נכון
כי את ההצדקה של המדינה שלך אתה לא מביא לעצמך. ואת המדינה במקור קיבלנו - מה לעשות - מאירופה... אז בשביל "להצדיק" את המדינה , אתה תפנה אליהם כביכול. לגבי הגידופים הרגילים שלך : אחרי שפוצצנו את מלון המלך דוד (מה שהיה כבר בזמן הנסיגה של הבריטים כבר מהארץ בתקופה שכבר הכריזו על היציאה מפה) ברור שהם שלחו את הנשים שלהם , הם פחדו מהטרור של האצ"ל והלח"י , בנוסף לזה - הם גם ככה היו בשלבי נסיגה. "לגבי יחסים בין לאומיים, אתה לא מבין אפילו בדברים הכי פשוטים, חסר תודעה פוליטית בסיסית(תסתכל באיזה נוער אתה) ומדמיין עובדות(החמאס הוא חלק מאש"ף), לגבי כלכלה, אני מבין הרבה יותר ממך(ראינו מה אמרת על סוציאליזם, עדיף שלא אחזור על השטויות שלך)" יופי , קללה , עוד קללה , עוד קללה על הגוף שאני נמצא בו (כן כן , הבנו שאתה חושב שמי שנמצא בתנועת נוער פוליטית אז היא עושה לו שטיפת מוח , טרחת לכתוב את זה בעמוד השלישי של הפורום , חבל שאתה לא נמצא בנוער כך , מתאים לך) , עוד קללה , לגבי עובדות - קורה גם האנשים הכי חכמים מתבלבלים , כן ! בבקשה ! תחזור על מה שאמרתי על סוציאליזם ! בבקשה ! תחזור ומייד ! על מה ? על זה שהסוציאליסטים הראשונים היו ליברלים עם רצון לעזור לחברה ? רוצה להתנגד לזה ? על מה בדיוק ?! כל מה שהבאתי לך מבוסס על אוניברסטאות ועל עובדות מוצקות , אבל מי אתה שתתמודד עם האמת !? "וגם בלי תמיכה בין לאומית הכלכלה לא תקרוס(נראה שהיא נפגעת עם יותר "תמיכה") הנזקים מהמאבק שהכריזו עלינו מחבלי אוסלו של רבין, נאמדים ב50 מילארד שקלים, אין השקעות, אז אל תדבר כאילו אתה מבין משהו בכלכלה(או בכל משהו אחר), כי אתה לא, לגבי האי-עזיבה של הערבים, הם לא עוזבים כי הם אינם יכולים, אתה לא תקלוט את זה(לא שאתה מבין דברים אחרים), חצי מתושבי אנגליה רוצים להגר מהמדינה, אבל הפתעה, הם לא יכולים" וואלה ? היא לא תקרוס ? יש רק השקעות בשיעור של 20 מיליארד דולר מאמריקה כל שנה ? שבלעדיהם אנחנו נהיה במצב כל כך טוב ! רק חצי מהמפעלים שפה הם מפעלים בינלאומים (כמו דלתא למשל) שרוב התכולה שלהם עוברת לחו"ל וחלקם אף מחו"ל (כמו קוקה קולה,אינטל) ... אז מה .. שיסגרו למי אכפת ... "אין השקעות" אל תדבר על מה שאתה לא יודע ! ועוד קללה ועוד קללה , לא נמאס לך ? אתה גם רוצה להגיד לי מה אני יודע ומה לא ? "הם לא עוזבים כי הם אינם יכולים" תתפלא , מתי פעם אחרונה דיברת עם פלשתינאי והוא אמר לך שהוא רוצה ללכת ? זה שטויות , וזה רק מראה שאתה לא מכיר את החברה שלהם ולא מכיר את התרבות שלהם , הם לא יעזבו גם אם תשלם להם. "מתושבי אנגליה רוצים להגר מהמדינה, אבל הפתעה, הם לא יכולים" מה הקשר , רק אתה יודע ... יופי , אז לפי סקר מעיתון 55% מההורים לא רוצים שהילדים שלהם יחיו בארץ. "אז עם האנגלים לא יצליחו, הערבים שמרוויחים פחות מאלף דולר בשנה יצליחו לברוח? ורק לחשוב שכדי לחצות את הגבול הבין לאומי לירדן, צריך לשלם 1400 דולר לאדם(שזה יותר מכל ההכנסה לשנה". לא , בשביל להשתקע שם צריך סכום מסויים , בדיוק כמו בקנדה. בשביל להיכנס להוכיח שאתה עובד ושאתה מסוגל להיות יצרני... לא צריך לשלם דבר... ואיך ? דרך לבנון , לא דרך ישראל למשל , ואז לא ישלמו בגבול דבר. "אז הנה עוד שטות שלך, אני נגד אוסלו כי רבין אליל השקר, חתם הסכם עם מחבלים, רוצחים, בגלל שהוא שיקר בלי להניד עפעף, בגלל שפרס הרופס אמר שהקמת האוטונומיה תמנע הקמת מדינה ערבית בארץ" אתה נגד אוסלו כי רבין אליל שקר ? מישהו טען שהוא אליל ? מישהו טען לכך שהוא אלוהי ? לא ! אתה פשוט נגד משהו טוב בשמאל ... כי אתה כל