תגובות לטל ותמיר
טל: נכון, אני לא אוסף בולים ואין לי שום אוסף בולים (אלא אם כן איזה אחד מהילדות), ומעולם לא התעניינתי בבולים סינים. אבל, מה שכן אני יודע זה את דעות הממשלה הסינית ושליטי האומה הסינית לגבי אומנויות לחימה. אתה מסכים איתי שמרבית, אם לא כול הבולים שיוצאים בתוך מדינה כלשהי, מונפקים ע"י הממשלה שלה? יפה. למה ממשלה שמתנגדת לאומנויות לחימה מסורתיות, תנפיק בולים שלהם? אם יש לה משהו שהיא מתפארת בו ("מוצרים" כמו וושו, שאולין, וודאנג) ומרוויחה ממנו כמויות יפות של כסף - למה שהיא לא תנפיק בולים שלו? ונכון, אתה צודק לגבי הפיסקה הראשונה. בהרבה אומנויות לחימה, במיוחד לסיניות (ובמיוחד לפנימיות\רכות) יש פן גדול של רוחניות בהן, ואת הדוגמאות נתת בהודעה. כתבת שהפן הזה אינו מתחבר עם הוושו, ואתה צודק לחלוטין. הוא לא מתחבר מכיוון שהוא אינו אמור להתחבר. מה אתה חושב שכשהלכת לראות את "נזירי" השאולין במופע שהיה להם פה לאחרונה, והם ביצעו מדיטציית "צ'י-גונג", אתה חושב שזה באמת היה זה? כול מה שהם עשו - שטויות במיץ עכברושים דרוסים. ותמיר - מעולם לא טענתי שבולים הם "פיסות נייר". זה נכון מבחינה טכנית, אבל מעולם לא טענתי את זה. נכון, אני לא מכחיש את העבודה שאני לא מתעניין ולא מבין בשקל בבולים, אבל לא, את זה מעולם לא אמרתי. אודה לך אם תצטט את הודעתי המדוייקת. אה שכחתי, אתה לא יכול.