עוד יציאות - מהטיול השנתי!!!!!
זה לא משהו אבל המורה שלי ביקשה שנכתוב את היציאות של אנשים בשביל משהו...אז כתבנו אבל זה תמצית.... אל תתאכזבו חיחיחי אבל זה מצחיק כשמכירים את האנשים
ציפי (מורהה) מקריאה שמות - ציפי"איציק!! איציק!!!" איציק"אני פה.." ציפי"איך אני אמורה לראות אותך אם אתה מתחת לאף שלי?!"
יסמין - "ציפי!!! חם לי!!!" ציפי - "מתוקה את במינוס קיטורים כבר...ירד לך ממחר!!" (כי יסמין התלוננה כל 5-6 שניות, אז היא הגבילה אותה ל2 קיטורים ביום.
אבי: "זה סרף או חנונה??"
אבי המציא טלנובלה חדשה בעקבות משהו "מעבר לעמבה" חיחיחי בהקשר זה היה מאוד מאוד מצחיק
מדריכה - "למה נטעו עצים בארץ ישראל לפני בלה בלה בלה שנים?" אבי - "כדי לעשות יער!"
בן - "הברושים הגדולים האלה זה לא דקלים?"
גבי - "לאחותי קוראים תמר." מור - "גם לבת דודה שלי!" גבי - " השם של אחותי הרבה יותר יפה..." (בשיא הרצינות הוא אמר את זה רק שתדעו לכם
)
חובש אמר משהו לא מובן כל כך תנסו להסביר לי - "על כל שתי עצבאות תכניס גרון..." הא?!!!!!!!!!!! גד!!! אתץה יודע מי החובש???? אני חייבת לספר לכם!!! אח"כ
מדריכה - "בלה בלה בלהב בלה בלה (דבריןם מאוד-מאוד משעממים.) ואתם יכולים אפילו לשאול - את מי זה מעניין?" כל הכיתה -" "את מי זה מעניין????!!!"
אלישבע - "את תמשיכי איתנו כל ה3 ימים?" מדריכה - "כן..." אלי7 - "שיט!"
אוראל - "כוס אמא שלך!!!" בן - "שתוק ציפי פה!" היה טוב היה טוב היה טוב מאוד מאוד היה יופי יופי יופי היה יופי מ-צו-יין!! לילה טוב