לסיכום

iritki

New member
ביואינפורמטיקה

זה האבסורד האקדמאי החדש... אף אחד, כולל לא כאלה שסיימו את התואר לא יודע להגדיר את המקצוע. מעטים יודעים מהו אבל ציוני הקבלה בשמיים. בתכלס זה שילוב של ביולוגיה ומחשבים, עבודה אין בזה... אבל אם אתה מוצלח אתה יכול להיות בעבודה סופר מעניינת וסופר רווחית ובסוף, על הדרך, גם למצוא איזה פתרון למחלה קשה, לעזור לאנושות ולזכות בפרס נובל :)
 
מה זה ביואינפורמטיקה?

זה עוד איכשהו קשור למידע, לא? אבל איך בדיוק? ביו? שו?? :) ותודה על השבחים והמחמאות :) ולנחש 3 שאלות בשני פרקים זה דווקא סבבה.. אני ניחשתי 3 בהבנת הנקרא רק בפרק מילולי אחד, בגרוע.. :/ בכל אופן אני לא ממש ביקורתי, אני ריאלי.. אנגלית היו שאלות קשות, היו שאלות קלות.. בינתיים גיליתי 4 טעויות, שזה יחסית הרבה.. אני מקווה שלא יהיו עוד.. אבל לך תדע.. ציון משוער 130-140.. כמותי ממה שהשוואתי אין לי טעויות בינתיים, חוץ משאלה בגרף שאני לא זוכר מה סימנתי וזה מדליק אותי אחושרמוטה.. כי אני זוכר שאחרי זה עברתי על השאלה ולא מצאתי שום תשובה הגיונית אז אני סומך על האינסטינק הראשוני שלי שצדק.. אבל נחייה ונראה.. ציון משוער 140-150 מילולי.. פרק אחד הלך נחמד.. פרק אחד חושך.. ציון משוער 120-125.. ציון משוער סופי 670-715.. (סימולציות אחרונות היו לי 730..) מצב עגום :/ תכננתי לעזוב את הפורום ולהפרד מהפסיכו הזה לגמרי.. אבל כפי שזה נראה אני אמשיך להיות פה עד פברואר לפחות.. שלא לאבד מה"יכולת" (שכנראה לא הספיקה..) קיצר אני סתם בדכאון עכשיו.. צריך לדפוק את הראש.. אבל מחר בסיס.. איזה תסכול :/ מישו מצטרף אלי ל mass-suicide?
 
ששש! קישט, אל תעלו את הרף עוד יותר

בינתיים זה המקצוע שצריך אליו את הציון הכי גבוה חוץ מרפואה ממה שאני בדקתי. לא, אבל לא בגלל זה אני מתעניין בו, זה תואר לא של הנדסה שמתפרס על 4 שנים ומכיל את כל התכנים של מדמ"ח + תכני ביולוגיה. המטרה היא הקניית יכולות לבניית יישומים לניתוח מידע ביולוגי, על כל המשתמע מכך, זה נשמע אולי כמו סוג של מידענות, אבל מגיעים מזה גם למחקר. הבעיה היחידה היא כמו שכבר אמרו, זה תחום יחסית חדש. יש הטוענים ובצדק שבעתיד הקרוב זה יהיה אחד המקצועות הנדרשים, ולכן רווחי הרבה יותר מסתם תכניתן. מצד שני, מה אם זה יקרה רק בעתיד הדמיוני ו-4 שנות הלימוד יתבררו כתואר שווה ערך למדמ"ח ? אי אפשר לדעת כנראה, אבל המקצוע מושך אותי, אולי כי זה מכניס קצת טעם ליובש של המדמ"ח, כן יובש, כי במדמ"ח לא בונים כל היום אפליקציות מעניינות, פותרים גם המון חשבון איפיניטיסמאלי, וכל מי שעיין מעט בנושא יעיד על התחושות שליוו אותו.
 

ohad60

New member
תסתכל על מדעי הקוגניציה בי-ם

זה המחליף של ביואינפורמטיקה, כלומר רף בשמיים + אף אחד לא יודע מה זה...
 
אוי, זה נשמע ממש מטופש

הרף גבוה רק כי ישראלים נמשכים לתור, כמו דבורה לדבש. קשה לי לראות אנשים צעירים שירצו ללמוד בלשנות חישובית, זה..זה..עבודת אלילים וטרפים ! נומרולוגיה ! מקווה שלא העלבתי אף אחד, גינונים לא היו הצד החזק שלי מעולם.
 
למעלה