למי שמפקפק!!!

mourning palace

New member
למי שמפקפק!!!

סוגיית הטרנספר ברורה וידועה לכולם. כאשר שומעים את המילה טרנספר זה מעלה זכרונות לא נעימים(שואה וכו´). אבל הטרנספר שמציגה תנועת מולדת אינו דומה במשמעותו לפירושו ע"י הציבור. תכליתו של הטרנספר הוא בעצם לבוא לקראת הפלסטינים שכן אי אפשר ולא ניתן בשום מחיר שיחיו על פיסת האדמה הזו 2 עמים בעלי תרבות כל כך שונה,לכן הפתרון של הטרנספר לדעתי הוא הכרחי ובר ביצוע,הטרנספר פירושו לטרנספר את האוכלוסייה הפלסטינית בחזרה לירדן מאחר ש-70% מהאוכלוסייה הירדנית היא פלסטינית ובעצם מקורם של הפלסטינים ביהודה ושומרון הוא מירדן. שאלה אחרונה לכל יפי הנפש!!!! מדוע אתם נגד טרנספר לערבים שיקל מאוד על חייהם ובעד טרנספור של יהודים אחיכם בחזרה לקו הירוק,הבית שלנו הוא פה כמו שלפי טענתכם ביתם של הפלסטינים הוא ביהודה ושומרון?!? ובלי התירוצים שאם נחזור יהיה שלום לכם ולנו,זו אותו הדבר כמו שאני אלך עם מישהו למסעדה הוא ישלם אבל אני אגיד לו לא נורא שנינו נהננו!!!! לתשומת לבכם!!!!!

N a V e

New member
דעתי בנושא,

לא רק שמולדת לא יודעת להבהיר נכון את עמדותיה,גם בנושא הטרנספר,היא גם צבועה בצורה מחרידה,גם ביחס לצביעות שרצה בפוליטיקה הישראלית. פתאום לרב אילון אכפת מהפליטים הפלשתינים. פתאום הוא דואג להם ומציג עצמו כ"אוהב האדם הפשוט". שיעשה טובה ולא ידבר שטויות ועוד באוויר,כי מולדת וטרנספר הולכים ביחד משנות ה-80 המאוחרות,ועדיין לא נעשה דבר בנושא,וגם לא יעשה.משתי סיבות: 1.הפלשתינים לא יסכימו 2.למולדת אין תוכנית מגובשת-לאן,איך,עם איזה כסף,באישור של מי,ע"י מה,ומה קורה אם הפלשתינים מסרבים. אגב, אין כמעט יהודים שכל כך אוהבים את הערבים.בשבילכם יפי נפש זה מי שמתנגד לטרנספר. הגבולות המציאותיים מראים שיהודה ושומרון הם לא חלק מישראל.לכן המתנחלים לא נמצאים בתחומי מדינת ישראל.לא לפי הגיון א"י השלמה,אלא לפי המציאות.

.המוסד

New member
"גבולות המציאות"

ומי קובע את המציאות? השמאלן יפה הנפש, נווה לפי גבולות המציאות, ההכרחיות, ואפילו הגבול הבין לאומי יהודה ושומרון הם חלק מישראל הם לאילון באמת איכפת מהערבים? בדיוק כמו שלשריד איכפת מהילדים של שחאדה לגבי ה"ערבים לא יסכימו", דבר ראשון, 200 אלף ערבים כבר עזבו את יהודה ושומרון ועברו לירדן, וזאת כששלטונות ירדן לוחצים עליהם במטרה למנוע את מעברם, כך שההמצאה "הם לא יסכימו", לא עומדת במבחן המציאות שנית, תכנית מגובשת אכן אין, כי צריכים להיות חלק מהרשות המבצעת בשביל להשיג כלי תכנון וחשיבה שכאלו א"י השלמה היא שני גדות הירדן, לפי המציאות, מגיע לעם היהודי 1/500 מהמזרח התיכון

.המוסד

New member
"גבולות המציאות"

