למי כאן יש פירסינג??... איפה למה כמה ותמונה!!!
R rotemotek1988 New member 26/2/06 #2 ../images/Emo192.gifהפירסים שלי עכשיו יש לי באף חישוקים לא נקודות
ז זכוכיות New member 26/2/06 #7 כרגע רק באף... עד לא מזמן היה גם בגבה (נפל לי אבל אני אעשה שוב מתישהו). לפני כמה שנים טובות היה בלשון (הורדתי מיוזמתי) ובשפה.
כרגע רק באף... עד לא מזמן היה גם בגבה (נפל לי אבל אני אעשה שוב מתישהו). לפני כמה שנים טובות היה בלשון (הורדתי מיוזמתי) ובשפה.
ר ראסטפרית1 New member 26/2/06 #10 אין תמונה, תסתפקו. יש לי... עגיל באף הליקס סיידליפ ובקרוב הרחבה של 3 מ"מ :] זהו. תמונות...שיהיה כח.
L lost green eyes New member 26/2/06 #12 >> בפופיק.. ) ו5 באוזנים. למרות שנידמה לי שניסתמו לי החורים כבר חח.. לא שמתי איזה שנה וחצי עגילים.. ואני לא יודעת אם לפרסם תתמונה או לא.. אני בבגד ים שם.
>> בפופיק.. ) ו5 באוזנים. למרות שנידמה לי שניסתמו לי החורים כבר חח.. לא שמתי איזה שנה וחצי עגילים.. ואני לא יודעת אם לפרסם תתמונה או לא.. אני בבגד ים שם.
ש שחשוחון New member 26/2/06 #15 את אומרת שאת בבגד ים בתמונה ואת גורמת לכמה אנשים לקבל דיכאון, יאוש,מצברוח ירוד , "איזה בעעעסה רצינית שהיפיופה הזאת לא שמה תתממונה של "העגיל" "
את אומרת שאת בבגד ים בתמונה ואת גורמת לכמה אנשים לקבל דיכאון, יאוש,מצברוח ירוד , "איזה בעעעסה רצינית שהיפיופה הזאת לא שמה תתממונה של "העגיל" "
M M KO New member 26/2/06 #14 ../images/Emo15.gif אחלה שרשור... יש לי 3! טבור פיטמה שמאלית סייד-ליפרינג (מתחת לשפה בצד שמאל), תמונה ~~~> M KO
../images/Emo15.gif אחלה שרשור... יש לי 3! טבור פיטמה שמאלית סייד-ליפרינג (מתחת לשפה בצד שמאל), תמונה ~~~> M KO