למי שמפקפק!!!

EverMan

New member
אני מנסה , באמת שאני מנסה

אבל הוא לא מניח לי לנפשי וחייב לקלל כל הזמן ולהכניס עקיצות בכל הודעה שלו. אני משתדל לא לענות לו באותו טון , אבל לפעמים יש גבול.

.המוסד

New member
דברים

זוהי נקודת ההתחלה של נווה, "מה נראה לך שכשתבוא לאירופאים, עם תנ"ך..." ההמשך ידוע, קודם כל הוא "בא" הוא "מראה" לגבי השטויות הרגילות שלך אחרי שפוצצו את המלון "המלד דוד" שלחו הבריטים את כל הנשים והילדים שלהם מהארץ, ולא זכור לי שההגנה ביצעה זאת, לגבי יחסים בין לאומיים, אתה לא מבין אפילו בדברים הכי פשוטים, חסר תודעה פוליטית בסיסית(תסתכל באיזה נוער אתה) ומדמיין עובדות(החמאס הוא חלק מאש"ף), לגבי כלכלה, אני מבין הרבה יותר ממך(ראינו מה אמרת על סוציאליזם, עדיף שלא אחזור על השטויות שלך) וגם בלי תמיכה בין לאומית הכלכלה לא תקרוס(נראה שהיא נפגעת עם יותר "תמיכה") הנזקים מהמאבק שהכריזו עלינו מחבלי אוסלו של רבין, נאמדים ב50 מילארד שקלים, אין השקעות, אז אל תדבר כאילו אתה מבין משהו בכלכלה(או בכל משהו אחר), כי אתה לא, לגבי האי-עזיבה של הערבים, הם לא עוזבים כי הם אינם יכולים, אתה לא תקלוט את זה(לא שאתה מבין דברים אחרים), חצי מתושבי אנגליה רוצים להגר מהמדינה, אבל הפתעה, הם לא יכולים אז עם האנגלים לא יצליחו, הערבים שמרוויחים פחות מאלף דולר בשנה יצליחו לברוח? ורק לחשוב שכדי לחצות את הגבול הבין לאומי לירדן, צריך לשלם 1400 דולר לאדם(שזה יותר מכל ההכנסה לשנה) אז הנה עוד שטות שלך, אני נגד אוסלו כי רבין אליל השקר, חתם הסכם עם מחבלים, רוצחים, בגלל שהוא שיקר בלי להניד עפעף, בגלל שפרס הרופס אמר שהקמת האוטונומיה תמנע הקמת מדינה ערבית בארץ לגבי אוסלו, וכאן שיטפון האומללות שלך גרם לי להוזיל דמעת רחם, אני לא תומך ברובים לערבים, לא תומך במנהל אזרחי כמו שניתן באוסלו, ואני מתנגד להסכם וואי, למרות שלפי התבונה הרדודה שלך(נמוכה אם לא הבנת) אני צריך להלל אותו אש"ף היה ארגון מחבלים, והאלילים שלך ידעו את זה, אוסלו הצליח, המחבלים כבשו עוד ועוד חלקים מהארץ אותה אתה שונא, כמו שהיה צריך לקרות(לפחות לפי המחבלים של רבין) אתה שוטה, אש"ף רוצח, לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין זאת, אבל בשביל לא להבין זאת, צריך להיות, טיפש גדול בתאמין לי, אתה עומד יפה בהגדרה הזו אתה יכול לצעוק "אהה" עד מחר, "פליז" כמו ילדה בת שלוש, להשתמש בסימני קריאה כאילו אין מחר, לשחק אותה מבין ביחסים בינ"ל, למרות שאתה לא יודע אפילו מה זה ולומר שטויות בסגנון, "ריבון על ארצך...זה לא אומר שאתה מלך העולם" אז אני אסביר לך שוב, למרות שלא תבין, הארץ אינה שווה לעולם, קלטת?(בסדר, אני יודע שלא) רק מגוחך כמוך יכול לכתוב שאני "מגוכח"

N a V e

New member
נקודת המוצא שלי,היא נקודת המוצא

שצריכה להיות גם לך לאחר שהמדינה הזו ניתנה לך ע"י אותם מדינות שכיום אתה קורא לא להתחשב בהם.