ומי קובע את המציאות? השמאלן יפה הנפש, נווה לפי גבולות המציאות, ההכרחיות, ואפילו הגבול הבין לאומי יהודה ושומרון הם חלק מישראל הם לאילון באמת איכפת מהערבים? בדיוק כמו שלשריד איכפת מהילדים של שחאדה לגבי ה"ערבים לא יסכימו", דבר ראשון, 200 אלף ערבים כבר עזבו את יהודה ושומרון ועברו לירדן, וזאת כששלטונות ירדן לוחצים עליהם במטרה למנוע את מעברם, כך שההמצאה "הם לא יסכימו", לא עומדת במבחן המציאות שנית, תכנית מגובשת אכן אין, כי צריכים להיות חלק מהרשות המבצעת בשביל להשיג כלי תכנון וחשיבה שכאלו א"י השלמה היא שני גדות הירדן, לפי המציאות, מגיע לעם היהודי 1/500 מהמזרח התיכון

EverMan

New member
רק אל תשכח להתעלם מעוד כמה עובדות

... "לפי גבולות המציאות, ההכרחיות, ואפילו הגבול הבין לאומי יהודה ושומרון הם חלק מישראל" לפי הגבול הבינלאומי - הוא עובר בקווי 67 .. אבל באמת , את תתן לעובדות להטעות אותך ... "הם לאילון באמת איכפת מהערבים? בדיוק כמו שלשריד איכפת מהילדים של שחאדה" אתה מכיר את שריד כל כך טוב בשביל לטעון ? "ראשון, 200 אלף ערבים כבר עזבו את יהודה ושומרון ועברו לירדן" יופי , אלו הם שרצו לעזוב ... כל השאר מסתבר שלא ... "א"י השלמה היא שני גדות הירדן, לפי המציאות, מגיע לעם היהודי 1/500 מהמזרח התיכון" יופי , לפי החזון שלך מגיע לנו כל אסיה ...

.המוסד

New member
הגבול הבין לאומי עובר בירדן במזרח

וברפיח בדרום שום גבול בין לאומי לא עובר בגבולות מלחמת העצמאות, למעשה גם בהסכם הפסקת האש נכתב, "קווי הפסקת האש לא ישמשו כגבולות" אז בואו לא נמציא את הגלגל כי אם עדיין לא הבנת, הגבול הבין לאומי עובר בירדן אתה מכיר את אילון כל כך טוב בשביל... לערבים-באמת אלו הם שרצו לעבור? מאיפה הקביעה הזו, ההגבלות על המעבר של ערבים לירדן הן חמורות, דורשות לא מעט כסף, למעשה, הכנסה ערבית לשנה נדרשת בשביל לעבור לירדן אז אינך יכול לומר "שמי שרצה", אני מכיר את ההתחמקויות חסרות הפשר שלך, מי שיכל, עזב, התור שלנו לעזור לאחרים, שיעזבו גם הם, מה דעתך? לפי ה"מציאות", מגיע לישראל 1/56 מהמזרח התיכון, היא מהווה חלק זה מאוכלוסיתו, אבל לפי המציאות מגיע לישראל חצי אלפית מהמזרח התיכון, אבל אפילו לזה אתה מתנגד

EverMan

New member
ניר , תפסיק לדמגג ../images/Emo13.gif

האם השטחים הללו סופחו למדינה ישראל ? כן ! האם העולם מכיר בזה שהם שלה ? כן ! זהו ! "כי אם עדיין לא הבנת, הגבול הבין לאומי עובר בירדן אתה מכיר את אילון כל כך טוב בשביל..." הגבול הביטחוני עובר בירדן , לא הגבול המדיני , אבל לקרוא ולהבין זה דבר קשה נכון ? מדובר על הגבולות הביטחוניים , לא הגבולות המדיניים. ואני לא טענתי שאני מכיר את אילון , אבל כן , אני דיברתי עם שריד ועם אילון כמה וכמה פעמים , אז אני מכיר אותם... להבדל .. (את האמת , עם איילון רק פעמיים...) "לערבים-באמת אלו הם שרצו לעבור? מאיפה הקביעה הזו, ההגבלות על המעבר של ערבים לירדן הן חמורות, דורשות לא מעט כסף, למעשה, הכנסה ערבית לשנה נדרשת בשביל לעבור לירדן" מאיפה הקביעה הזו ? כי מי שרוצה - עובר ! מי שלא רוצה - לא עובר. אבל אתה קובע בעצמך שהם רוצים לעזוב. בדיוק כמו שאתה טוען שאני לא יודע אם הם רוצים או לא , גם אתה לא יודע דבר אם הם רוצים או לא. 200 אלף עזבו ? סבבה .. כמה יהודים עזבו את הארץ מאז פרוץ האינתיפאדה ? כמות דומה ! מי שרוצה לעזוב - אני בטח שלא אעצור אותו - אבל כמו שכתשנו כבר למוות - אסור לנו לעודד אותו. "לפי ה"מציאות", מגיע לישראל 1/56 מהמזרח התיכון, היא מהווה חלק זה מאוכלוסיתו, אבל לפי המציאות מגיע לישראל חצי אלפית מהמזרח התיכון, אבל אפילו לזה אתה מתנגד" אין דבר כזה מגיע .. שטח של מדינה לא נקבע לפי כמות האוכלוסיה שלה. לא קרה מעולם ולא יקרה מעולם. אבל אתה כמובן חייב להגיד בשבילי למה אני מתנגד ומה לא ... זה נקרא דמגוגיה נירושצ´קה.

