למנהל גאיוס שלום...

Dark Muse

New member
למנהל גאיוס שלום...

אני מבקש ברשותך לחסום את המתשמש "באהבה1" לאחר שכינה אותי נאצי... אני חושב שלמרות שבפורום הזה יש ירידות בין שני המחנות, יש גבולות שאסור לחצות. בתור נכד לסבא וסבתא שנאלצו לחוות את תחילתה של השואה אני מבקש ממך לחסום את המשתמש הזה. לא רק שהוא בא ומכנה פה את כל האתאיסטים בנינו מבלי שום התגרות בשמות גנאי, עכשיו הוא עבר את הטעם הטוב. אם לא תנקוט בשום אמצעי אז אני אפנה להנהלת תפוז, כי גבול לקרוא למישהו סתם ככה נאצי!

Dark Muse

New member
הנה ההודעה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ViewMsg.asp?msgid=25670249&Id=570 חייב לציין שלמרות שהגבתי לו לפעמים בצורה בוטה, הם היו תגובות להודעותיו המתנשאות,המכפישות והמעליבות שלו כלפי ציבור הקוראים והכותבים פה, אך הפעם הוא עבר את גבול הטעם הטוב שבן אדם קורא למישהו נאצי פה. שוב, אם העניין לא יטופל אני אפנה גבוה יותר ואני יאיים ואוסיף ביקורת על איך שדברים מתנהלים פה.

Governor

New member
Dark Muse ידידי, אין צרך לחסם את

באהבה1, הוא יעזוב אותנו עד מהרה וימוג בערפל ככל קודמיו. חפש הבטוי לפאגאנים אידיוטים הוא דבר טוב מאד עבורנו. האידיוטים יורים תוך זמן קצר ברגלם, ואנו רק צריכים להתאזר בסבלנות, לעמוד ולצפות בבזוי העצמי ובהשפלה שהם ממיטים על עצמם ה- lifecycle הרגיל של מסיונר אימבציל הוא כזה: (1) התפרצות לפורום והצפתו ב`ראיות`, `מופתים`, ו`הוכחות` לקיום יהוה ואמיתות המיתולוגיה היהודית הכתובה והאוראלית, בחמר הלקוח מאשפתו (תרתי-משמע) של אמנון איזאק, או מהידברות/מנוף/ערכים/נטעים/שבע-נט. כאשר נסתרות, מופרכות, ומנופצות כל הטענות, עובר האידיוט לשלב הבא (2) הצגת טענות מקונטרסים שנכתבו בעברית קלה לרפי-שכל, ע"י מטיפי העולם החרדי, כגון נויגרשל, שעקרן טענות כי האבולוציה לא מוסרית כיוון שאומצה ע"י הנאצים, או שנועדה לאפשר לבני אדם להתיר לעצמם להתהולל וללכת אחר תאוות לבם. כאשר נסתרות, מופרכות, ומנופצות כל הטענות, עובר האידיוט לשלב הבא (3) הצגת טענות על פשיעה בעולם החלוני, ועל הרקבון המוסרי בה, כביכול. כאשר נסתרות, מופרכות, ומנופצות כל הטענות, עובר האידיוט לשלב הבא (4) קללות הנובעות מתחושת תסכול עמוקה ויאוש על כי הוצג ככלי ריק והודגמה אידיוטיותו לעין כל. כאשר הוא מותש ומיואש, נוטש האידיוט את הפורום לתמיד, או על מנת לחזור לאחר זמן בכנוי אחר, מחמת הבושה באהבה1 מצוי כעת בשלב 4. התאזר בסבלנות ותהא מלאכתך נעשית בידי אחרים... ______________________________________________________________ 0284392570

Dark Muse

New member
אין לי בעיה שיגיד לי שאני טיפש

דביל, מטומטם, דברים כאלה אמרתי ואין לי בעיה שיאמרו עליי (כי אני לפעמים חוטא ואומר בעצמי) אבל אני לא יגיד למישהו נאצי,ערבי מלוכלך,גרמני מסריח וכל מיני קללות מהסוג הזה, שהן דוחות ולא קשורות לשום דבר.

saar7650

New member
חה,חה,חה...

אחחחחחחחחחח! איך אתה לא מתביש להגיב להודעה הזו?! "קללות הנובעות מתחושת תסכול עמוקה ויאוש על כי הוצג ככלי ריק והודגמה אידיוטיותו לעין כל. כאשר הוא מותש ומיואש, נוטש האידיוט את הפורום לתמיד, או על מנת לחזור לאחר זמן בכנוי אחר," מי הוא זה ואיזה הוא אשר מנבל ומשקץ את פיו מדי יום ביומו? מי הוא זה ואיזה הוא אשר נכנס שוב ושוב בניקים שונים לפורומים המגוונים בתפוז?... מי הוא זה ואיזה הוא אשר השווה מחב"ת לגבלס הצורר הנאצי?! מי הוא זה ואיזה הוא אשר קורא לחרדים עילגים ומתקיים בו הפתגם- "הפוסל- במומו פוסל"...??? יש עוד גיבובי שטויות ושאריות זבל, אך עקב צחנה נוראית שהשארת אחריך לא אוכל כעת להוציאה ולהראותה קבל עם ועולם...

saar7650

New member
העיניים לך ולא תראה??? עילגוש...