.המוסד

New member
מדינת ישראל לא ניתנה בידי אף אחד

החלטת העצרת הכללית באו"ם היא בגדר המלצה בלבד, ומשהו אצלי, אינו נותן לי לוותר על מטרות לאומיות בגלל **המלצה בלתי מחייבת** לפני יובל וקצת אתה מבין? להתחשב כן, אבל אני אזכיר לך מה אמרת "נראה לך שאם תבוא לאירופאים...", נקודת המוצא שלך ש"באים" אליהם אם זו לא הגלות בהתגלמותה הקלאסית, איני יודע מה זה אגב, צריך גם חתימה מדוד בוש?

EverMan

New member
בדיוק ...

האו"ם לא קובע דבר ... רק למיטב ידיעתך : הבריטים הטילו את החלטת החלוקה על העצרת הכללית , משמע ---> היא קובעת ! לכן , זה קובע. משהו אצלך לא נותן לך לוותר על שטח - כי אתה חמדן גזעני אנטי-פלורליסט שחושב רק על עצמו. לא אכפת לך מהמורשת וכבר הודת בזה , אבל אתה רוצה את השטח כי ככה. אם אתה תנהל ויכוח , גם עם חילוני וגם עם אירופי , וגם עם נוצרי , ובעצם עם כל אחד שאינו דוס , הוא לא יקבל את הטיעון ש"כי אלוהים הבטיח" , וזה מה שהוא ניסה להבהיר לך. אבל אתה עם הראש שלך בקיר - מסכן הקיר , הוא עם הראש שלך בו כבר יותר מדי זמן.

.המוסד

New member
עצרת האו"ם לא קובעת כלום

וזה שהבריטים השתמשו בעצרת, לא אומר כלום, הם היו עוזבים בכל מקרה משהו אצלי לא מאפשר לוותר על ארץ ישראל, קוראים לזה ציונות, אבל, עדיף שלא תנסה ללמוד איך כותבים את זה(כי אתה לא ממש מוצלח בהבנה) איני חמדן, איני גזען, אתה זה שקורא לכל אדמה שערבים חיים עליה מקוללת, אז אל תדבר על גזען, כי אתה גזען במסכה, אלרגי לערבים, ואני, אני לא אני לא דתי, ותתפלא, אני לא צריך ששום אירופאי או נוצרי "יקבל" את זה שהארץ שלי, ו"אלוהים הבטיח", אינו מן הטיעונים המועדפים עליי, ולא על זה דיברתי, הכוונה הייתה(למרות שלא תבין אותה) שעברו הזמנים שבהם אני צריך אישור מאיזה בחור זר, וזה מה שאמרתי, שלא הולכים יותר לחברים מעבר לים כדי לקבל אישור ובקשר לעקיצה הלא מוצלחת שלך, תשתדל להשתפר, כי אתה ממש שקוף וממש גרוע

EverMan

New member
תגיד לי ,למדת שיעור היסטוריה כלשהו?

הבריטים רצו שיצדיקו את השארותם בארץ ובגלל המלחמה הקרה בפתח הם לא חשבו שזה יעבור בעצרת הכללית. "משהו אצלי לא מאפשר לוותר על ארץ ישראל, קוראים לזה ציונות" לא ניר , קוראים לזה ללכת עם הראש בקיר כי אלו לא השטחים שלך. ציונות הוא הקמת והפרחת מדינת ישראל , לא גושי שטח שלא שלנו! אל תדבר במונחים שגדולים עליך וממך. "איני חמדן, איני גזען, אתה זה שקורא לכל אדמה שערבים חיים עליה מקוללת, אז אל תדבר על גזען, כי אתה גזען במסכה, אלרגי לערבים, ואני, אני לא" זוועה , אולי אני אתחיל לקרוא לך אוהב ערבים ?< אינך חמדן -רק רוצה עוד ועוד ועוד ... אינך גזען -רק מדבר על אשכנזים,שמלאנים,מכלילאת כל הערבים וכו´... אני לא קורא לאדמה מקוללת כי אם מלאה באנשים שלא רוצים בנו- אל תמציא דברים (שוב). ואל תקרא לי גזען שאינך מכיר אותי וכשכל הרמה שלך היא קללות. "אני לא דתי, ותתפלא, אני לא צריך ששום אירופאי או נוצרי "יקבל" את זה שהארץ שלי, ו"אלוהים הבטיח" אולי להם לא. אבל לערבים כן למשל ... "למרות שלא תבין אותה" - לא נמאס לך כבר יא עלוב נפש אחד ? "שעברו הזמנים שבהם אני צריך אישור מאיזה בחור זר" היום אתה לא צריך הצדקה לקיום של ישראל - אבל אתה כן צריך לתת דין וחשבון מוסרי לעצמך ולעולם - אחרת תהיה מוקצה ממנו. ואני לא צריך לעקוץ להבדל ממך , לי יש טיעון , אני לא צריך עקיצות רק אנשים חסרי טיעונים כמוך צריכים עקיצות קללות וגידופים.