כך אנטי שאתה עיוור מרוב שנאה. אתה נגד הסכם עם מחבלים ? לא ! אתה נגד הסכם עם אנשים בדיעבד שפנו לטרור - אבל באותה תקופה היו הנציגים שכל הפלשתינאים הכירו בהעם , ואני מפנה אותך לאותו קישור מהאתר של הכנסת שאתה הבאת לי. בגלל שהוא שיקר ? בנוגע למה לעזאזל הא ?! קל לך לזרוק משפטים לאוויר , לפרט בנוגע אליהם - לא ! וכן ! אם היינו שומרים על דרך אוסלו - היה נמעת הקמת מדינה ! אבל לא ! היום הפלשתינאים כבר לא מאמינים באוטונומיה שאנחנו בגדנו בה והרסנו להם - הם דורשים מדינה ! פרס רופס ... הלוואי עליך להיות כמוהו בגיל שלו , גזען קטן. "לגבי אוסלו, וכאן שיטפון האומללות שלך גרם לי להוזיל דמעת רחם, אני לא תומך ברובים לערבים, לא תומך במנהל אזרחי כמו שניתן באוסלו, ואני מתנגד להסכם וואי, למרות שלפי התבונה הרדודה שלך(נמוכה אם לא הבנת) אני צריך להלל אותו" אתה לא תומך ברובים לערבים ? אז הם פשוט ישמרו על הביטחון פנים שלהם עם מילים יפות ? בולשיט , אפילו אותו אחד מהפורום שאתה נמצא בו של הליכוד "הבגניסט" תומך במתן כלי נשק חמים לערבים. אתה לא תתמוד במנהל אזרחי כמו שניתן באוסלו ? מה ההבדל ? אתה מדבר כל כך הרבה מאותה תפיסה שהייתה בדיוק כמו של ביבי בתקופת אוסלו ! ואיך שהוא עלה הוא חתם על וואי ! בדיוק כמוך , מדבר מדבר מדבר , ברגע שמגיעים למתן תשובה - נותן אותה תשובה בדיוק ! "אש"ף היה ארגון מחבלים, והאלילים שלך ידעו את זה, אוסלו הצליח, המחבלים כבשו עוד ועוד חלקים מהארץ אותה אתה שונא, כמו שהיה צריך לקרות" עוד פעם אתה והקללות שלך ? לא נמאס לך ?! דיי , נמאס , מספיק ! דיי עם הקללות. אני ביקשתי ממך , מנהלי הפורום ביקשו ממך , לא נמאס ?! חראם ! אש"ף היה ארגון מחבלים ? לא ! "אש"ף ... - ...ראו בו רוב הפלסטינאים גוף המייצג אותם, ותמכו בהכרתו על-ידי מדינות העולם כנציגו הלגיטימי של העם הפלסטיני" מתוך אתר הכנסת. אז שלא נדבר עם הנציג המוסכם של העם הפלשתינאי ? פשוט נבחר איזה מוחמד מהשורה ונדבר איתו ? לא ! אנחנו נדבר עם הנבחר שלהם ! והוא היה הנבחר ! היו פה תנועות שתמכו בטרור , היו בו גם קבוצות אחרות , זה אירגון כולל של כל התנועות כמעט בפלשתין. אתה תדבר עם המנהיג הנבחר - בדיוק כמו היום. אבל אתה מעדיף לזרוק שטויות באוויר , על זה שניהלו מו"מ עם ארגון טרור. הארץ אותה אני שונא ? יופי , עוד שקר , ועוד קללה ... לא נמאס ?! "אתה שוטה, אש"ף רוצח, לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין זאת, אבל בשביל לא להבין זאת, צריך להיות, טיפש גדול" אש"ף רוצח - וויפי , בדיעבד ... כל כך קל לדבר בדיעבד ... אש"ף היה הקבוצה הנבחרת של הפלשתינאים - להסביר את זה שוב ? להביא שוב עובדות ? או שאתה מעדיף להתעלם ? ועוד קללות .. ועוד קללות ... "בתאמין לי, אתה עומד יפה בהגדרה הזו"... עוד קללות ... "אתה יכול לצעוק "אהה" עד מחר, "פליז" כמו ילדה בת שלוש, להשתמש בסימני קריאה כאילו אין מחר, לשחק אותה מבין ביחסים בינ"ל, למרות שאתה לא יודע אפילו מה זה" עוד קללות .. עוד קללות .. עוד קללות .. יופי , זה הרמה שלך , מתוך כל ההודעה שלך חצי זה קללות. "ולומר שטויות בסגנון, "ריבון על ארצך...זה לא אומר שאתה מלך העולם" אז אני אסביר לך שוב, למרות שלא תבין, הארץ אינה שווה לעולם, קלטת?(בסדר, אני יודע שלא)" להיות ריבון על ארצך לא נותן לך לגיטימציה לא להתעלם מהעולם כמו שאתה חושב. ועל זה זה נאמר. אבל לי יש בעיות בהבנת הנקרא הא ? רק מגוכח כמוני יכול לחשוב שאתה מגוכח ? באמת ... רוצה שזה יהיה מעגלי .. סבבה .. ההודעה האחרונה רק מוכיחה עד כמה אתה מגוכח.