למנהלים שלום!

MajorGad

New member
למנהלים שלום!

ראיתי שהכנסתם מדור על שמי במאמרים.. זה יפה מאוד ואני מודה לכם
אבל בציטוטים...הרסתם הכל!! הורדתם את מי שאומר משהו..השארתם רק את הציטוטים עצמם..אבל כשזה תוך כדי השיחות (כמו רוב הציטוטים)זה חסר משמעות ולא מובן. יש לי עוד המון ציטוטים כאלה. ואם אתם צריכים שאני אוסיף\אתקן, אימרו לי! תודה -גד

MajorGad

New member
ציטוטים נבחרים (1) (לא מצונזר)

<Face\off_> כן אני זוכר שטמעתי את השפיך שלי :) <itay> יש פה מישו שמקורב לבולשביקים? <ViRuS-b0y> הם כבר מתו גבר <ViRuS-b0y> סטאלין מת <itay> לא לא <itay> הלהקה <ViRuS-b0y> חחחחח <ViRuS-b0y> איזה שם מטומטם <KewenAway> אני שוכבת עם אחד מהם <KewenAway> למה? <[@]Cannavaro> אני חייב לציין שהתספורת של רונאלדו מזכירה כאילו יש לו משולש ערווה על הראש <[@]Sir_Amir> הייתי אומר שרונאלדו ירד למישהי חזק מדי. <[@]Sir_Amir> כן, אני משחד ילדות קטינות על מנת שיגרדו לי את הרגליים בעירום מוחלט <Schnell> היום רובינשטיין אמר שיש חשש שיתבעו את המתנחלים על פשעי מלחמה <Schnell> אז אני שואל אתכם , למה חשש?

עוד יציאות - מהטיול השנתי!!!!!

זה לא משהו אבל המורה שלי ביקשה שנכתוב את היציאות של אנשים בשביל משהו...אז כתבנו אבל זה תמצית.... אל תתאכזבו חיחיחי אבל זה מצחיק כשמכירים את האנשים
ציפי (מורהה) מקריאה שמות - ציפי"איציק!! איציק!!!" איציק"אני פה.." ציפי"איך אני אמורה לראות אותך אם אתה מתחת לאף שלי?!"
יסמין - "ציפי!!! חם לי!!!" ציפי - "מתוקה את במינוס קיטורים כבר...ירד לך ממחר!!" (כי יסמין התלוננה כל 5-6 שניות, אז היא הגבילה אותה ל2 קיטורים ביום.
אבי: "זה סרף או חנונה??"
אבי המציא טלנובלה חדשה בעקבות משהו "מעבר לעמבה" חיחיחי בהקשר זה היה מאוד מאוד מצחיק :)
מדריכה - "למה נטעו עצים בארץ ישראל לפני בלה בלה בלה שנים?" אבי - "כדי לעשות יער!"
בן - "הברושים הגדולים האלה זה לא דקלים?"
גבי - "לאחותי קוראים תמר." מור - "גם לבת דודה שלי!" גבי - " השם של אחותי הרבה יותר יפה..." (בשיא הרצינות הוא אמר את זה רק שתדעו לכם
)
חובש אמר משהו לא מובן כל כך תנסו להסביר לי - "על כל שתי עצבאות תכניס גרון..." הא?!!!!!!!!!!! גד!!! אתץה יודע מי החובש???? אני חייבת לספר לכם!!! אח"כ
מדריכה - "בלה בלה בלהב בלה בלה (דבריןם מאוד-מאוד משעממים.) ואתם יכולים אפילו לשאול - את מי זה מעניין?" כל הכיתה -" "את מי זה מעניין????!!!"
אלישבע - "את תמשיכי איתנו כל ה3 ימים?" מדריכה - "כן..." אלי7 - "שיט!"
אוראל - "כוס אמא שלך!!!" בן - "שתוק ציפי פה!" היה טוב היה טוב היה טוב מאוד מאוד היה יופי יופי יופי היה יופי מ-צו-יין!! לילה טוב