.המוסד

New member
סיפוח אינו קובע גבול בין לאומי

הגבול הבין לאומי עובר בירדן, הגבול המדיני עובר בירדן, הבנת? אתה מוזמן לבדוק באתר הכנסת, או בכל אתר ממשל אחר, אין דבר כזה "גבול ביטחוני", גבול מדיני הוא גבול מדיני דיברת עם שריד, ואללה, אתה גדול, אני בטוח שאתה מכיר כמו את כף ידך, דיברתי עם הרבה אנשים הרבה פעמים, ואני עדיין לא מכיר אותם מספיק, אז אם אתה כנציג של המפלגה הנהדרת והמתרסקת, דיברת במשך חצי דקה עם יוסי, עם אם בני, אין זה אומר שאתה מכיר אותם שים לב לרמה הגבוה שלך, "מי שרוצה עובר", עוד המצאה מבית ענבר "זה לא כתוב שחור על גבי לבן" רובין, מי שיכול עובר, צריך לשם כך סכום של 1400 דולר, שזה ב40 אחוז גבוה מההכנסה השנתית הממוצעת של ערבי ביהודה ושומרון וההתנגדות שלך לכל רעיון שעלול להצליח מאוד בולטת לעין, "אסור" לנו לעודד, למה? שלא נצליח חס ושלום אין דבר כזה מגיע, לערבים לא מגיע מדינה, לא כאן, וכאן אני מסכים איתך, זה שהם רוב באוכלוסייה של יהודה ושומרון ועזה לא קובע כלום, לא קבע מעולם, ולא יקבע מעולם לפני שתלמד אותי פרקים בניהול דיון, מניפולציה, תעמולה, דמגוגיה, נסה להתחיל הסיק מסקנות, להבין דברים, כי אתה ממש מביך את עצמך, "מי שרוצה עובר", למה שנתייחס להגבלות הקשות של הירדנים עליהם, עוד יכולים אנו לגלות שרבים רבים רוצים לעזוב, ובכוחנו לעזור להם לבצע את רצונם לגבי היהודים, איני יודע כמה יהודים עזבו, אבל לא בזה אנחנו דנים, ובגלל שזרקת לי כמה דברים "מבריקים" בפעם האחרונה שהסברתי לך על כך, אומר רק זאת, מטרתנו היא לעודד הגירת ערבים החוצה, ואין לזה קשר לירידת היהודים

