למנהל

למנהל ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

תוסיף בסקר שלך אפשרות "ערוצי מדע 8 בכבלים ו 30 , 37 38 בYES) משם למדתי הכל ועוד הרבה אנשים אחרים בחיים שלי לא קראתי ספר ,מאמרים באינטרנט ממש קצת

2_be

New member
../images/Emo12.gif~~~~>../images/Emo123.gif

כמה דברים: א. אתה כבר המון זמן בפורום ואתה עדיין לא יודע שלפורום יש מנהלת??? נעלבתי!
ב. לצערי אחרי שסקר עלה לאויר ואנשים הצביעו בו שינויו יגרום להרס כל התוצאות עד כה... אבל אם כבר הזכרת סקר, מה דעתך למצוא רעיון לסקר הבא? (ואתה תקבל אפילו קרדיט בכותרת הסקר
)

אולי

מהו לב המדע?! (למרות שהשרשור רק התחיל אני צופה משום מה שרשורפלצת קרב ובא)

מממ

דבר ראשון מצטער , לא ידעתי שאת בת ,הנחתי שאת בן מסיבה ברורה הריי אני משאר שרוב הפורום בנים בנות לא ממש נהנות מפיסיקה ומתמטיקה וכאלה ועכשיו שאני מעלה את זה , אפשר לקבל שם של בת מפורסמת (לא בריטני ספירס) אלא בתחום המחקר אני מדבר על שמות כמו : גאוס אוהם פיגורס (הפילוסוס היווני ששחכתי את שמו אבל אתם יודעים על מי אני מדבר) אהה אריסטו,כירהוף, מילמן וכאלה... אבל אני יודע שהפמיניסטיות כאן יזרקו עכשיו אלף קישורים לשמות, אבל לא אכפת לי אם מישהיא גילתה משהוא טיפשי אלא שמות מפורסמים כמו אלא , שאחרי שיגידו לי אני יגיד "אהה כן נכון איך שחכתי" ודרך אגב גם ניוטון אלברט איינשטיין ולסקר : האם אתה בן או בת (זה מענייו אותי) -בן -בת -שאלה טובה לא יודע
מה טווח הגילאים בפורום : -0-15 -15-20 -20-30 -30-50 -50+

vvizard

New member
נשים

מארי קירי - פעמיים זוכת פרס נובל (בכימיה או בפיסיקה לא זוכר בדיוק) בין היתר, בין החלוצים במחקר על רדיואקטיביות. איין ראנד - סופרת ופילוסופית זה מה שקפץ לי לראש, אבל כמובן יש הרבה, הנה מה קפץ לי בgoogle:

איין ראנד היא סופרת (בינונית למדי

לדעתי, אבל זה כבר עניין של טעם). משנתה הפילוסופית היא לא יותר מאשר ניטשה לעניים, מסורס ומעובד לפי רוחו של הימין הקיצוני האמריקאי, משהו שמדבר בעיקר אל נערים מתבגרים. לקרוא לה "פילוסופית חשובה" זה מגוחך. מי עוד "חשוב"? גלילה רון-פדר? אפלטון, קאנט, ניטשה, ויטגנשטיין, ואפילו אתה מר דקארט, אתם פילוסופים חשובים. לא איין ראנד.

helva

New member
מארי קירי - כימיה ופיזיקה

אחד מהם היא קיבלה עם בעלה ואחד לבד, עד כמה שאני זוכרת.

helva

New member
ואגב

שם לא מאוד מוכר וחבל - רוזלינד פרנקלין. היה לה תפקיד מאוד חשוב בגילוי מבנה הסליל הכפול. הבעיה היחידה היתה שאכן, התקופה היתה שוביניסטית ושלושת הגברים (שבסוף חלקו פרס נובל על הזכיה) לא ממש סימפטו אותה וכך היא נשכחה. את הנובל היא לא חלקה איתם כי פרס נובל מוענק רק לאנשים חיים והיא נפטרה לפני שהם קיבלו את הפרס.

למרות

שאני בן , אני לא יודע איך אתה מדבר ככה על בנות.. מי אמר לך שבנות נהנות פחות מפיזיקה ומתמטיקה?? זה התגלמות השוביניזם!!! אני מציע לך להתנצל.

amirle

New member
הלוואי שזה היה נכון

אבל אחרי 4 שנים במגמת פיסיקה, ועוד שבוע ויומיים בתואר בפיסיקה.. אני לא בטוח :( (בקשר לשמות- יש גם את ליזה מייטנר או משהו כזה.. אבל זה לא הוגן, רוב השמות הגדולים והמוכרים, הם מתקופות שובניסטיות, שבהן אישה הייתה צריכה להתאמץ מאוד כדי להתחיל לגלות משהו, ואם היא הצליחה בטח גם היה איזה גבר שלקח לעצמו את הקרדיט)

מממ

אני מתנצל אם פגעתי במישהוא אבל על מה יש להתנצל בכלל זה האמת תשים לב זה ככה אני לומד בכיתת מסמ"ת ויש 25 בנים ו3 בנות כיתות מופת אין בנות בכלל ומדעים 26 בנות 2 בנים בגלל זה אני אומר שבנים יותר מעדיפים חשמל ומחשבים וטכנולוגיה ובנות בד"כ כימיה וביולוגיה

למעלה