למנהלי הפורום

הי שיבא

אנחנו מכירים, אני זוכר אותך כמובן. וכן, זה אני. אני בכלל לא מתנגד לתרופות באופן גורף....אני חושב שאכן לחלק מהאנשים כדאי לקחת תרופות, אבל רק במקרים באמת קיצוניים- היום המוני אנשים לוקחים תרופות, שככל הנראה מזיקות להן הרבה יותר מאשר מועילות וזה פשוט בלתי נסבל.

שיבא2

New member
הצעה

אציע לך הצעה ואם תרצה תיקנה אותה , אם לא תשכח ממנה אתה לא חושב שהעיסוק האינטנסיבי שלך בפסיכיאטריה (ואני כן מכירה את הסיפור האישי שלך- ואתה את שלי....) אתה לא חושב שזה מזיק לך יותר? למה לא להרפות, לעשות מה שטוב לך עם התרופות- כן לקחת לא לקחת תגבש עמדה ורוץ איתה אבל כל הזמן להתעסק בנושא, זה לא מכביד על הנפש שלך??? רק טוב אתה עדין אצל דור הלפרין?

אני עוסק בזה מעט מאוד

אני כבר ממש לא באותה תקופה שהייתי פעיל אצל הידש... לדור אני נכנס מדי פעם, לפעמים יש איזו הודעה שמושכת את תשומת ליבי ואני מגיב אבל מעט מאוד.

שיבא2

New member
הילה ברק

אם הנושא הפסיכיאטרי כל כך קרוב לליבך תיכנס לפורום פסיכיאטריה באתר דוקטורס זה יופי של פורום בנושאי פסיכיאטריה פורום מבוקר על ידי פסיכיאטר תוכל לעזור וללמוד שם הרבה. שיבא

hilabarak

New member
תודה, אבל דווקא זה נושא לא מועדף

עליי. אני מעדיף נושאי 'מינהל חיים כללי' ולא נושאים ספציפיים של פסיכיאטרייה. אני עונה, כי נשאלות שאלות, על ידי אנשים שאני חושב שמקומם לא ב'כללי' אלא בספציפי (פסיכיאטרייה). בדיוק כמושהייתי עונה חס וחלילה לחולה סרטן, לא כי זה נושא קרוב לליבי, אלא כי זה לא נראה לי הגון לענות רק לשאלות קלות שמעניינות אותי.

בן אדם, אתה בור מוחלט בנושא הזה...

תסלח לי, אבל ההודעה שלך למעלה מעידה על זה מעבר לכל ספק... אנא ממך תפסיק לייעץ בתחום הזה. אתה יכול לגרום נזק לאנשים...

שיבא2

New member
צביקה ברגמן

אני לא יודעת אם אתה אוהב לקרוא אבל צביקה ברגמן כתב ספר מאלף על - קואאצינג- נהניתי מכל שניה בספר. ואפילו כתבתי לו מייל עם 2 נקודות שחלקתי עליו בספר והוא החזיר לי תשובה

שיבא2

New member
את צודקת

אני גולשת חדשה פה אבל ללא ספק טיפולים פסיכולוגים, רוחניים, ספרים , חברים , תחביבים, גידול בעלי חיים ועוד עדיפים על פני לקיחת כדורים אלא אם אין ברירה והמצב פוגע לך באיכות חיים. אבל כל בן אדם עם תפיסותיו הוא תלמדי לסנן לא להתייחס לכל אחד. כל טוב

למעלה