למי שמפקפק!!!

totony

New member
אני לא מתנגד לטרנספר, אבל

לפי דעתי זאת תוכנית שהיגיעה מהחלומות.... טרנספר זהו פיתרון אוטופי מידי, הלואי, ואפשר היה לעשות זאת.... אבל אני בספק רב שזה אפשרי. זה רעיון טוב, בתור רעיון, אבל הוא קשה ליישום.... אתה יכול לנסות לשכנע אותי, אבל כדי שתדע קודם שאני ספקן מטבעי.... ______________________________________________________________________ "מי שיתעצב על הספק, סופו לשמוח על הוודעי", ר´ מושה אבן עזרא. לפקפק פרושו להחליט", ה. אדינגטון. ______________________________________________________________________

La Gamba

New member
קודם כל, אין כזה דבר

"ולא ניתן בשום מחיר שיחיו על פיסת האדמה הזו 2 עמים בעלי תרבות כל כך שונה." הדבר נעשה כבר בעבר. אבל, לא ניתן לקיים מדינה שתשלב את שניהם, מדינה יהודית מפלה מן הסתם את הערבים, דבר שהופך אותה להיות יהודית (לא הפליית הערבים, אלא מעמד רם יותר ליהודים). אני לא מתנגד לשיפור חייהם, אני מתנגד לרמיסה הזאת של רצונם. מי שרוצה, שיפנה אלכם ויעוף מפה.

totony

New member
אתה נאיבי כל-כך עד שזה מצחיק../images/Emo6.gif

המדינה היהודית לעולם לא הפלתה את הערבים. העיניין הוא כזה: היהודי היגעו מארצות מפותחות, הם היגעו עם מיכשור טוב יותר, שיטות גידול צמחים משוכללות יותר, עד שהארץ היגעה למצב כזה שכל העבודות הטובות נתפסו ע"י היהודים. לא בגלל שהם יהודים, בגלל שהם כשירים יותר. בעל עסק העדיף להעסיק יהודי על פני ערבי... הערבים הם אלה שלא יכולים לחיות איתנו, ולא אנחנו איתם.... זה ברור מעליו ששני עמים לא מסוגלים לחיות ביחד.......

EverMan

New member
המדינה הזו צר לי לבשר לך

כן הפלתה ערבים ... אין לי כוח להיכנס לזה - ועדיף שתפנה לדובר רעות-צאדקא ולא אליי...

La Gamba

New member
מטרת המדינה הזאת היא אפלייה

(מועטה), מכיוון זו מדינת היהודים, אז היהודים מעל לערבים. מה לא ברור? אתה אומר לי שבכל ארץ ישנו עם אחד בלבד? אי אפשר לחיות עם תרבות ודת ששוללת את האחר, משמע-אינינו יכול להקים מדינה עם הפלסטינים. מה זאת אומרת ביחד? באותו עולם? מדינה? מה??? אתה יותר מדי כללי שיהיה אפשר להגיב לשורה האחרונה...

EverMan

New member
אין לכם טיעונים חדשים ?

לטרנספר את היהודים חזרה לישראל ? לישראל יש כל זכות להעביר את האזרחים שלה חזרה לשטחיה. בנוסף לזה אנחנו מתנגדים לטרנספור של הערבים מהסיבה היחידה שזה רעיון מגוכח , לא ריאלי , ולא הואמני. תדפדפי בפורום בשביל להבין למה.

N a V e

New member
אז ככה,

אין לי כמעט מה להוסיף. האקטואליה היא מה שתקבע בסופו של דבר,וזה ברור גם לאדון אילון הנאור. כשתבוא למנהיגי אירופה ותגיד להם:"שמעו,לפי התנ"ך א"י שלנו" יצחקו לך בפנים. לעומת זאת,הם מכירים בגבולות 67.