La Gamba

New member
מישהו כאן יודע למה חיים וייצמן היה

כל כך חשוב להקמת המדינה? כי הו זה שפעל להכרה במדינת ישראל (כאשר היא תקום), הוא פעל במישור הדיפלומטי, והעניק לנו ת הזכות להקים מדינה. למה אתה חושב שערפאת לא הכריז על הקמת המדינה הפלסטינית? כי הוא יודע שאף אחד לא יכיר בה, הוא יודע שהוא צריך לעבוד עוד הרבה במישור הדיפלומטי כדי להקים מדינה. כוח לא מקים מדינה, זכות והכרה, כן.

EverMan

New member
נכון

כי את ההצדקה של המדינה שלך אתה לא מביא לעצמך. ואת המדינה במקור קיבלנו - מה לעשות - מאירופה... אז בשביל "להצדיק" את המדינה , אתה תפנה אליהם כביכול. לגבי הגידופים הרגילים שלך : אחרי שפוצצנו את מלון המלך דוד (מה שהיה כבר בזמן הנסיגה של הבריטים כבר מהארץ בתקופה שכבר הכריזו על היציאה מפה) ברור שהם שלחו את הנשים שלהם , הם פחדו מהטרור של האצ"ל והלח"י , בנוסף לזה - הם גם ככה היו בשלבי נסיגה. "לגבי יחסים בין לאומיים, אתה לא מבין אפילו בדברים הכי פשוטים, חסר תודעה פוליטית בסיסית(תסתכל באיזה נוער אתה) ומדמיין עובדות(החמאס הוא חלק מאש"ף), לגבי כלכלה, אני מבין הרבה יותר ממך(ראינו מה אמרת על סוציאליזם, עדיף שלא אחזור על השטויות שלך)" יופי , קללה , עוד קללה , עוד קללה על הגוף שאני נמצא בו (כן כן , הבנו שאתה חושב שמי שנמצא בתנועת נוער פוליטית אז היא עושה לו שטיפת מוח , טרחת לכתוב את זה בעמוד השלישי של הפורום , חבל שאתה לא נמצא בנוער כך , מתאים לך) , עוד קללה , לגבי עובדות - קורה גם האנשים הכי חכמים מתבלבלים , כן ! בבקשה ! תחזור על מה שאמרתי על סוציאליזם ! בבקשה ! תחזור ומייד ! על מה ? על זה שהסוציאליסטים הראשונים היו ליברלים עם רצון לעזור לחברה ? רוצה להתנגד לזה ? על מה בדיוק ?! כל מה שהבאתי לך מבוסס על אוניברסטאות ועל עובדות מוצקות , אבל מי אתה שתתמודד עם האמת !? "וגם בלי תמיכה בין לאומית הכלכלה לא תקרוס(נראה שהיא נפגעת עם יותר "תמיכה") הנזקים מהמאבק שהכריזו עלינו מחבלי אוסלו של רבין, נאמדים ב50 מילארד שקלים, אין השקעות, אז אל תדבר כאילו אתה מבין משהו בכלכלה(או בכל משהו אחר), כי אתה לא, לגבי האי-עזיבה של הערבים, הם לא עוזבים כי הם אינם יכולים, אתה לא תקלוט את זה(לא שאתה מבין דברים אחרים), חצי מתושבי אנגליה רוצים להגר מהמדינה, אבל הפתעה, הם לא יכולים" וואלה ? היא לא תקרוס ? יש רק השקעות בשיעור של 20 מיליארד דולר מאמריקה כל שנה ? שבלעדיהם אנחנו נהיה במצב כל כך טוב ! רק חצי מהמפעלים שפה הם מפעלים בינלאומים (כמו דלתא למשל) שרוב התכולה שלהם עוברת לחו"ל וחלקם אף מחו"ל (כמו קוקה קולה,אינטל) ... אז מה .. שיסגרו למי אכפת ... "אין השקעות" אל תדבר על מה שאתה לא יודע ! ועוד קללה ועוד קללה , לא נמאס לך ? אתה גם רוצה להגיד לי מה אני יודע ומה לא ? "הם לא עוזבים כי הם אינם יכולים" תתפלא , מתי פעם אחרונה דיברת עם פלשתינאי והוא אמר לך שהוא רוצה ללכת ? זה שטויות , וזה רק מראה שאתה לא מכיר את החברה שלהם ולא מכיר את התרבות שלהם , הם לא יעזבו גם אם תשלם להם. "מתושבי אנגליה רוצים להגר מהמדינה, אבל הפתעה, הם לא יכולים" מה הקשר , רק אתה יודע ... יופי , אז לפי סקר מעיתון 55% מההורים לא רוצים שהילדים שלהם יחיו בארץ. "אז עם האנגלים לא יצליחו, הערבים שמרוויחים פחות מאלף דולר בשנה יצליחו לברוח? ורק לחשוב שכדי לחצות את הגבול הבין לאומי לירדן, צריך לשלם 1400 דולר לאדם(שזה יותר מכל ההכנסה לשנה". לא , בשביל להשתקע שם צריך סכום מסויים , בדיוק כמו בקנדה. בשביל להיכנס להוכיח שאתה עובד ושאתה מסוגל להיות יצרני... לא צריך לשלם דבר... ואיך ? דרך לבנון , לא דרך ישראל למשל , ואז לא ישלמו בגבול דבר. "אז הנה עוד שטות שלך, אני נגד אוסלו כי רבין אליל השקר, חתם הסכם עם מחבלים, רוצחים, בגלל שהוא שיקר בלי להניד