הרי הבאתי לך שוב ושוב מקור נוסף המציין את שמה של דר' אילה אברהמוב ואת כתב העת אסיא בניגוד למה שכתבת כאן. אגב, מעניין מי עכשיו ה"אימבציל חסר התקנה"... (האמנם גובי נחשף קלונך?) הנה המקור הנוסף עילגו'ש (הערה מס' 5).

Governor

New member
אימבציל חסר-תקנה, brainless, הצג

לנו אזכור של `אילה אברהמוב` מחוץ להידברות. אני רוצה לראות את שמה מופיע במקום נוסף כלשהו למצער, הצג לנו מאמר מכתב עת לגיניקולוגיה, מילדות, או רפואת ילודים החוזר על הטענות המצוטטות בהידברות ______________________________________________________________ 0284392570

saar7650

New member
אוי'ש גובי גובי...

הצגתי לך שוב ושוב את הקישור, וכדי לעזור לקשי תפיסה והבנה כמוך אף אמרתי לך כי האיזכור מופיע בהערה מס' 5 ושם מובא מקור נוסף לענין קרישת דם יילוד. האם אתה עד כדי כך עילג??? (מובא שם קישור למקור הנוסף). ועכשיו גוב- האם תאמר שאתה הוא ה"אימבציל חסר התקנה"?... אופס...

Governor

New member
brainless Idan, ידידי, לו לקיתי

בטמטומך - הייתי מבקש מן הסובבים אותי להמיתני מרחמים המאמר עליו הצבעת, `דף שבועי` של רב אוניב' בר-אילן, מצטט אף הוא את אסיא מפי `אילה אברהמוב`. אין כאן חדוש. לא הצלחתי למצא את הדוקטרינה בספר הרופאים של משרד הבריאות. אולי לא היתה מעולם, אולי היתה ופרשה, אולי ה- URL בסוף המאמר `דף שבועי` של רב אוניב' בר-אילן, אינו מוביל לשום מקום, אולם, בחפושי אחר Gerald N Weiss מצאתיו (אגב, מדוע המסיונרים תמיד חובבי ערפל ועמימות, הרי לך האינטרס הברור לאשש את טענותיך. מדוע עלי לבצע את החפושים?). הנה המאמר אותו מאזכר המקור שלך, ומצטט ממנו: A Perspective on Controversies Over Neonatal Circumcision בבקשה למצא לי התיחסות בו לרמת חמרי קרישה בדם הילוד כפונקציה של גילו בימים... ______________________________________________________________ 0284392570

saar7650

New member
ראשית כל- הודה בעילגותך

בקשר למציאת מקור נוסף המציין את דר' אילה אברהמוב.

Governor

New member
`ראשית כל- הודה בעילגותך`

Brainless Idan, ידידי, עילגות היא שמך האמצעי. אילה אברהמוב נמצאה פעם אחת בלבד במנוע חפוש בעל מוניטין (המופע השני הוא צטוט של דוד1000 מהידברות), וגם מאמר `דף שבועי` לא הוסיף דבר שלא ידענו קדם עליה. מצאתי עבורך מאמר, במקום שתזיז את ישבנך ותטרח למצא אחד כזה, אולם אין בו אזכור המידע המופלא על כשר קרישת דם ילוד כפונקציה של גילו בימים. פתוחות בפניך שתי דרכים: (1) להראות לנו מה כביכול _נכתב_ באסיא (לא מה _נטען_ שנכתב באסיא), או טוב עוד יותר, (2) להציג מאמר מכתב עת לגיניקולוגיה ומילדות, או רפואת ילודים, התומך בטענותיך ...fight or flight (הלחם, או ברח)... ______________________________________________________________ 0284392570

saar7650

New member
"עילגות היא שמך האמצעי"

חה,חה,חה מה אתה אומר??? בינתיים ראינו שבמנוע חיפוש "בעל מוניטין" (כדבריך), מצאתי את השם "אילה אברהמוב". אתה לא הצלחת למצוא- משמע אתה עילג. אגב- מובן לכל שאת הציונים והתארים שאתה מעניק לאחרים (חוץ ממך אף אחד לא מתיחס לכך ברצינות) אתה קובע בהתאם ליישובן עם הלך מחשבתך. ראה מה כתבת עליי כשהסכמתי עם דבריך (לא שזה הזיז לי אז, אבל בכל זאת להראות לציבור הרחב את "האוביקטיביות" שלך...). שמור את הציונים לעצמך ואל תבלבל לנו ת'שכל ברפש שאתה מוציא מפיך.

