למסירה ללא תמורה

• פותח הנושא mish
  • פורסם בתאריך

Wing Chan

New member
לא. אתה לא יכול כי מעולם לא אמרתי.

אל תכניס דברים לפי. אתה רוצה, אני אתווכח איתך בכיף עד סוף הימים, אבל אל תכניס לי מילים לפה. אני לא עושה את זה לך ואני מבקש ממך לא לעשות את זה לי.

תמיר1991

New member
../images/Emo31.gif

לא המצאתי כלום! וחוץ מזה, כשביקשתי שתניח לי לנפשי זה עזר? תמיר.

אוסף

שנה טובה לכולם אשמח מאד לקבל האוסף הסיני בתמורה אתן תרומה לליבי יואב

תגיד,

התבלבלת עם פורום "תעביר את זה הלאה"? סתם...

Mercyful God

New member
תמיר תודה ,

נוגע ללב . זה היתה נקודת המחשבה שלי , כי השפעת אלבום כזה על האוספים שלי יכולה לדעתי להיות מעניינת מאוד . אבל לא משנה מי יקבל את זה , שיהיה לו רק שמח , אנחנו פה לא רבים על כלום .

בּני

New member
בולי סין בשנת 2003 (שנת הכבשה)

באתר הבא, ישנה רשימה של כל הבולים שיצאו בסין מ-1986 עד 2004. הקישור הזה הוא לעמוד של 2003, כל קישור ברשימה מוביל לדף עם תמונות של הבולים ונתונים על הבול והסדרה, כולל הסבר קצר, באנגלית, על הבול. ממבט שלי, נראה כי המוטיבים העיקרי הם סיפורי עמים ואלמנטים שקשורים להסטוריה של סין, נופים (!) וימי ציון כל שהם. אבל ישנם גם בולים מקסימים לכבוד מאו צ'ה טונג, כלי ברונזה, פרחי לילך, ספורט מסורתי וגם שני בולים לציון טיסת האסטרונאוט הסיני לחלל.

תמיר1991

New member
למרות בולי החלל,

לפי מה שאתה אומר, פרחים ונופים אמורים להגיע לדורון, אבל הוא לא מעוניין... אני חושב שמאו וספורט ידברו יותר לגלעד מאשר לכולנו. תמיר.

doroni10

New member
לדעתי, כפי שאמר בעל האלבום

יש למסור את האלבום למי שיעריך את האלבום כמקשה אחת. תמיר, חמי נמצא בצפון סין בימים אלו- סביר להניח שבולי נופים פרחים וחתולים יביא לי משם
דורון,

../images/Emo54.gifים גם אני רוצה../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif

אין לי אף חתול מסין, אם יהיו החלפות אני מאוד הייתי רוצה - אם זה אפשרי כמובן
.

doroni10

New member
לילנד- חלק מהכפילויות ישמרו עבורך

אם יהיו כמובן :) דורון,

למעלה