למנהל גאיוס שלום...

התבלבלתי...../images/Emo12.gif

עזוב... מנסים לרדת עלינו במשותף... אני מציעה שנתחלק וזהו!

באהבה1

New member
אני מבקש כמה רגעים להביא מילותיו

הוא קילל וניבל את הפה הרבה יותר גרוע! מזה! כמה רגעים ואאסוף ציטוטים נכבדים

Dark Muse

New member
אל תחפש אני יגיד לך בדיוק

מישהו (אולי אתה) טענת שאנחנו אפס לעומת אלוהים, אז כתבתי שהוא אפס רשמתי שאתה וליטל זבלים מתנשאים (כי אתם מקללים פה את כולם וחושבים שאתם הכי חכמים) אמרתי שאתה מפגר שכלית והוכחת זאת (כמו שאתה אומר שהמוח של אתאיסטים קטן ומעוות) שום דבר מזה לא מתקרב ל "הרבה יותר גרוע" מלהגיד למישהו נאצי... וזה בושה וחרפה שיהודי כמוך חושב שזה יותר גרוע...

Dark Muse

New member
יגיד = אגיד

היו לי גם דיונים עם קללות "טיפש ומפגר" גם עם אנשים אתאיסטים פה על דיונים פוליטים. אף אחד לא יגיד אחד לשני פה נאצי... זה הגרוע שבגרוע. יש גבולות ואתה חצית אותם.

L7

New member
לפי תפיסת הדתי הנאצי הוא שליח ה'

אלוהים לא ניסה להתנגד לנאצים במחנות ההשמדה.............. לכן אתה חייב להבין שיש כאן ברית מסויימת והסכמה שבשתיקה והכינוי נאצי איננו נורא כל כך מבחינת הדתי.,

באהבה1

New member
../images/Emo127.gifלפי תפיסת הנאצי הדתי הוא שליח ה'

"אלוקים לא ניסה להתנגד לנאצים"??? בוא נדייק: הוא הכניס להם את המחשבה לראש!!! קשה לקבל? אני רוצה לתת משל: לאיש אחד היה חמור שהוא מאד אהב, אז פעם אחת הוא לקח אותו למסעדה הכי יוקרתית, הזמין לו מאכלים מס' 1, החמור בעט בשולחן וחזר לקש שלו! למה? מה ארוחה יוקרתית לא יותר טובה מקש? יותר טובה, אבל (punch line
), יש דברים שכדי להבין אותם צריך להפסיק להיות חמור!!!

L7

New member
אלוהים לא ניסה להתנגד לנאצים.

אם היה מתנגד, לא היתה שואה. לפי הדוגמא שהבאת נראה שהשואה נתפסת אצלך כמין אנקדותה על חמור קש ומסעדה. אינני מתפלא. אין גבול לאטימות הדתי.

גאיוס

New member
דרק מוס, אני מגנה את השימוש

במילה נאצי. אך עדיין אין בכך סיבה לחסימה. אדם המגן על אלוהיו עלול להקלע למצוקה ריגשית המביאה לכינויים מעין אלו. נקווה שיתעשת.

פורום השתלחויות או פורום דיונים?

כמו שכתבתי בהודעתי "אכזבה מיהודי הפורום" ששווה לקרוא, אין ספק שההרגשה היא שהם כאן כדי לשכנע ולעיתים להשתלח. אבל במקום לענות להם באגרסיביות, ואני מסכים עם טענתו של גאיוס בדבר "אדם המגן על אלוהיו עלול להקלע למצוקה ריגשית", צריך פשוט להתעלם. אם ההשתלחות היא בוטה וסידרתית מאידך, וה"תואר" נאצי חוזר על עצמו, אין מקום בפורום כלשהו למטיפי המוסר המזוייף הללו. אני מציע שניתן חנינה חד פעמית ל""אהבה""1 (המרכאות הכפולות הם לא בטועות..).

אתה פשוט לא מפסיק אה?

ביקשתי אימרה סובייקטיבית לא קישור לרב זה או אחר שינסה לשטוף אותי עם קצת מוזיקה חסידית ברקע... למה אתה בורח מהאמת האישית שלך?

Dark Muse

New member
תודה על ההתיחסות המהירה גאיוס...

חשבתי שאתה פחות פעיל פה (מי יודע)
בכל אופן, מקווה שבאמת יתעשת וזה לא יחזור שינית הוא או כל בן אדם אחר. אני גם בעצמי אשתדל לרדת לאלימות מילולית כמה שפחות. תודה

בוקר טוב, גאיוס ../images/Emo70.gif

אחרי מחשבה שנייה ושלישית, אני מתחיל לגרוק ולהעריך את החלטתך האסטרטגית הנבונה לא למחוק ולא לחסום את הפרחחונים למיניהם
זו לא חוכמה גדולה להסתגר במגדל שן, הרחק משאון השוק הומה הפרחחים. החוכמה היא לשמור על שלווה אולימפית מבלי להיות מנותקים מזבל החיים. אדרבא! יפגינו "הפילוסופים" הנכבדים את יכולת התמודדותם מול תופעות קיימות כגון ליאת או מוס (שהפעם, מסכן, החליט דווקא להתבכיין). ובאשר לכינוי "נאצי" - השאלה היא, איזו משמעות אנו מעניקים לו. אני מכיר לפחות שתי הגדרות סותרות: 1. חלוקת בני אדם ל"גזעים", מהם "עליונים" שלהם מותר הכל, כולל השמדת "גזעים נחותים" - לפי הדוגמה של המשטר הנאצי בגרמניה ההיטלראית שהשמיד יהודים, צוענים, חולי נפש ו...גרמנים מתנגדי המשטר. 2. רצח המוני של יהודים בלבד, אך ורק באשר הם יהודים. ההגדרה השנייה אינה שוללת, למשל, "עליונות" מוּלדת של יהודים על פני לא-יהודים, ואפילו הצדקת הרג לא-יהודים, או לפחות הפרדה בין חוּמרת רצח יהודים לבין חוּמרת רצח לא-יהודים. מדוע לא בסדר לכנות מישהו "נאצי" לפי אחת ההגדרות? מי שמצדיק התעללות בבני עם אחר, לרבות גזילת מרחב המחייה שלו, שאמנם מהווה "פיתרון יותר הומני" מאשר תאי גזים, מתקרב ל"נאצי" לפי ההגדרה הראשונה, ואילו מי ששולל התעללות כזאת יכול להיחשב קרוב ל"נאצי" כי... אינו מכיר ב"עליונות הגזע היהודי"!

תרגע תרגע , כבר היו דברים מעולם...

מקבץ לינקים להנאתכם: 1. אם היה מגיע לכאן איש ומכנה עצמו בשם "היטלר" הייתי חש תחושת סקרנות עמוקה והייתי שואל אותו לפשר הדבר. 2. טעות. האותיות יש"ו הן ראשי התבות של המלים "יתברך שמו וזכרו", 3. הייתי מציע למרכז נטעים לחסום את הנאצי העונה לכינוי מצגר בועז הקורא להשמדת לא יהודים. ועוד ועוד...

neko

New member
ממליץ בחום על ההודעה הראשונה,

יש בה חוכמה עדינה אך עמוקה.

טוב שאתה ממליץ בחום.

זה מראה דבר או שניים על איזה סוג של אדם עומד מאחורי הכינוי שבו הנך משתמש.

למעלה