למסירה - מקראות

למסירה - מקראות

יש לי מקראות חדשות (בקושי מורקרו) משנה שעברה בקורסים כדלקמן: סדר דיון אזרחי - אמיר חורי משפט בינלאומי פרטי - עמוס שפירא דיני קניין - נינה זלצמן בנוסף למי שמעוניין, יש לי גם מקראות מלפני שנתיים ושלוש, אבל הם עמוק בבוידעם אז תנו לי קורסים ואני אבדוק. כל המקראות האלה - אני נותנת אותם בחינם - כל הקודם זוכה. אנא שלחו לי מסר בעניין. יום נעים! טל.

PIonit

New member
אגב, יש טעם לשמור מקראות?

או שכמו שבקושי צריך אותן במהלך השנה, בכלל לא צריך אותן בסיומה?

bignono

New member
אני זרקתי את שלי...

ממילא כל הפס"דים נמצאים במרחק לחיצת מקש מקלדת במאגרים הממוחשבים. כך גם החקיקה והסילבוס. היתרון היחיד שיכול להיות במקראות הוא הנגישות לחומרים שאינם מצויים באינטרנט באופן חופשי, דוגמת פסקי דין אנגליים/ אמריקניים עתיקים שלפעמים אינם מופיעים בלקסיס ודומיו או מאמרים שאינם סרוקים ברשת. לדעתי, הסיכוי הקלוש שמא אזדקק למאמרים/פס"דים מהמשפט המשווה בהמשך דרכי אינו מצדיק את המקום שהמקראות תופסות בחדרי הקט. בתרחיש הגרוע ביותר, אאלץ לגרור את עצמי לסיפריה ולצלם, אך היי רגע - אני בין כה וכה שורצת שם כל הזמן ....
בהקשר זה, אודה ואתוודה שלמרות שבכל שנה אני מצהירה מחדש שהפעם לא ארכוש מקראות שכן אין בכך טעם ועדיף להוציא את הסכומים הללו על דברים חשובים יותר (בגדים
) - אני נשברת בכל פעם מחדש ומוצאת עצמי קונה אותן לכל היאוחר ביום השני ללימודים. כשמדובר בקורסים שאין בהם בכלל עבודות, קיים סיכוי גדול שהמקראות תזרקנה מנויילנות או תימסרנה לחברות שלוקחות את הקורס בשנה העוקבת. אגב, ספרי חקיקה של מחשבות אני ממליצה בחום לשמור. הם מאוד נוחים ויכולים לשמש לקורסים אחרים בעלי תחומים משיקים.

למעלה