.המוסד

New member
הם מוכנים להכיר בגבולות 67

אבל נווה שכח דבר, לא הקמנו מדינה בשביל להמשיך להטלטל כרצון העמים, כבקשת הלאומים, אלא, כדי להיות עצמאיים ואת זה בחור, עוד לא הפנמת, אז אני אסביר עוד פעם, אני לא ילך לאירופאים, ולא יראה להם תתנ"ך, ולא אגיד לא "ת´שמעו", אני לא אשאל במה הם מכירים, אני עצמאי, אני לא שם על האירופאים, הם לא מנהלים את המדינה שלי, למרות שכמה אנשים ששכחו שימי הביניים והפריץ(כמוך נווה)חושבים שעולם כמנהגו(הישן) עוד נוהג. אז תבין בחור, הארץ שלנו, ואני לא שואל, לא מעיף מבט, לא נותן להם דין וחשבון, ולא בא, ולא מכיר או מוקיר לאירופאים, אני מאז 48, חייב דין וחשבון רק, אך ורק, לאחד בלבד, ולאף אחד חוץ מעצמי מעמי, מארצי תפסת? או שאתה צריך שאני יבוא להתחנן בפנייך שתבין? אולי תרצה שאני יביא גם את התנ"ך? אולי אם יהיה לך מצב רוח טוב, תצחק לי בפנים

EverMan

New member
שרצון העמים תומך בך

אז הוא בסדר .. שהוא לא אז למי אכפת ? זה בסדר שמשפט העמים קבע לך מדינה אבל לפלשתינאים לא ? קצת גזעני לא ? "הם לא מנהלים את המדינה שלי" כמובן אדוני הרמטכל , אתה מנהל את המדינה .. אתה יודע הכל וקובע הכל בעולם .. מי שם זין על מישהו , העיקר שאתה שמח ! "אז תבין בחור, הארץ שלנו, ואני לא שואל, לא מעיף מבט, לא נותן להם דין וחשבון, ולא בא, ולא מכיר או מוקיר לאירופאים, אני מאז 48, חייב דין וחשבון רק, אך ורק, לאחד בלבד, ולאף אחד חוץ מעצמי" נכון , אתה אתה אתה , ובדרך אתה הורג רוצח טובח אונס ובוזז כל מה שבדרך , אבל למי אכפת ? העיקר שאתה בסדר ! למי אכפת אם עם שלם נמצא תחת דיכוי 35 שנה , העיקר שהוא רמטכליותו ניר שמח !

.המוסד

New member
כשרצון העמים תומך בי הוא בסדר

מי שמתנגד לי הוא רע, מי שבעדי הוא טוב, ככה זה, אני רע לך, כי אני קוטל אותך כל הודעה שניה, מראה לך את שטויותך כל הודעה ראשונה, אבל לך יש מנגנוני הגנה משלך(אתה פשוט לא קולט את זה) לגבי שאר ההודעה, היא הייתה ברמה הלא-רמה הרגילה(זוהי רמה נמוכה, שלא תתבלבל או משהו)

EverMan

New member
ציטוט של אור : אתה דפוק לגמרי.

בקיצור , אתה אומר את הדבר הבא : מה שנוח לך , אתה מתייחס אליו , מה שלא , אתה מתעלם ממנו בגסות. בקיצור , אתה דמגוג בעל שמיעה סלקטיבית שחושב שהוא מבין הכל שמקלל כל הזמן. "ני רע לך, כי אני קוטל אותך כל הודעה שניה, מראה לך את שטויותך כל הודעה ראשונה, " לא , אתה "רע אליי" כי אתה מקלל מגדף וכותב שטויות. אתה ממש לא קוטל אותי , ואילו היית טורח לקרוא את השטויות שאתה כותב ושאני צוחק שאני קורא אותם היית מבין את זה. וכל הודעה ראשונה אתה מראה לי את שטויותיי ? מצחיק , עד כה לא הראת לי שום שטות שכתבתי. משעשע ... אבל כרגיל , אתה חי בעולם החלומות שלך.

