למסירה ללא תמורה

  • פותח הנושא mish
  • פורסם בתאריך

mish

New member
למסירה ללא תמורה

אלבום/ספר של אוסף בולים סיניים של שנת 2003 אלבום יפהפיה שקיבלתי מתנה שהייתי בסין כולל הסברים על הבולים באנגלית ובסינית. מעדיף שמישהו שמעריך את זה יותר ממני יהנה ממנו.
 

evilihi

New member
נשמע ממש מעניין

תרבות סינית תמיד ענינה אותי מאוד ואף שקלתי ללמוד סינית פעם (בינתיים אני דוברת כמה מילים בסיסיות) אם אף אחד לא ירצה אני אשמח לקבל אני אוספת בולים בשביל בת 15 גמר חתימה טובה!
 

תמיר1991

New member
../images/Emo7.gif

הקדמת אותי.... אשמח אם תוותרי לי... בכל זאת, לא הייתי כאן בחג... תמיר.
 

Mercyful God

New member
ואני עוד ביקשתי לפניה, במסר

נחיה ונראה , מאז שהוא פירסם את ההודעה ועד שאני שלחתי מסר עבר מספיק זמן שמישהו יקדים גם אותי .
 
אתם לא יכולים להתחלק ביניכם?

כל אחד יקבל מה שהוא אוסף. זה לדעתי הדבר הנכון לעשות.
 

Mercyful God

New member
זה בטח יתחלק , לא משנה איפה זה יפול

אבל בכל זאת , את יודעת ...
 

תמיר1991

New member
מיתר:

זה אלבום שנתי של סין, וכאלבום שנתי הוא מקשה אחת, וכשהוא מתחלק הוא מאבד את ערכו האספני ואת מרבית ערכו הכספי. אם הוא יחולק, אני כבר אוותר עליו לגמרי... תמיר.
 

תמיר1991

New member
זה אלבום בולים שמדינה מסויימת

מוציאה בכל שנה עם כל הבולים שהוציאה באותה השנה. תמיר.
 
אה, עכשיו אני מבינה אותך...

יש לך אלבום כזה? (למרות שאם אתה מנוי בשירות הבולאי, אז בטח אתה יכול לבנות אלבום כזה בעצמך
)
 

תמיר1991

New member
אני מנוי בשירות הבולאי הישראלי,

לכן אני לא מעוניין באלבום שנתי של ישראל. אבל לא הייתי מתנגד לאלבום שנתי של סין. אבל אך ורק כשהוא שלם. אני מוכן לוותר על חלקי כדי שהיופי והערך הכללי לא יפגע. תמיר.
 
נחמד מצידך שאתה מוותר

קצת צורם לי האשכול הזה. בא אדם מציע ללא תמורה אוסף שנתי של בולי סין. בא משתתף אחר בפורום מבקש לקבל, אחריו בא משתתף נוסף ומבקש לקבל את בולים. הוא מביע את תקוותו שהמשתתף שענה ראשון יתחשב בכך שהוא לא יכל לגלוש בשל יום כיפור ויוותר לו. הוא מגדיל לעשות כאשר הוא מסכים לקבל את הבולים רק אם יקבל את הכל. והפאנץ' ליין: הוא אפילו לא אוסף את בולי סין!!! אני אתבטא בעדינות ואומר שנעתי על הכיסא בחוסר נוחות כשקראתי את האשכול הזה.
 

® רן

New member
הי שמוליק

לשם שינוי אני לא מסכים איתך הפעם. הניסוח של ליהי היה "אם אף אחד לא ירצה אני אשמח לקבל" ו "אני אוספת בולים בשביל בת 15". כמו תמיר, גם ליהי (וכנראה גם חברתה בת ה 15) לא בדיוק מתמחות בבולי סין. אם אני הייתי המציע של הפריטים, הייתי קודם כל מנסה לתת אותם למי שהנושא קרוב ביותר לליבו. במידה ואין מישהו כזה, הייתי מגריל אותם בין המבקשים. לא בהכרח הייתי הולך בשיטת "כל הקודם זוכה", ובמיוחד שההצעה פורסמה ביום כיפור (תחשוב למשל מה היה קורה אם מישהו היה מציע משהו שקרוב במיוחד לליבו של רוזן, ומישהו היה מקדים אותו בגלל החג - מה היית מציע לעשות אז?).
 
נראה לי שהפעם נסכים שלא להסכים

אילו היה מדובר על נושא שתמיר אוסף וליהי לא, הדבר לא היה צורם לי. אבל לא בכך מדובר. מדובר על בולים שאינם קשורים לאוסף של תמיר. אילו הוא היה הראשון להגיב, אז ניחא. אבל גם לא להגיב ראשון, גם להודיע שהוא לא מוכן להתחלק וכל זה על נושא שאינו קשור לאוספים שלו. לא יודע, לי זה לא ניראית כמו התנהגות חברית במיוחד. כמו שכתבתי בכותרת, ניראה לי שהפעם ניאלץ שלא להסכים.
 

תמיר1991

New member
תקרא מה שכתבתי -

לא הבנת אותי נכון... לעומת זאת, רן דווקא קלע לנקודה שלי. תמיר.
 

תמיר1991

New member
שמוליק...

קראתי על אלבום שנתי ורציתי גם. זה לא שאני לא רוצה אם אני לא מקבל הכל - לא הבנת אותי נכון - זה שאני חושב לתת אותו למישהו שבאמת צריך, וכמובן שהערך האספני, הכספי והדקורטיבי לא יפגע! תמיר.
 

תמיר1991

New member
אלבום בולים שנתי של סין?

כיוון שאין כאן אספני סין, אני ממש אשמח!!! תמיר.
 
למעלה