עפעף, בגלל שפרס הרופס אמר שהקמת האוטונומיה תמנע הקמת מדינה ערבית בארץ" אתה נגד אוסלו כי רבין אליל שקר ? מישהו טען שהוא אליל ? מישהו טען לכך שהוא אלוהי ? לא ! אתה פשוט נגד משהו טוב בשמאל ... כי אתה כל כך אנטי שאתה עיוור מרוב שנאה. אתה נגד הסכם עם מחבלים ? לא ! אתה נגד הסכם עם אנשים בדיעבד שפנו לטרור - אבל באותה תקופה היו הנציגים שכל הפלשתינאים הכירו בהעם , ואני מפנה אותך לאותו קישור מהאתר של הכנסת שאתה הבאת לי. בגלל שהוא שיקר ? בנוגע למה לעזאזל הא ?! קל לך לזרוק משפטים לאוויר , לפרט בנוגע אליהם - לא ! וכן ! אם היינו שומרים על דרך אוסלו - היה נמעת הקמת מדינה ! אבל לא ! היום הפלשתינאים כבר לא מאמינים באוטונומיה שאנחנו בגדנו בה והרסנו להם - הם דורשים מדינה ! פרס רופס ... הלוואי עליך להיות כמוהו בגיל שלו , גזען קטן. "לגבי אוסלו, וכאן שיטפון האומללות שלך גרם לי להוזיל דמעת רחם, אני לא תומך ברובים לערבים, לא תומך במנהל אזרחי כמו שניתן באוסלו, ואני מתנגד להסכם וואי, למרות שלפי התבונה הרדודה שלך(נמוכה אם לא הבנת) אני צריך להלל אותו" אתה לא תומך ברובים לערבים ? אז הם פשוט ישמרו על הביטחון פנים שלהם עם מילים יפות ? בולשיט , אפילו אותו אחד מהפורום שאתה נמצא בו של הליכוד "הבגניסט" תומך במתן כלי נשק חמים לערבים. אתה לא תתמוד במנהל אזרחי כמו שניתן באוסלו ? מה ההבדל ? אתה מדבר כל כך הרבה מאותה תפיסה שהייתה בדיוק כמו של ביבי בתקופת אוסלו ! ואיך שהוא עלה הוא חתם על וואי ! בדיוק כמוך , מדבר מדבר מדבר , ברגע שמגיעים למתן תשובה - נותן אותה תשובה בדיוק ! "אש"ף היה ארגון מחבלים, והאלילים שלך ידעו את זה, אוסלו הצליח, המחבלים כבשו עוד ועוד חלקים מהארץ אותה אתה שונא, כמו שהיה צריך לקרות" עוד פעם אתה והקללות שלך ? לא נמאס לך ?! דיי , נמאס , מספיק ! דיי עם הקללות. אני ביקשתי ממך , מנהלי הפורום ביקשו ממך , לא נמאס ?! חראם ! אש"ף היה ארגון מחבלים ? לא ! "אש"ף ... - ...ראו בו רוב הפלסטינאים גוף המייצג אותם, ותמכו בהכרתו על-ידי מדינות העולם כנציגו הלגיטימי של העם הפלסטיני" מתוך אתר הכנסת. אז שלא נדבר עם הנציג המוסכם של העם הפלשתינאי ? פשוט נבחר איזה מוחמד מהשורה ונדבר איתו ? לא ! אנחנו נדבר עם הנבחר שלהם ! והוא היה הנבחר ! היו פה תנועות שתמכו בטרור , היו בו גם קבוצות אחרות , זה אירגון כולל של כל התנועות כמעט בפלשתין. אתה תדבר עם המנהיג הנבחר - בדיוק כמו היום. אבל אתה מעדיף לזרוק שטויות באוויר , על זה שניהלו מו"מ עם ארגון טרור. הארץ אותה אני שונא ? יופי , עוד שקר , ועוד קללה ... לא נמאס ?! "אתה שוטה, אש"ף רוצח, לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין זאת, אבל בשביל לא להבין זאת, צריך להיות, טיפש גדול" אש"ף רוצח - וויפי , בדיעבד ... כל כך קל לדבר בדיעבד ... אש"ף היה הקבוצה הנבחרת של הפלשתינאים - להסביר את זה שוב ? להביא שוב עובדות ? או שאתה מעדיף להתעלם ? ועוד קללות .. ועוד קללות ... "בתאמין לי, אתה עומד יפה בהגדרה הזו"... עוד קללות ... "אתה יכול לצעוק "אהה" עד מחר, "פליז" כמו ילדה בת שלוש, להשתמש בסימני קריאה כאילו אין מחר, לשחק אותה מבין ביחסים בינ"ל, למרות שאתה לא יודע אפילו מה זה" עוד קללות .. עוד קללות .. עוד קללות .. יופי , זה הרמה שלך , מתוך כל ההודעה שלך חצי זה קללות. "ולומר שטויות בסגנון, "ריבון על ארצך...זה לא אומר שאתה מלך העולם" אז אני אסביר לך שוב, למרות שלא תבין, הארץ אינה שווה לעולם, קלטת?(בסדר, אני יודע שלא)" להיות ריבון על ארצך לא נותן לך לגיטימציה לא להתעלם מהעולם כמו שאתה חושב. ועל זה זה נאמר. אבל לי יש בעיות בהבנת הנקרא הא ? רק מגוכח כמוני יכול לחשוב שאתה מגוכח ? באמת ... רוצה שזה יהיה מעגלי .. סבבה .. ההודעה האחרונה רק מוכיחה עד כמה אתה מגוכח.

