למי כאן יש פירסינג??...

השרשור הזה מחזק בי את החשק

לפירסינג או קעקוע... ואני עוד מנסה בכח לא להכנע לו
צא דיבוק צאא

שעטנז

New member
../images/Emo45.gif גם אני הרבה זמן רציתי...

הקטע שאני, עד שלא יסחבו אותי, אני בחיים לא אעשה. כזה אני.

בעיקרון יש לי קטע כזה ש...

אני מאמינה בלהשאר אתה טבעי, כאילו לא לבלגן את עצמי ואת הגוף שלי עם כל מיני תוספות וכו' זה למה את השיער אפילו קשה לי לצבוע, גם אם אני חושבת על זה לפעמים. אולי זה נשמע קצת פלצני אבל, זה פשוט ברגע שאני חושבת על לשנות בי דברים כאלה, זה כאילו כבר לא מרגיש לי "אני". עם קעקועים הקושי שלי הוא שזה משהו שנשאר לאורך שנים וקשה לי עם העניין שזה דבר פחות או יותר קבוע. פירסינגים זו התלבטות בפני עצמה.. אני חושבת איך זה יראה ואם אני רוצה לחורר את הפנים שלי חח

M KO

New member
../images/Emo15.gif אממ כמה דברים...

א - קעקוע, כידוע, זה חד משמעי קבוע ומאד לא מומלץ לעשות קבוע לא בראש שלם. ב - פירס' לא חייב להיות בפנים, יש מספיק מקומות בגוף... תלוי במידת התעניינות שלך. לי יש 2 בגוף ואחד בפנים, 2 מהם די בספונטניות... ג - ג - טבעי? "סיליקון מוסיף המון"!
תעשי מה שאת אוהבת... (לקחת בשיקול את מקום העבודה, אם הדבר ניתן לשינוי בחזרה וכו').

הקטע הוא שהפירסינג היחיד שבאמת

הייתי עושה זה בפנים חח (חישוק באף) או שאולי דווקא משו כזה, רקר בזרוע
(תאורטית זה מעניין
... מעשית אני לא בטוחה שבאמת הייתי עושה דבר כזה) אני לא מסוגלת לעשות דברים כאלה, כי אני מרגישה כאילו אני אכסה את עצמי ע"י "מסכות"... אני עוד לא בטוחה אם זה יתן לי עוד דרך לבטא את עצמי (ואי, איזו מתפלספת אני
) ושללכת על זה כשאני עוד צעירה וסבבה לעשות שטויות, או שאני ארגיש שזה יהיו כמו סוג של מסכה וסליחי על זיוני השכל חח סתם חולקת התלבטויות שלי עם עצמי

clean grunge

New member
|יבחוש|אוויי..פירס'../images/Emo99.gif...

ישלי שניים בכל צד באף והתכנון הוא לשלושה בכל צד(דהינו 6 נזמים..) אני מת על פירסינג אבל גם מת מפחד מהמחטים..ישלי "מחטפוביה"(או איך שלא אומרים את זה..)אם אני אתגבר על הפחד הזה אני יעשה סיידליפרינג(מתחת לשפה בצד ימין ושמאל..)...

למעלה