סליחה רגע,

אני יודע שסגנונו של גוברנור מעצבן אותך, אבל יש לו גם נטיה מרגיזה להיות צודק. אילה אברמוב או לא אילה אברמוב, ללא אסמכתא מדעית עם מראה מקום מדוייק כל עניין גורמי הקרישה בדם נותר בגדר עוד סיפור מצוץ מן האצבע של מחזירים בתשובה. אז או שתביא רפרנס או שתודה בטעות.זו איננה בושה לטעות לפעמים. זאת בושה להתעקש על טעות ולהמשיך להלחם בקרב שהפסדת בו מזמן.

saar7650

New member
סלחתי כדבריך!

"אני יודע שסגנונו של גוברנור מעצבן אותך," ממש לא מעצבן, הוא דווקא מחזק אצלי את הדיעה. בד"כ כשלאדם אין ממש בדבריו הוא נוטה לבזות ולהשפיל את האחר כדי שיחשבו שהוא צודק... כשגוברנור מתיז רעי בפומבי אנו מסיקים שזה המוסר שמדריך אותו במהלך חייו. הוא רק מגלה שוב ושוב את קלונו ברבים. אסביר את דבריי: גוברנור טען כי חוץ מהאתר של "הידברות" אין שום איזכור או מופע של דר' אילה אברהמוב. ואף "הרעיף" עליי מקצת "שבחיו"... הראיתי לו שיש איזכור בקישור הבא ובסוף הקישור גם מובא מקור נוסף המאשש את הענין המדובר (קרישה בדם יילוד). נ.ב גם לכתב העת "אסיא" יש מוניטין רב. דר' ופרופסורים בכירים נוטלים חלק במאמרים בכתב העת "אסיא". הידברות הביאו את המקור וניתן לבדוק זאת (מחוץ לאתרי האינטרנט, משום שכנראה מאמרה של דר' אילה אברהמוב לא הוכנס לאתרי האינטרנט).

Governor

New member
Brainless Idan,

Brainless Idan, (1) נחשפה ערוותך הכעורה. במקום לחפש "אילה אברהמוב" (בצמידות), חפשת סתם אילה וגם אברהמוב, ומצאת עוד כמה `hits` לא רלבנטיים. אכן הדגמת לנו את הכחש/כזב/רמיה/אונאה/הטעיה שהם כאבנט למתניך וכעור שני לגופך ולגוף בני מינך. (2) לו הייתי בנעליך הייתי מנסה להפריכני באמצעי פשוט - עוזב את `אילה אברהמוב` העלומה לנפשה, ומנסה לאתר מאמר המאשש את טענתי, מכתב-עת נחשב בגניקולוגיה, מילדות, או רפואת ילודים, או פרסום של בית חולים ממשלתי או אוניברסיטאי, אולם, אינך בנעלי, אתה מדרך לרגלי... ______________________________________________________________ 0284392570

saar7650

New member
חה,חה,חה...

"נחשפה ערוותך הכעורה. במקום לחפש "אילה אברהמוב" (בצמידות), חפשת סתם אילה וגם אברהמוב, ומצאת עוד כמה `hits` לא רלבנטיים. אכן הדגמת לנו את הכחש/כזב/רמיה/אונאה/הטעיה שהם כאבנט למתניך וכעור שני לגופך ולגוף בני מינך" נו באמת... לא יכולתי למצוא תירוץ עלוב מהתירוץ שלך לבעיית העילגות שהיא מנת חלקך. שורה תחתונה- שמה של אילה אברהמוב (רשמתי את שמה בצמידות
) מופיע גם מחוץ לאתרי החזרה בתשובה. לכן- אחת מהשתיים או שאתה עילג או שאתה שקרן. אני מאפשר לך לבחור את התואר ה"נכסף"... "לו הייתי בנעליך הייתי מנסה להפריכני באמצעי פשוט - עוזב את `אילה אברהמוב` העלומה לנפשה, ומנסה לאתר מאמר המאשש את טענתי, מכתב-עת נחשב בגניקולוגיה, מילדות, או רפואת ילודים, או פרסום של בית חולים ממשלתי או אוניברסיטאי," בסוף הקישור שהופנית אליו מובא גם מקור בענין. "אולם, אינך בנעלי, אתה מדרך לרגלי..." כן, הבנו שכל מי שחושב אחרת ממך זוכה לשבחים ותארים נכספים ממך. קשוט עצמך ואח"כ קשוט אחרים עילג (או שקרן- נתון לבחירתך) שלי...

למעלה