.המוסד

New member
את ההצדקה היהודים השיגו בזכות

עצמם, ולא בזכות אירופה לגבי הבריטים היו כבר "בנסיגה", מאיפה זה בדיוק? אתה לא מבין מה הפירוש של קללה, קללה זה "תמות מחר" "יא בן אלף", אתה מבין? ראית את זה? לגבי ה"מתבלבלים", זה לא פעם ראשונה, ולא אחרונה שאתה מתבלבל, תקרא תהודעות שלך מול אודי לא צריך תמיכה בין לאומית בשביל לסחור איתם לגבי השטות הלבנונית, אי אפשר לעבור דרך לבנון, זהו גבול חם, ממוקש, ולא קרוב למקומות המגורים של הערבים, אז איך בדיוק יעברו? לגבי משפט הבורות, אש"ף הוא אירגון חבלני עוד מימי הקמתו, ולא "בדיעבד", וזה שהנאצים היו הנציגים הנבחרים של הגרמנים, לא אומר שצריך לדבר איתם, למרות שהיו מפגרים כמו צ´מברליין שעשו את זה "גזען", איפה ראית גזענות? לא ראית, אתה כהרגלך, ממציא זה שאתה שונא את הארץ זו עובדה, ולא קללה "הארץ המקוללת הזו" כהגדרתך להיות ריבון על ארץ, אומר שאתה מחליט קורה בה, אתה יכול להיוועץ בחברים(ולא ב"עולם") אתה יכול לא להסכים, במיוחד אם הם לא ממש ידידים שלך ותבין משהו, "מגוחך"

N a V e

New member
אתה חושב שאנחנו איזה מעצמה עולמית

שככה אנחנו יכולים להתעלם מכולם? קח סיטואציה. מולדת בשילטון. בני אילון מדבר על הטרנספר, הפלשתינים לא ממש מסכימים, העולם רואה, העולם כועס, ואדון אילון מתעלם וממשיך בנסיונות לבצע טרנספר,כי הרי לא צריך לשאול אף אחד. מפה והלאה,העולם יכול לשנוא את ישראל.ופה הגישה של ללכת אל האירופאים בעצם כבר לא תעזור יותר,כי מוכרז על ישראל חרם כלכלי-חברתי,שכולל הפסקת קשר דיפלומטי והחזרת שגרירויות,מהטענה שאנחנו לא הומאניים. מה עושים מפה?