EverMan

New member
סיפוח קובע את השטח

ששייך למדינה בפני עצמה. וזה מה שהכי חשוב. ויש דבר כזה גבול ביטחוני. בדיוק כמו שיש אזורי חיץ בין מדינות , הגבול המדיני עובר 10 ק"מ מהגבול הביטחוני. "דיברת עם שריד, ואללה, אתה גדול, אני בטוח שאתה מכיר כמו את כף ידך, דיברתי עם הרבה אנשים הרבה פעמים, ואני עדיין לא מכיר אותם מספיק, אז אם אתה כנציג של המפלגה הנהדרת והמתרסקת, דיברת במשך חצי דקה עם יוסי, עם אם בני, אין זה אומר שאתה מכיר אותם " שאני אומר לדבר זה לשבת איתם במזנון של הכנסת ולדבר איתם , זה לא אומר להגיד להם שלום עם הלשון בחוץ כמו כלבלב. "שים לב לרמה הגבוה שלך, "מי שרוצה עובר", עוד המצאה מבית ענבר "זה לא כתוב שחור על גבי לבן" רובין, מי שיכול עובר, צריך לשם כך סכום של 1400 דולר, שזה ב40 אחוז גבוה מההכנסה השנתית הממוצעת של ערבי ביהודה ושומרון" ורק ירדן קיימת ? ישנם מספיק מקומות לעבור דרכם או אליהם - מי שרוצה - תאמין לי שנעלם מפה. "וההתנגדות שלך לכל רעיון שעלול להצליח מאוד בולטת לעין, "אסור" לנו לעודד, למה? שלא נצליח חס ושלום" למה ?! כי כבר אמרתי לך מיליון פעם למה. אבל אתה ממשיך לשאול שוב ושוב את אותם שאלות מטומטמות. "אין דבר כזה מגיע, לערבים לא מגיע מדינה, לא כאן, וכאן אני מסכים איתך, זה שהם רוב באוכלוסייה של יהודה ושומרון ועזה לא קובע כלום, לא קבע מעולם, ולא יקבע מעולם" זה שלדעתך לא מגיע להם מדינה - לא אומר דבר. העובדה היא ששטח ביחס לאוכלוסיה הוא לא נוסחה למדינה , אין כל קשר למצב שלנו בארץ. אבל אתה מעדיף להידבק למילים יבשות במקום לתוכן... "לפני שתלמד אותי פרקים בניהול דיון, מניפולציה, תעמולה, דמגוגיה, נסה להתחיל הסיק מסקנות, להבין דברים, כי אתה ממש מביך את עצמך, "מי שרוצה עובר", למה שנתייחס להגבלות הקשות של הירדנים עליהם, עוד יכולים אנו לגלות שרבים רבים רוצים לעזוב, ובכוחנו לעזור להם לבצע את רצונם" כמובן .. הרי אם אנחנו נתערב פתאום הירדנים ישושו לקבל את כל הפלשתינאים ! "לפני שתלמד אותי פרקים בניהול דיון, מניפולציה, תעמולה, דמגוגיה, נסה להתחיל הסיק מסקנות, להבין דברים, כי אתה ממש מביך את עצמך" כן ? אתה מביך את עצמך ברמה הנמוכה שלך , אני לא מביך את עצמי בדבר. "לגבי היהודים, איני יודע כמה יהודים עזבו, אבל לא בזה אנחנו דנים, ובגלל שזרקת לי כמה דברים "מבריקים" בפעם האחרונה שהסברתי לך על כך, אומר רק זאת, מטרתנו היא לעודד הגירת ערבים החוצה, ואין לזה קשר לירידת היהודים" יש כל קשר ! כי אתה אומר : תראה כמה ערבים עזבו ! מדהים ! ומול זאת אתה לא מראה את המתרס השני ! לא פחות יהודים עזבו ! זה נקרא דמגוגיה - להראות צד אחד ולא לפרט על השני ...

.המוסד

New member
דווקא ממש לא מאמין לך

מי שמתווכח איתי שהחמאס הוא חלק מאש"ף, שאוסלו נכתב באצבע אלוהים, אתה רוצה שאאמין שמי שרוצה "עף"? תצטרך להשתפר הרבה הרבה הרבה, בשביל שאתחיל לחשוב שיש טיפה של הגיון יסודי בדברייך כל מה שאמרת בהתנגדותך לטנרספר היה התחמקות, אסור, בלה בלה, הטפות מוסר, שום דבר ברור, שום דבר מנומק, שום דבר -לא צפוי- מה הקשר בין הגירת היהודים להגירת הערבית? היהודים מוכנים לרדת? אני יודע, איך זה משפיע על טרנספר של ערבים, אני לא יודע, ובקשר לדמגוגיה ול"צד שני", לא ציפיתי שתדע(אני כבר לא מצפה, אתה יודע, בעצם, אולי אתה לא יודע), בכל מקרה, הצד השני הם הערבים שרוצים להשאר, ולא היהודים, כי הם לא ממש קשורים לעניין זה(וזה בסדר, אני יודע של הבנת)

