למנהל גאיוס שלום...

saar7650

New member
חה,חה,חה...

אחחחחחחחחחח! איך אתה לא מתביש להגיב להודעה הזו?! "קללות הנובעות מתחושת תסכול עמוקה ויאוש על כי הוצג ככלי ריק והודגמה אידיוטיותו לעין כל. כאשר הוא מותש ומיואש, נוטש האידיוט את הפורום לתמיד, או על מנת לחזור לאחר זמן בכנוי אחר," מי הוא זה ואיזה הוא אשר מנבל ומשקץ את פיו מדי יום ביומו? מי הוא זה ואיזה הוא אשר נכנס שוב ושוב בניקים שונים לפורומים המגוונים בתפוז?... מי הוא זה ואיזה הוא אשר השווה מחב"ת לגבלס הצורר הנאצי?! מי הוא זה ואיזה הוא אשר קורא לחרדים עילגים ומתקיים בו הפתגם- "הפוסל- במומו פוסל"...??? יש עוד גיבובי שטויות ושאריות זבל, אך עקב צחנה נוראית שהשארת אחריך לא אוכל כעת להוציאה ולהראותה קבל עם ועולם...

Governor

New member
אשאיר לך לפחות את האפשרות לצחוק

וירטואלית. יותר מזה - אין ידך משגת. שנינו יודעים זאת. כבר התעיפתי מבעוט בישבנך. לא כיף. ענין אחד מתמיה אותי ביותר: איך קורה שמקור כולכם הוא המשקעים הדלוחים ביותר אשר בכור החברתי, אפילו למטה מפתח נקוז הבוצה אשר בקרקעית? איך זה שכולכם חסרי השכלה עד זעזוע ושטופי הבלים מחרידים? יש לך רעיון כלשהו מדוע אתם כאלה? ______________________________________________________________ 0284392570

saar7650

New member
אופס גובי!

" יותר מזה - אין ידך משגת. שנינו יודעים זאת." מה אתה אומר??? הרי אתה במו ידיך העדת כי אכן נמצא אישוש לדבריה של דר' אילה אברהמוב בנוגע לקרעשת דם יילוד... אמנם, בתירוצים דחוקים ועלובים ניסית לומר כי זהו משפט יחידי- אך עצם העובדה שבאתר מחוץ להידברות מופיע עניין זה, מאשר סופית שגם אתרים מחוץ להידברות מסכימים עם עובדה זו. שנית, טענת כי מופע של אילה אברהמוב מובא רק בהידברות והצבעת על עילגותך האיומה! וכעת, גובי יקר (אתה עדיין מתלהב מהעניין? ראה*)- "איך קורה שמקור כולכם הוא המשקעים הדלוחים ביותר אשר בכור החברתי, אפילו למטה מפתח נקוז הבוצה אשר בקרקעית? איך זה שכולכם חסרי השכלה עד זעזוע ושטופי הבלים מחרידים? יש לך רעיון כלשהו מדוע אתם כאלה?" קשוט עצמך ואח"כ קשוט אחרים... האמת ממך והלאה!

Governor

New member
Brainless Idan, אזכור `אילה

אברהמוב` ו`מאמרה` ע"י רב קמפוס אוניב' בר-אילן במסגרת דרשה בענין פרשת השבוע _אינו_ reference נחשב כנדרש, שכן הרב פשוט השתמש באותה פסת מידע לא מאומתת בה השתמש הידברות, ואשר `מסתובבת` בחוגי המסיון היהודי בקונטרס של `מופתים` לקיום `בורא` ולאמיתות המיתולוגיה היהודית, מן הסוג ממנו שואב דוד1000 את שטויותיו. יכלת להביסני בקלות לו מצאת reference כלשהו, ולו אחד בודד ויחיד, למחקר על רמת קרישת דם ילודים כפונקציה של גילם בימים, מתוך peer reviewed journal בגיניקולוגיה, מילדות, או רפואת ילודים, או מאתר של בית חולים ממשלתי או אוניברסיטאי. אנו רושמים לפנינו כי אתה נמנע מחפש reference כזה ובמקום זאת מעדיף שאטביע את pattern סוליתי בישבנך פעם אחר פעם. כל אחד וההעדפות שלו... ______________________________________________________________ 0284392570