.המוסד

New member
בעיה עם התסריט

אני לא אומר שאנחנו יכולים להתעלם, אבל כניעה מוחלטת, לגחמות זרים, כפי שאתה מציע, היא גרועה מכל, כניעה ללחץ מובילה לעוד לחץ, הנה כלל בין לאומי שאתה יכול ללמוד, תלות בין לאומית, מובילה לעוד ועוד, לא מהלך טוב בוא נלך עם התסריט שלך, בני אלון רה"מ, הוא מנסה לבצע טרנספר, עד כאן הכל בסדר(חוץ מזה שאילון ראש הממשלה), אבל הנה כמה קביעות עובדתיות, שמוציאות את התסריט שלך מדיון "הערבים לא מסכימים", "והוא ממשיך בניסיון הטנרספר", "מכריזים עלינו חרם מלא", יופי, ממש נושא לדיון, אני יציע לך תסריט משלי, שגם הוא בנוי כשלך יוסי שריד הופך לרה"מ, מציע להם הכל, הערבים מסכימים ומשיגים מדינה על רבע מארץ ישראל, לאחר כמה חודשים מתחילים בטרור רצחני, וערביי ישראל משתפים פעולה איתם, הם לא מוכנים להפסקת אש, ישראל מטילה משטר צבאי על ערביי ישראל, והאיחוד האירופאי, מטיל חרם חרם מלא על ישראל מהטענה שאנחנו נלחמים בצורה ברברית, ומפלים את האזרחים הלא יהודים על בסיס גזעני, מה עושים פה? אז הנה כמה דברים, אין דבר כזה "העולם", העולם אינו יחידה אחת, הוא מאות יחידות שונות ומשונות, לכל אחת מהן מטרות ורצונות שונות ושונים, עוד משהו, אין מטילים חרם כי "אנחנו לא אנושיים", אין דבר כזה, אז צא מהביטויים העיתונאיים הללו, כי הם אינם קיימים בשטח ולהבא, כשמדברים על משהו בדיוני, לא שואלים שאלות סרק

EverMan

New member
חמוד , תבדוק באיזה שנה

התבצע הפיצוץ - אתה תבין למה הם היו בדרך החוצה. תיקח תאריך ותשווה לתאריך הכרזת המדינה באו"ם ... תבדוק את זה ביחס לספר הלבן האחרון שבעקבותיו הם יצאו מהארץ ... אולי אז תבין. לא , קללה זה גם "שוטה" "טיפש" "דברן שטויות" גם זה קללה. "לא צריך תמיכה בין לאומית בשביל לסחור איתם" סליחה , בשביל שאתה תוכל לנהל מגעים עם מדינות , הן צריכות להכיר בך. בשביל שיכירו בך - צריך שהן יסכימו עליך. כל כך פשוט. "לגבי השטות הלבנונית, אי אפשר לעבור דרך לבנון, זהו גבול חם, ממוקש, ולא קרוב למקומות המגורים של הערבים, אז איך בדיוק יעברו?" לא קרוב ? זה בסה"כ כ20 ק"מ מהגבול הישראלי. ואין מוקשים בין סוריה לירדן. "אש"ף הוא אירגון חבלני עוד מימי הקמתו" אתה בעצמך קראת את אתר הכנסת. חלק מאש"ף אכן עסק בטרור , חלקם כן ביצעו פיגועים בשנות ה70 וה80. לא בכמויות של היום , אבל כן. אבל עדיין , הוא היה גוף ההנהגה הנבחר שלהם. הוא לא עסק בטרור כדרך עיקרית , אלא כדרך להחליש את ישראל. אבל אין פה צורך להצדיק אותו , גם כי לא מגיעה לו הצדקה , וגם כי זה עובדה מוגמרת : אש"ף הוא הארגון שבחרו הפלשתינאים לייצג אותם. בדיוק כמו שישראל בחרה בבגין לייצג אותה בשלב זה או אחר , אותו אדם שנחשב ע"י בריטניה כמחבל-על. אין זה משנה - זה התיאור שלך בסופו של דבר. אתה גזען. לא יעזור. גזענות בהודעה הזו לא הייתה ? בהודעה שלפניה היה. "זה שאתה שונא את הארץ זו עובדה, ולא קללה "הארץ המקוללת הזו" כהגדרתך" סליחה , אני לא אמרתי את זה מעולם ! וזה שאני שונא את הארץ זה עובדה כמו שאתה קוף. זה שקר שנועד רק למטרה אחת : להסית. "להיות ריבון על ארץ, אומר שאתה מחליט קורה בה, אתה יכול להיוועץ בחברים(ולא ב"עולם") אתה יכול לא להסכים, במיוחד אם הם לא ממש ידידים שלך" מעלה גיחוך (כמוך בערך). אין מדינה כיום שהעולם הוא "כפר גלובלי" שהיא ריבונית. מדינה ריבונית - לא יכולה לשרוד.