EverMan

New member
ממש לא מתאים לי

ואתה דיברת איתי כל כך הרבה פעמים בכבוד שיש לך הזכות לדבר עליי כך בכלל. התבלבלתי בין החמאס לתנזים - קורה ! ולא , מעולם לא טענתי שאוסלו נכתב באצבע אלוהים להבדל ממך שטוען שדעותיו מקודשות על ידו. בעיה למי שרוצה להיכנס לירדן לעבור דרך מעבר בגבול כמו מאות מבריחים ? בעיה להם לעבור דרך הגבול הלבנוני או הסורי ? בעיה לטוס לשם ? כרטיס טיסה לירדן עולה פרוטות. "כל מה שאמרת בהתנגדותך לטנרספר היה התחמקות, אסור, בלה בלה, הטפות מוסר, שום דבר ברור, שום דבר מנומק, שום דבר -לא צפוי-" הגבתי לך כמו שצריך לפני כן. אתה פשוט נמנע מלדבר על זה. וכן , בסופו של דבר זה מוסר ואסור. נימקתי לך מספיק פעמים. תקרא קצת בפורום. "מה הקשר בין הגירת היהודים להגירת הערבית? היהודים מוכנים לרדת? אני יודע, איך זה משפיע על טרנספר של ערבים, אני לא יודע, ובקשר לדמגוגיה" איך ? כי אתה מביא כעובדה את זה שהערבים רוצים לעזוב את זה שהערבים רוצים לעבור לירדן. ומול זאת אתה לא מוכן לדבר על טרנספר של יהודים שיש כפות לא פחותה מהם שעזבו מאותה סיבה בדיוק של הפלשתינאים. מה הקשר? אל תביא נתון שאתה לא מצפה שישתמשו בו לצד השני. עד חוקרים משני הצדדים. אם ערבים עוזבים מרצונם - גם יהודים. לא מראים חצי חד של המטבע כי זו דמגוגיה. "ול"צד שני", לא ציפיתי שתדע(אני כבר לא מצפה, אתה יודע, בעצם, אולי אתה לא יודע), בכל מקרה, הצד השני הם הערבים שרוצים להשאר, ולא היהודים, כי הם לא ממש קשורים לעניין זה(וזה בסדר, אני יודע של הבנת)" תדע גם להשמש בה בלי לקלל ולגדף.

ההיגיון קובע את המציאות

כמובן שאנו רק בני אדם, שאין להם קשר עם בורא עולם, או פרספקטיבה טובה יותר (יש דווקא כמה מתנחלים שמשוכנעים שיש להם), אבל בוא ננסה להפעיל את ההיגיון. בגבולות 4 ביוני 67, יש 5 מליון יהודים, ומליון ערבים. בשטחים יש 200 אלף יהודים, ושלושה וחצי מליון ערבים. מילא אם זה היה טיפ טיפה קרוב, מילא, אבל הפער הזה כ"כ תהומי ששום טיעון משיחי לא ישחק כאן. ושום הגנה על תנועות פנאטיות כמו מולדת. בסדר, לסגת עכשיו זה פרס לטרור, בסדר לסגת מ100 אחוז מהשטחים עכשיו זה לא נכון אסטרטגית, תגיד מה שאתה רוצה, אבל מה לעשות, המשך הכיבוש או טרנספר כפתרונות לטווח ארוך, פשוט לקוחים מאגדות.

mourning palace

New member
ל-nave

בקשר לטענתך כי יהודה ושומרון אינם חלקת אדמתה של מדינת ישראל עפ"י הגבולות המציאותיים, אתה מסתמך על מה שאקטואלי על מה שאתה רוצה להסתמך אז אנא תן לי להסתמך על אלפי שנות הסטוריה ותרבות,עפ"י המקרא ארץ ישראל אכן כוללת בתוכה את השטחים הנ"ל אינני מצפה ממך לקבל זאת אבל הזכרתי זאת לתשומת לבך. נ.ב לאלו המצדדים לשמאל!!!!! בבקשה התעוררו אנחנו עם אנחנו יהודים בזמן כזה אנחנו צרכים להיות מאוחדים, מאחורינו אלפי שנים של צער וכאב. זה לא הזמן לרחם על עם אחר על עם שסבלו אינו אלה 0.00000000000000001 מסבלו של העם היהודי ואין עלינו להתווכח ולהתפשר בקשר לאדמותינו עם מי שקם להורגינו. "הקם להורגך השכם להורגו"!!!!