.המוסד

New member
אני לא יודע מי זה אור

וסמוך עליי, גם שמאלנים גם ימנים, אלו שלא מבריקים ומנצנצים בתבנותם כמוך, מבינים שאפשר לדבר, בתנאי שלא משגרים שטויות בקצב מכונת ירייה איתך איני מדבר ברצינות(למרות שהעובדות אצלי אמיתיות), כי אתה בלבלן מוחות, לא ממש מבין מה יוצא לך מהמקלדת, חומק ממה שאתה רוצה, ממציא מה שחסר לך(כלומר, הכל) תבין, אני יכול להביא לך עשרות ציטטות נגדך, וכבר זכור ונדטה לטוב, שדיבר איתך תכלס עובדות, ואתה? המצאת דברים, כמו תמיד, אמרו לי שאי אפשר לדבר איתך, שאתה מתנהג כמו ילד, אז תקלוט כל הודעה שלך מלאה בשטויות, בדברים מבוססים כמו גשר המכביה, הטענות שלך, בנויות היטב כמו שאולם וורסאיי היה בנוי היטב ולגבי השטויות שאתה כותב, נתחיל בזה "עד כה לא הראת לי שום שטות שכתבתי"

EverMan

New member
ובכן ככה

אתה בתור אדם שמעיז לדבר על מבריקים ומנצנצים בתבונם וחוכמתם - לא מפגין את אותם ערכים שאתה מצפה מאחרים. "בתנאי שלא משגרים שטויות בקצב של מכונת ירייה" ? סלח לי , כל פעם ששאלתי אותך : כן , מה בדיוק פה שטות. אתה מעולם לא אמרת... כי פשוט אין לך... אתה זורק את הבבל"ט שלך לאוויר : "אתה אומר שטויות" , אני שואל אותך : בבקשה ! תגיד מה ! אתה לא עונה וממשיך הלאה בחוסר הגבה. למה ? כי אתה מזבל את השכל של כולנו פה ! מדבר כל כך הרבה פעמים על זה שאני מדבר שטויות ולא הבאת ולו פעם אחת עובדה מוצקה אחת בכל טיעונך (לפחות לא מלאה חס וחלילה) ומעולם לא הבאת דוגמאות לטיעונים שלך , אפילו בנוגע לזה שאני מדבר שטויות. מעניין למה ? אולי כי אין לך ?! "איתך איני מדבר ברצינות(למרות שהעובדות אצלי אמיתיות)" באמת ? בבקשה , תביא אותן ... "כי אתה בלבלן מוחות, לא ממש מבין מה יוצא לך מהמקלדת, חומק ממה שאתה רוצה, ממציא מה שחסר לך(כלומר, הכל)" חמוד , אין לך מה להגיד אתה נכנס להשמצות ? בלבלן מוחות , מדבר האדם שכל מה שיכול לעשות זה להשמיץ ראשי ממשלה בעבר ולהוסיף חטא על כך ולקרוא להם ראשי ארגון טרור בעוד שעל בסיסם קם צה"ל. "תבין, אני יכול להביא לך עשרות ציטטות נגדך, וכבר זכור ונדטה לטוב, שדיבר איתך תכלס עובדות, ואתה? המצאת דברים" כן ? עד כמה שזכור לי , וונדטה הביא עובדות , אמרתי לו שהן נכונות ושאין עליהם ספק , אבל שהוא לא מסתכל על התמונה המלאה , ובלי להעליב את וונדטה שהוכיח שיעור קומה מופלא בויכוח הזה --> הוא לא התייחס ליחסים בינלאומים ולמצב במזרח התיכון ורק דיבור על צד אחד של התמונה. ואתה מצידך בנתיים לא העמדת אותי במקומי מעולם ? מדוע ? כי מעולם לא הבאת עובדה כלשהי שסתרה אותי מלבד ויכוחים קטנוניים על החמאס למשל שסתה לחלוטין מהנושא המקורי שמצאת שאינך יכול לנצח בו אז סטית לשם בשביל שתוכל "לזכות" במשהו. כל ההודעות שלך מלאות ארס כמיכל מלא בציאניד , כל הודעה שלך מלאה בהשמצות בקנה מידה אסטרונומי , כל הודעה שלך ללא קללות היא נדירה כמו התפרצות הר געש באמצע ישראל. נתחיל בזה ש"עד כה לא הראת לי שום שטות שכתבתי" נכון , כל פעם שהעזתי לשאול אותך : כן ! מה בדיוק שטות פה ? אתה לא ענית ופה או שהפסיק הויכוח או שהגבת למשהו אחר שולי לחלוטין. קשה לך לנהל ויכוח ? בעיה שלך ! אל תאשים את זה על ה"שטויות" שלי. כי את השטויות שלי אתה מעולם משום מה לא מסביר - מעניין למה , אולי כי הן לא קיימות ? את השטויות שלי מעולם לא פירטת , לא אמרת מה בדיוק בהן שטויות , מעניין למה ? אולי כי גם הן לא קיימות ? בבקשה ממך , אתה לא יותר טוב מנחש קטן ללא ארס שכל מה שהוא מסוגל לעשות זה לנשוך עקבים של אנשים. ובכן יקירי , תנשך עד מחר , בסוף אני אשופך ראש. חכמים אמרו בעבר : יפה לחוכמה שתיקה - תקשיב לחכמים ממך.