MajorGad

New member
ציטוטים נבחרים (2) (לא מצונזר)

<ULTRAS_maccabi> לשנוא ערבים זו לא גזענות <BWFC> אחרי למשטרה צבאית - מנאייק זה הכי, אחי <[@]CremboMan> עד לפני שנה-שנתיים חשבתי שאריאל שרון ואריק שרון זה שני אנשים <CremboMan> מה לא בסדר בסיפור הבא <CremboMan> אחותי כועסת עליי כי גמרתי לה(!) את הממתקים שהיא קנתה לי ליומולדת <Shalom_Tikva> דרך אגב. פורטיס אתה לא יכול לדבר כאן על הליגה של בני יהודה <Shalom_Tikva> כי #כדורגל-פלוס קנה את זכויות הדיבור על השכונכה <Shalom_Tikva> כי #כדורגל-פלוס קנה את זכויות הדיבור על השכונה <Bney-Yehuda-Ultras> חחחח <Bney-Yehuda-Ultras> ממש חוכמה <Bney-Yehuda-Ultras> זה כמו לקנות את ערד במונופול <Nature> isreli people kill thousand of palestinians everyday man <spawn> yea and they're doing a good job <Evil-Fortis> מאיפה יש לך ציטוט של האקסית שלי לגבי מצבה הגופני?

MajorGad

New member
ציטוטים נבחרים (3) (לא מצונזר)

<[&#3;10@&#3;]ADAR20> &#3;1,4 בסקר הקבוצה האהודה בקרב חיילי גולני עלה: ביתר 50% בני יהודה 50% מכבי שעריים 2% <[&#3;10@&#3;]ADAR20> &#3;1,4 כששאלו את עורכי הסקר איך זה שיש יותרמ-100% אז הם ענו: כיאנחנו בגולני נותנים תמיד יותרמ-100% מעצבמנו <{doron}> חח אני זוכר מאיזה כיתה ד שהיה 2 ושוער <[&#3;10@&#3;]ADAR20> דורון אני משתתף בצעירותך <SHooRu_AiR_bOOrU> ?אדר אתה בתול <[&#3;10@&#3;]ADAR20> אני לא מוכן לענות על השאלה הזאת <[&#3;10@&#3;]ADAR20> ולא אני לא בתול <[&#3;10@&#3;]ADAR20> בוקולי זר מעולה אבל לאחרונה הוא מזייף. אותו הייתי משאיר בכל מקרה כי אישתו פצצה <Fortis> היא מכניסה זרגים לפה כמו שאני מכניס אוכל <[@]PRODIGY-M26> וואי איזה יופי יהיה אם טיל סקאד יפול ממש במרכז המכתש בגבעתיים, ככה יהיה לנו סוף סוף מערכת ניכוז במגרש <[@]PRODIGY-M26> ניקוז <[@]PRODIGY-M26> אנחונ שותים קוקה קולה כמו בני אדם תרבותיים <[@]Cannavaro> גם אוהדי בני יהודה שותים קוקה קולה <[@]Cannavaro> זה לא אומר שהם תרבותיים <[@]PRODIGY-M26> בני יהודה שותים ערסי קולה

2003 SkiPeR

New member
../images/Emo151.gif- אני עשיתי את המדור הזה ../images/Emo70.gif

נכון רעיון
????? ואני שמח שפנית אלינו. ואנחנו נתקן הכל !!!

MajorGad

New member
רעיון גאוני!

ואני אשתדל להוסיף (בהנחה שיהיה לי זמן חופשי) עוד דברים!

2003 SkiPeR

New member
תודה לך....... ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

וחשבתי על זה... שעוד מעט אתה הופך להיות מה שנקרא: "בוגר פורום"

MajorGad

New member
פורום צופים בתפוז..

מחזור א': מייג'ור גד
עצבני תעשו תמונת מחזור וזה?

למעלה