאמין שגם אתה יודע שתקבל יותר, אולי אתה מפחד לעשות לעצמך עין הרע. כך או כך, חכה לציונים. וד"א... מה זה ביואינפורמטיקה? נשמע מגניב.

למעלה