M a D C o W

New member
טרנספר זו הליכה לקראת הפלסטינים?

שטויות! לכל תומכי הטרנספר לא היה אכפת אם היו דוחסים את כל הפלסטינים לתוך אוניות ומטביעים אותם באמצע האוקיינוס! כל המטרה של הטרנספר היא להעיף את הפלסטינים מכאן כדי שאנחנו נוכל לתפוס את מקומם. אז תפסיקו להסתתר מאחורי הומאניות ודאגה לפלסטינים. כל מה שאתם רוצים זה להעיף אותם מכאן לכל הרוחות, לא משנה לאן ולא משנה מה יקרה להם אחר כך!

.המוסד

New member
דווקא לי היה איכפת

אני בעד טנרספר מרצון ואתה הקפיצות הצעקניות והמוסרניות שמור ללונה פארק, שם יש טרמפולינות, קופצים כמה שרוצים

EverMan

New member
מי שמדבר !

על קפיצות צעקניות... ועוד מדבר על זה תוך כדי קפיצה צעקנית. דמגוגיה.

N a V e

New member
המוסד...

אתה לא צריך לקפוץ ולהאשים קודם כל. ודבר שני,אתה לא צריך להיות עצמאי מתי שבא לך ובהתאם לנסיבות. המצב הקיים לא מאפשר לנו להפסיד תמיכה,בטח שלא אירופאית. עכשיו יש לי שאלה, אמרת שאתה תומך בטרנספר בהסכמה.זוהי ההנחה של כל מולדת,ד"א. מה קורה עם הרוב המוחלט הפלשתיני לא מסכים?לאן הולכים מפה?

.המוסד

New member
אני מאשים

כי ככה אתה מתנגד, זוהי פשוט נקודת ההתחלה שלך, לבקש עזרה, להסביר, להתחנן על נפשך, שכחת שאתה בארצך, שאתה הריבון כאן, ושום אירופאי עלוב, ושום אומות מאוחדות, שלא נתן לך מדינה(איך מטפחים עד היום את השקר של הכ"ט בנובמבר, אני לא יודע) וכדאי לנו מאוד ל"הפסיד" "תמיכה", כשהיא בעצם פגיעה במדינת ישראל, לגבי ההסמכה, קודם כל, לא נראה לי ש"הרוב המוחלט" לא מסכים, יש לבדוק זאת שנית, מי שירצה להשאר, ישאר, או במנהל אזרחי ישראלי, או עצמי הבנת? כל כך פשוט, מי שהולך, הולך, מי שלא, לא

EverMan

New member
בולשיט ואתה יודע את זה !

