למי שצריך תזכורת

אשרת

New member
ממש...

החרדים לא בחרו בחיי עוני?
אתה רוצה לומר לי , הם לא ידעו שכאשר רק אחד הולך לעבודה , ומביאים הרבה ילדים, אז אין מצב להיות עני? אתה לא נותן להם קרדיט. למה מנוול? ולקחת מאחרים על מנת לכפר על טיפשות זאת לא רשעות? להטיל את אחריות על מצבם של ילדים אחרים, כי ההורים שלהם בחור במודע במצב מסויים כדרך חיים, זאת לא רשעות? זאת לא רשעות להסיר מהאדם את האחריות למצבו?< קצבאות הילדים מעודדות עוני!!! ואתה למעשה מעודד עוני ובורות! המדינה יכולה למשל, לתת תלושים. לתת מפעל האזנה למממן חוגים. יכולים להיות יצירתיים. זה לא משהו שלוקח שנים להקים.

שייח ספיר עזוב אין טעם, המתוסכלת

זה החיים שלה להכות בחרדים. זה ווכוח נדוש שרק קומץ קטן של "חבורת הזבל" ממשיך לקיים בדיוק בגלל זה הם הוצאו מחוץ לכנסת ,מספיק היה לראות את התשדיר הגזעני שבו הם הראו חרדים נגררים על הרצפה. הם לא למדו כלום פשוט לא למדו כלום

מאזינים יקרים תקבלו אוכל בתדר

101FM בצפון 105FM בדרום 107FM במרכז ותודה לאשרת שהמציאה את שיטת ההזנה דרך מפעל האזנה

gershon17

New member
מה טוב בקצבאות הילדים מה?

קצבאות הילדים הן כלי חרדי לסחוט עוד כספים מהמדינה. לא סתם הן משלמות על הילד הראשון פחות מאשר על הילד החמישי (בעוד שבעצם הילד הראשון עולה יותר מאשר הילד החמישי). אין שום סיבה לקצבאות ילדים בכלל. לא צריך לשלם לאנשים כסף כי הם מביאים ילדים. אפשר לקחת את אותו הכסף ולהזרים אותו למערכת החינוך, למשל. זה יעזור להורים אבל לא יגרום לעיוותים כמו חוק הלפרט (שמן הסתם אתה בעד החזרתו, כי הקצבאות צריכות להיות כמו שהיו פעם).

shay or eli

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

חינוך זה אולי לא "רווחה", אבל זה בהחלט חלק מהמצע החברתי... המאבק תקציב סל התרופות "כלל לא היה אפשרי לפני שנתיים שלוש"
לא זכור לך המאבק של ויקי כנפו לפני שלוש שנים בדיוק? המאבק על סל התרופות לאו דווקא השיג הרבה יותר... איפה ההבטחות של העבודה מלפני הבחירות? שכר מינימום: עד שנת 2010 לא יגרד אפילו את ה- 1,000 דולר, ואף אחד לא באמת מאמין שהממשלה הזאת תשרוד עד אז... עובדי קבלן: שכחו מיד אחרי הבחירות. אפילו לא עלה במו"מ הקואליציוני. פנסיה לכל עובד: כנ"ל. גורנישט. קצבאות גמלאים: קצת פירורים, בכלל לסיעת 'גיל' (הגמלאים). ולא תגיד שהעבודה סיעה קטנה בלי יכולת השפעה. מפלגה מאסיבית, השנייה בגודלה, 19 מנדטים. שותפה בכירה בקואליציה, הרבה תיקים חשובים. הו, תיקים חשובים... עלינו על הבעיה...

ומה השיגה ויקי כנפו?

שום כלום! סל הבריאות גדל (אם כי עדיין לא מספיק). שכר המינימום עולה (אם כי עדיין לא מספיק). קצבאות הזקנה והילדים עולות (אם כי עדיין לא מספיק). אתה מעדיף לחזור לימי נתניהו? שמע, אפשר לקטר עד מחר על כל הדברים שלא נעשו (ויש המון כאלו). אבל אתה מחמיץ את שינוי המגמה, שינוי שהתרחש תוך חודשים ספורים. גם לי יש לא מעט ביקורת על התנהלות מפלגת העבודה, אבל אתה מגזים. מה אתה מצפה? שתוך שלושה חודשים שותפה קואליציונית עם פחות מעשרים מנדטים תחולל מהפכה סוציאליסטית? קצת סבלנות.

זאת שטות גמורה!! מי שעובד לא עני

תפסיקו די מספיק זה לא נכון!! תראו לי אדם שהוא בריא ועובד שאין לו מה לאכול ואין לו קורת גג? תפסיקו עם התעמולה השקרית שלכם! מי שעני זה רק באשמתו! מי מביא 10 ילדים והולך לישיבה? וזה לא רק אצת החרדים יש המון פארזיטים שהם לא הולכים לעבודה מסיהות שונות ומשונות,ועכשיו שסגרו להם את הברז הם זועקים. קבוצה נוספת של אוכלוסיה שגם אותה אני לא מבין אבל אני מכבד מאוד ,הם הקבוצה של אנשים שאין להם שום השכלה פורמלית או מקצוע, בדרך כלל הם מקבלים שכר שבין 4500-6000 וזה לא מספיק להם והם טוענים שאנחנו המעסיקים חסרי לב,אנחנו חסרי לב? ההפך אני מספק להם תעסוקה ופרנסה ומשלם להם שכר חוקי שהוא לפי כוחות השוק, רוצים שכר גבוה לכו תרכשו מקצוע ואל תבכו אני זה שעומל קשה כדאי להחזיק את המפעל על הרגליים כדאי לספק לכם תעסוקה ופרנסה. מספיק ודי תלכו לעבוד תלכו ללמוד תעשו טוב לכם ולמדינה

למעלה