.המוסד

New member
זרקת כפפה

כפפה מפגרת, אבל כפפה, עלובה, מסמורטטת, מלוכלכת, מסריחה, מגעילה, דוחה, קרועה, אבל עדיין, כפפה, או מה שזה לא יהיה לחתור למאבק אלים, ובמהלך המלחמה שתתרחש להלחם בכל החזיתות, לערער את היציבות של מדינות ערב, לתקוף בלבנון, במצרים בסוריה ובירדן, או בפשטות, להבעיר את המזרח התיכון, תוך התקרבות מהירה, כאילו פזיזה לעבר סין ורוסיה וזה בהנחה ש"העולם" שלא קיים, כולל את ארה"ב, כי אם לא, נוכל להשתמש בארצות הברית להפעלת לחץ על אירופה כמו שאיש אחד אמר, "לערבים יש את הנפט, ולנו, את הגפרורים" ועכשיו, אני גם נותן לך שאלה(לא ממש מקורית, אני חייב להודות), מה קורה אם כל ערביי הארץ, כולל הישראלים, מתחילים במלחמת חורמה נגד ישראל, ללא הפסקה וללא הפוגה מה אז?

N a V e

New member
אותה כפפה,

הרבה יותר מציאותית מהכפפה של "טרנספר מרצון". בקיצור,הטרנספר,רוב הסיכויים שיביא עלינו מלחמה מאשר שלום. מלחמה שאי אפשר לדעת איך תסתיים. אתה מדבר כאילו הפלשתינים חייבים לנו משהו,וכדאי שתתפוס שהם ממש לא. השאלה שנתת,התשובה עליה ברורה מאוד- אין הנחות. אם הפלשתינים("ערביי הארץ"?) וערביי ישראל פותחים במלחמה משותפת,שבה מכריזים ערביי ישראל על כך שהם חלק מהעם הפלשתיני במאבק,יש לפעול בחומרה נגד זה ולדכא את הנסיון. אבל הסיכוי שזה יקרה,הוא אפסי מאוד,ביחס לסיכוי שהטרנספר יביא מלחמה.

EverMan

New member
אני רק חיב להוסיף משהו לפה ...

ניר מדבר על לתת תרחיש דמיוני ושואל שאלות סרק - ואח"כ אומר לאחרים : "ולהבא, כשמדברים על משהו בדיוני, לא שואלים שאלות סרק" ניר בכבודו ובעצמו ... הוא ממציא תרחישים , מתחיל לדבר ב"אם אם אם" כי אין לו "עובדה עובדה עובדה" , הוא חי באשליות של העולם הפסימי והאפור שלו ולא מסוגל לחשוב בכלל על ה"אם אם אם" שלו .. שהוא מביא טיעון - הוא מצויין. שמביאים את אותו טיעון בדיוק מנגד - "לא מקובל עליי" בוגר מאוד ...

.המוסד

New member
אם היית מפעיל את החלק העליון

ההוא בגופך, היית מבין שהתרחיש הבדיוני והטיפשי, היה השתקפות של התרחיש הטיפשי של נווה(החלק הזה הוא הראש) לנווה, אנחנו גם לא חייבים כלום לערבים, ולאחרים, כדאי ש-אתה- תתפוס את זה, לעניין הפתרון שלך, שכחת שני דברים, "אין פתרון צבאי לטרור", ו"אי אפשר לדכא עם הנלחם על חירותו" אז אם אין לך פתרון "הגיוני", כי הרי אין פתרון צבאי, ואי אפשר לדכא עם הנלחם על חירותו, אין לך פתרון, גורלנו ייגזר ברגע שערביי הארץ יצאו מולנו למלחמה חסרת פשרות