EverMan

New member
יופי , לפי דת

דת היא אינה טיעון בויכוח כי היא דבר אינדבידואלי לאדם , ואינו דבר שקובע. את לא יכולה לקבוע דברים בשם הדת. ויו"ש הייתי שלנו קרוב ל700 שנה , לעומת זאת היא הייתה שייכת לערבים 1500 שנה. משהו על זה ? ".ב לאלו המצדדים לשמאל!!!!! בבקשה התעוררו אנחנו עם אנחנו יהודים בזמן כזה אנחנו צרכים להיות מאוחדים, מאחורינו אלפי שנים של צער וכאב. זה לא הזמן לרחם על עם אחר על עם שסבלו אינו אלה 0.00000000000000001 מסבלו של העם היהודי ואין עלינו להתווכח ולהתפשר בקשר לאדמותינו עם מי שקם להורגינו. "הקם להורגך השכם להורגו"!!!!" נכון , הקם להורגך השכם להורגו. אבל לא אותו ואת כל העם שלו ! המקרא נותן את כל לבנון כמעט חלקים מסוריה , מצרים וירדן לישראל. זה לא אומר דבר. המקרא הוא דתי , לא קובעים עובדות לפי דת. תקראי את הכתבה שלי : קול אחד , תחפשי בפורום בחיפוש מתקדם.

אתה טועה.

אף פעם לא אמרנו, במולדת, שאנחנו אוהבים פתאום ערבים. בכלל, הדאגה לפלסטינאים לא עומדת בראש מעיינינו כשאנו מציעים טרנספר. הפתרון הוא להוציא מכאן את הערבים, בכדי שלנו יהיה שקט, ובכדי להיות מוסריים גם להעניק להם את כל המשאבים הכספיים הדרושים להם להסתדר במקומם החדש. זה הכל. רעיון הטרנספר של מולדת קיים כבר בערך 20 שנה, וכבר נעשו צעדים בנושא: משלחת מטעם מולדת יצאה לארה"ב, ופתחה בדיונים עם חברות כוח אדם אמריקאיות שיסכימו לקלוט פליטים פלשתיניים כעובדים. לפי המציאות יו"ש אכן לא שלנו, אבל המציאות לפני 48 הייתה שארץ ישראל כולה לא שלנו, ובכל זאת עשינו משהו בנידון וכבשנו שטחים רבים. הגיע הזמן לספח גם את יו"ש ולטרנספר את הפלסטיניים.

EverMan

New member
סנאי , מולדת מוכרים את הטרנספר

שלהם בצורה של : אנחנו רוצים לדאוג לערבים , למדינה שלהם וכל זה... הם לא מראים את התמונה האמיתית. ולא יעזור מה שתנסה להגיד , הם לא מוכרים את המוצר האמיתי. "הפתרון הוא להוציא מכאן את הערבים, בכדי שלנו יהיה שקט, ובכדי להיות מוסריים גם להעניק להם את כל המשאבים הכספיים הדרושים להם להסתדר במקומם החדש." ואתם מוכרים את זה כאילו שאתם מעבירים אותם לבית מלון באמריקה בשביל שיהיה להם טוב , לא בשביל שנעיף אותם מפה נקודה שזה המטרה שלכם. "לפי המציאות יו"ש אכן לא שלנו, אבל המציאות לפני 48 הייתה שארץ ישראל כולה לא שלנו, ובכל זאת עשינו משהו בנידון וכבשנו שטחים רבים." לפני 48 , לא היו מדינות , לא היה פה דרישה לשטח מעם שאין לו מלבד היהודים , אז כל מי שתפס יותר- הרי זה משובח.... הזמנים משתנים - ואיתם משתנה התפיסה , אבל אתה עדיין בתפיסה של לפני 55 שנה של לכבוש עוד שטח , שזה כבר לא אקטואלי , כבר יש לנו מדינה , כבר יש לנו גבולות ... זה לא מה שהיה לפני 55 שנה שכל שטח שכבשנו היה שטח שלא היה שייך לאיש.

צבוע, כהרגלך

השמאל מראה לנו את התמונה האמיתית? רבין ופרס הבוגדים ידעו טוב מאוד ושמעו היטב את ההערכות המודיעיניות על כוונותיו של ערפאת כבר אחרי חתימת שואת אוסלו, ולמרות זאת העדיפו להתעלם ולהכחיש. אגב, אני ממליץ לך לקרוא היום בעיתון ידיעות אחרונות (2.9.2002) את הכתבה על הערבים שמצטרפים למולדת. אפילו הם יכולים ללמד אותך מהי אהבת ישראל. ועוד, במוסף 24 שעות של ידיעות, פתח עמוד 10, ותראה איך הפלסטינאצים עובדים עלייך בעיניים.