saar7650

New member
תגיד-

אתה באמת עד כדי כך עילג??? מנין לך שרב הקמפוס השתמש במידע מהידברות ולא ענין בכתב העת אסיא ובמאמרה של דר' אילה אברהמוב שהתקשית למצוא??? כל זה הוא פרי מוחך המעוות ותו לא! לחיזוק דבריו הביא רב הקמפוס את אישוש הענין גם מחוץ להידברות.

באהבה1

New member
...והנה ה"הודעות"!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"מבית היוצר Dark Muse": 1. שאלקים יקח אותך כבר!!! 2. הסקס שלי הרבה יותר טוב מדת האלוקים שלך!!! כשבחורה נהנת אז היא יכולה לצעוק OH GOD OH GOD!!! 3. אברהם היה אתאיסט! אוחחח אני מת להכנס בך!!! עד שתבכה! ותעזוב פה חתיכת ליצן!!! 4. ההודעה שאליה הגבתי: אוי סתמי כבר את הפה!!!...חבורת זבל...שכמותכם!!! - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=570&msgid=25667981 5. ...אני שם כסף על זה שיש לי IQ יותר גבוה משלך! ככה שנחותים פה הם את ובאהבה1!!! אנשים מסכנים ופתטים!!!- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=570&msgid=25625496 6. ...אתה אפס!!! אני מעל אלוקים שלך!!! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=570&msgid=25617239 7. ..."המוח שלך נראה לי מצומק..." הרי איך בן אדם יכול להאמין שרוח בראה אותו אמא זה מפחיד!!! חוץ מזה שאתה כותב בסגנון של ילדה בת 13 מעריצת מייקל גקסון אחרי שהוא נגע בה שם למטה... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=570&msgid=25617469

אבל הוא צודק

בכל הודעותיו. אתה וליטל אחד הם IQ מצרפי 80. ומזמן לא נבעל יהוה בתחת כמו עכשיו.

באהבה1

New member
../images/Emo45.gifהוספה קטנה:

הנה הקישור ל: 2. הסקס שלי הרבה יותר טוב מדת האלוקים שלך!!! כשבחורה נהנת אז היא יכולה לצעוק OH GOD OH GOD!!!- כאן! 3. אברהם היה אתאיסט! אוחחח אני מת להכנס בך!!! עד שתבכה! ותעזוב פה חתיכת ליצן!!! - פה! נ.ב: יש עוד הרבה, אבל קיצרתי, וגם זה מה שמצאתי בנתיים!

Dark Muse

New member
בדיוק מה שרשמתי...

אפילו הוספתי יותר ואני עדין חושב שדת הסקס שלי יותר טוב מהדת שלך אז מה?
כמו שנוצרי חושב שהדת שלו יותר טובה משלך ומוסלמי יותר מהדת שלך. ולפי הציטוטים שהבאת, הכל תגובות לדבריך ודברי ליטל שבזמן האחרון תוקפים ומכלילים פה את כולם בהתנשאות. מצטער, אני שונא מתנשאים, חילונים אתאיסטים דתיים חרידים או אפילו גוים.

באהבה1

New member
../images/Emo46.gifאני לא מתנשא!אני סתם עצבני עליכם

אבל זה עוד כלום! אתה צריך לראות אותי בישיבה!!! כסאות עפות באויר... דרך אגב מישהו הבין את התמונה???

Governor

New member
לא צריך להתעצבן, ובוודאי שאין מקום

להתנשאות. אתה צריך להתמלא בושה עמוקה ורגשי נחיתות חסרי מצרים, נכח האמונה האידיוטית שאמצת... ______________________________________________________________ 0284392570

../images/Emo10.gifאל תקח לי!!!

באהבה 1! ההערה השביעית שלו שציטטת הופנתה אלי!, היא שמורה במאגר הבדיחות הפרטי שלי, אל תקח לי!

למעלה