N a V e

New member
חחחחח

איזה ירידות מתוחכמות יש לך...
אבל עשה טובה,ותפסיק איתם.זה לא יעזור לאף אחד. אוקיי.אנחנו לא חייבים להם כלום.הם לא חייבים לנו כלום. ומכאן?מה עושים? אתה נהנה לחשוב שהארץ הזו שייכת לנו.גם אני נהנה לחשוב ככה.אבל המציאות מכתיבה לי דברים אחרים מול העיניים.ומהוויכוח הזה של החתול והעכבר אנחנו לא נצא,אלא אם נחליט להיות חכמים יותר. בעינייך,אין לי פיתרון הגיוני.אני יכול להגיד ההפך עליך.

.המוסד

New member
בוא אסביר לך את עובדות החיים

ולא אבלבל לך את השכל, אם אתה יותר חזק, תכפה את רצונך, אתה יותר חזק, מכים אותך? תשיב אתה חלש מידי בשביל קרב הגון? ברח אנחנו חזקים מספיק בשביל לכלות את הטרור, מה שהלגיון הירדני עשה בחודש, לפני שלושים שנים, צה"ל היום בוודאי יכול לעשות, מה שהלגיון הירדני עשה בלי טנקים ומסוקים, גם אנחנו יכולים, אני מוכן ללכת לקראת צה"ל, ואפילו חודשיים אתן להם אתה מכיר את המילה ההיא, כפייה, הפושע אינו רוצה ללכת לכלא, אנחנו נכפה עליו, בכוח, בכל הכוח, ויש לנו ולעניין ביצועה של אותה מילה, יש שתי דרכים לבצעה, להרוס את הרצון, או את היכולת השמדת הרצון, תלויה בדרך כלל ביכולת שבידיך, כלומר יכולתה הצבאית הכוללת שבידי ישראל, היכולת שאתה *מוכן* להוציא לאותה מטרה, והיכולת שהאויב מאמין שתוציא, לישראל כוח צבאי עצום, אבל הבעיה כאן היא בכוח שהיא מוכנה להוציא, והכוח שהערבים מאמינים שישראל תשתמש בו, לצערנו, עניין זה, ההרתעה, כבר לא מפחיד את הערבים, למרות שהם יודעים את היכולת הצבאית שלנו, הם לא מאמינים שבכוחנו הנפשי להשתמש בו כך שנשארה האפשרות השנייה, מלחמה, בסגנון כזה או אחר, אבל ביסודה המטרה להשמיד את היכולת של האויב(המחבלים אצלנו), כלומר להרוג אותם, או לקחת את כלי נשקם, וכיוון שכלי נשקם הוא יחסית פשוט, יש לקחת את חייהם הריגת כל אנשי אש"ף שאפשר, או סילוקם, (רצוי להרוג) פגיעה קשה בסביבת המחבלים, ותפיסת השליטה המלאה על חיי הערבים, בשביל לדאוג שסוכני המחבלים(שהם העיתונות והחינוך) לא יפעלו יותר(לא במתכונתם הנוכחית) כאמור הירדנים החזירו לעצמם את השליטה תוך חודש, גם הם נכנסו לתוך מחנות הפליטים, והסבו להם כמעט עשרת אלפים הרוגים, פי 5 ממה שישראל עשתה במשך שנתיים, וזאת בלי טנקים סימן 100, מסוקים בלתי פגיעים-כל רואים-כל משמידים, רק שריון ישן וחיילים, הנשק של המחבלים נשאר כמעט אותו דבר והפערים גדולים בהרבה לטובת ישראל ישראל יכולה לעשות בחודשיים מה שהלגיון עשה בחודש, כשלה נשק מתקדם וכוח רב בהרבה, היא יכולה לעשות זאת בפחות, יש לה הכל, מלבד האומץ ולגבי ארצנו, אני לא חושב שהיא שלי, אני יודע, כמו שאם יודעת שתינוקה שלה, כך עם יודע שארצו שלו היא, אלא אם הם סובלים מבעיה קשה(האם והעם). אז הנה, נתתי לך פתרון מעשי, שבוצע כבר בידי מדינה חלשה בהרבה מאתנו, ובזמן קצר, מול אויב דומה, לא המצאה, לא יריה מהמותן, אלא דבר שנעשה, כמה צעדים מאיתנו יהיה מן הצדק שישראל תבצע "ספטמבר שחור" למחבלים, 9 שנים לאחר אוסלו, 32 שנים לאחר ספטמבר השחור מן הצדק

למעלה