EverMan

New member
להודעה הזו

שמכילה טקסטים כמו "רבין ופרס הבוגדים" ו"שואת אוסלו". שהינם בעצמם טקסטים של בגידה במדינה וזילות שואה , אני לא מתכוון להגיב. לקרוא לראש ממשלה שנרצח בוגד ?! לקרוא לשר בממשלה שלך כיום בוגד !? אתה לא מתבייש ? זאת האשמה שדינה בישראל מאסר עולם פלוס ... אתה לא מתבייש להגיד שואת אוסלו ?! ולעשות זילות שואה ככה ? אתה לא מתבייש ?!

אמ...יש לי

הרבה הרבה מה לענות, אבל זה יותר מדיי בכלליות, לא. אני לא מתבייש. ענברוש, מה זה שואה? אסון, נכון? אז אני לא מתבייש להגיד שאוסלו הוא אסון, שהביא למותם של מאות אזרחים ישראלים. זה אחד. בקשר לרבין, אף פעם לא הערכתי אותו, לא לפני שהוא מת ולא אחריי. אתה רגיל לקפוץ כמו איזה חרגול ביום קיץ חם אם מדברים על רבין שלך, אבל כשאתה מלכלך על ביבי זה בסדר, נכון? כשצהוב בנשמה מקלל את שרון וביבי זה בסדר, נכון? כי לכם מותר, לא? והרי ההבדל בין ביבי ורבין הוא שהאחד חי, השני מת... תתבייש לך, אתה צבוע!

EverMan

New member
מה זה ?

שואה היא אסון קטסטרופי בו נהרגים אנשים. ההקשר היהודי הוא בנוגע לשואה היהודית. שאתה משווה בכלל את השואה היהודית להסכם אוסלו זה זילות שואה. זה מוריד מהערך של השואה של העם היהודי , שהיא יותר חמורה מכל מקרה שקרה עד כה על פני כדור הארץ , ומשפטים חסרי תוכן כאלה מורידים את ערכה - לזכור ולא לשכוח - אבל אז מישהו חושב : אהה , גם אוסלו זאת שואה , וגם זה זה שואה , וגם הם נאצים .. אז כנראה שהשואה לא הייתה כל כך זוועתית אם היא כמו אוסלו .. אוסלו חמוד לא הביאה לאינתיאפדה , התקיעה בתהליכים היא מה שגרמה לה. זה שקשה לך להפנים את זה -->בעיה שלך. אבל להאשים את אוסלו בדבר נסיבתי כמו האינתיפאדה זה מגוכח וחסר שחר. "בקשר לרבין, אף פעם לא הערכתי אותו, לא לפני שהוא מת ולא אחריי." נכון , וזה מעיד על הרמה שלך , שאתה לא מבין מה היה גרוע ברצח רבין , שאתה לא מעריך בן אדם שהיה ראש ממשלה , רמטכל ושר בהרבה ממשלות ישראל שלך. שבזכותו המדינה הזו גדולה כמו שהיא ! אני לכלכתי על ביבי ? ביבי נרצח בידי פאנט ? לביבי יש מסר כלשהו להעביר לעם הזה ?! ביבי לא מגיע לקרסול של רבין , לא במפעל חיים ולא במסר שלו. ביבי אפילו הרס את המפעל חיים של רבין , עד כדי כך גרוע. אין מה להשוות בכלל. ששחר (צהוב בנשמה) מקלל את שרון או את ביבי , תאמין לי שאני פותח עליו את הפה , גם בפורום וגם במסרים , וכבר העמדתי אותו במקומו כמה פעמים... אבל אתה מעדיף להשמיץ נכון ? ההבדל בין ביבי לרבין זה שרבין עשה טוב למדינה , ביבי לא עשה דבר ואף הרס. ההבדל הנוסף הוא המסר שהועבר בסוף , של ביבי היה להרוס את אוסלו ולעמוד בכיכר שמעודדים תחתיו את רצח רבין. ושל רבין זה לשלום ולזה שהדמוקרטיה מעל הכל , ושצריך לשמור על חיי אדם. אבל מה ההבדל נכון ? אני צבוע ? הכיצד ? כי אני מגן על רבין ומעז לבקר אדם שעוד בחיים בעוד שאתה מקלל אותו ?

למעלה