רואה ? זה כל הטיעון שלך , כל מה שאתה עושה בהודעה שלך זה להשמיץ. "כי ככה אתה מתנגד, זוהי פשוט נקודת ההתחלה שלך, לבקש עזרה, להסביר, להתחנן על נפשך, שכחת שאתה בארצך, שאתה הריבון כאן, ושום אירופאי עלוב, ושום אומות מאוחדות, שלא נתן לך מדינה(איך מטפחים עד היום את השקר של הכ"ט בנובמבר, אני לא יודע) " רואה ? כל זה עד פה היא השמצה נטו , של נווה , של חבר העמים וכו´. זה הרמה שלך - גועל נפש. ריבון על ארצך -סבבה ! זה לא אומר שאתה מלך העולם וזה לא נותן לך לגיטימציה לעשות מה שבראש הקטן שלך ! מי העניק לך מדינה בדיוק ?! מי נתן לך את כתב המנדט ?! מי הכריח את הבריטים לעוף מפה ?! הלח"י המגוכח שלך ? אתה רק מראה כמה את בור קטן ומסכן שלא מבין כלום ביחסים בינלאומים ! אתה כנראה גם לא מבין כלום בכלכלה כנראה - משום שבלי התמיכה הבינלאומית הזו אנחנו קורסים ! אבל מה אכפת לך ! העיקר שלנירוש החמוד יהיה טוב וסבבה ! נכון ? "וכדאי לנו מאוד ל"הפסיד" "תמיכה", כשהיא בעצם פגיעה במדינת ישראל, לגבי ההסמכה, קודם כל, לא נראה לי ש"הרוב המוחלט" לא מסכים, יש לבדוק זאת" ! בדיוק ! כדי לנו להפסיד את התמיכה הבינלאומית בשביל שהסחר חוץ שלנו יקרוס ולא נקבל השקעות חוץ ! זה כל כך יעזור לכלכלה הפורחת שלנו ! לא נראה לך שהרוב המוחלט לא רוצה לעזוב ? נראה לך שאם הם היו רוצים לעזוב הם לא היו עוזבים כבר ? PALEASE ! מי שרוצה להישאר ישאר במינהל אזרחי ? אהה ! כמו שניתן באוסלו. זה הטמטום שלך אתה יודע , השטות העיקרית שלך , שהפתרון שלך הוא אותו פתרון בדיוק שאתה כל כך מתעב. משעשע ... אתה רוצה לתת אוטונומיה כמו באוסלו , לאותו עם מאוסלו , לתת לו את אותם רובים מאוסלו , את אותם שטחים מאוסלו , וכו´. מה מפריע לך בזה ? שמי שחתם על זה זה השמאל ולא הוד ביביותו ... מה ההבדל ? א.שאז חתם על השמאל על ההסכם ואתה רוצה שהימין יחתום ב.שאז אש"ף שהיה הארגון המייצג לכלל הפלשתינאים הוא זה שניהל מגעים עם ישראל בתור ארגון שהפלשתיאנים ראו כמייצגים שלהם. היום אש"ף כבר לא רלוונטי מכיוון שהם חיים במסגרת עצמאית כמה וכמה שנים , לכן יש עוד ארגונים שיכולים להוות אלטרנטיבה. זהו ! אבל חוץ מזה , אתה תומך באוסלו. ובמקום להגיד : שמאלנים חתמו עם מי שהפלשתינאים ראו כנציגים , אתה תגיד טיפשים שחתמו עם רוצחים , כי זו הרמה שלך. אבל זה מה שמפריע לך , ששמאלנים חתמו עם מי שהיה אז הנציג. היום המצב שונה , מה לעשות ! היום אם אוסלו היה נחתם הוא היה עם ברגותי (לא מרוואן השני) ועם אבו-עומר ולא עם ערפאת , אוסלו נהרס בגלל הימין ובגלל ערפאת , אבל אתה נשאר בעולם האוטופי שלך ומעדיף לצעוק על שוטים ורוצחים בעוד אתה תומך ברצח ומקלל כמו השוטה הגדול מכולם.

N a V e

New member
תודה עינבר. זו בדיוק טענתי.

אבל בבקשה,דיי לרדת אחד על השני.

למעלה