למישהו יש..

miniyou

New member
למישהו יש..

תמונה של ויל? מתי הוא יהפוך לגדול ואיך הוא יראה שהוא יגדל אם יש תמונה שלו שהוא גדול יותר טוב! תודה לילך.

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo104.gifכן..לי יש../images/Emo9.gif../images/Emo104.gif

תוכלי למצוא את כל האבולוציה של השחקן ואחיו התאום ממש... בקישורים למטה
אלו שלושת השחקנים של הדמות ויל עד היום! צפיה מהנה!

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo104.gifיש לו אפילו אתר משלו../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif

לשחקן האמצאי של ויל יש אתר משלו... תיראי פה!

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifנראה לי שהיא בטוחה../images/Emo104.gif

שמתי לה את כל האבולוציה שלו

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo6.gif איך מצאת את זה../images/Emo6.gif../images/Emo35.gif../images/Emo104.gif

PRINCESS GINA

New member
במיוחד בשבילך...../images/Emo26.gif

אבולוציה של עב"ם...(אחרי שמצאתי איפה דיברנו על זה בכלל
)

נצל"ש... שאלה...

מה הולך עם מרלנה? חוץ מזה שהיא נורא מעצבת בתור תמימה שרק רוצה לעזור... כולכם אומרים שהיא פסיכית וצריך לשלוח אותה לכלא או משהו בסגנון, מה היא עשתה? (אני רואה מעט מאוד זמן)

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

אני מניח שאתה מתכוון לפרקי ארה"ב,מרלנה היא הרוצחת הסדרתית שם שהרגה את אייב,ג'ק,מגי,קרוליין,קאסי,רומן,טוני,דאג ואליס

what what what??!?!!? ../images/Emo58.gif

למה לעזאזל היא עשתה את זה? ומיזה כל האנשים האלו? אני יודע רק על רומן, אייב ואליס...

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

בדפים אחרים מהפורום תוכל למצוא עדכון שבוע מארה"ב שעשיתי שכולל את עלילת הרוצח הסדרתי.הרציחות ככל הנראה התחילו בגלל שאייב ידע שמרלנה מתכננת להפריד בין מרלנה לרומן[ככה אני הבנתי,זה אמור להתברר השבוע כשמרלנה לוקחת סם אמת ומספרת מה שקרה.לא שזה הגיוני,ואפילו די טיפשי].היא בעצם הרגה את היתר בגלל שהיא לא רצתה שיגלו שזו היא,את רומן היא הרגה בגלל שהוא התחתן עם קייט והיא עדיין אהבה אותו אייב-מפקד המשטרה,אתה כבר יודע מי זה[מת בספטמבר 2003,ירו בו מחוץ לביתו בזמן שהתכוון ללכת לכנסייה להטבלה של הבן שלו ושל לקסי] ג'ק-בעלה של ג'ניפר דברו,הנכדה של אליס.ג'ניפר חוזרת אלינו בעוד 28 פרקים,ג'ק בעוד חצי שנה[מת באוקטובר 2003,קיבל מכה מלבנה] מגי-אשתו של מיקי הורטון,הבן של אליס.חונכת אלכוהוליסטים אנונימיים ללוקאס.הבעלים של טוסקאני[מתה בנובמבר 2003.הוכתה על ידי בקבוק אלכוהול] קרוליין-אמא של בו ורומן,ניהלה רומן עם ויקטור בעבר שממנו נולד בו[מתה בנובמבר 2003,הורעלה] קאסי-תגיע אלינו בפרקי יולי 2002.הבת של רומן וקייט[מתה בנובמר 2003.הבינה מי הרוצחת,התכוונה לספר לרומן אולם לעולם לא הגיעה לתחנת המשטרה.נפלה מדממת מפיניאטה שילדים שיחקו איתה בחג ההודיה בסאלם פלייס] רומן-ידוע[מת בחתונה שלו ושל קייט,מרלנה חתכה אותו בגרון ואז דחפה את בובות החתן והכלה שהיו על עוגת החתונה שלו ושל קייט לגרון שלו]מת בסוף דצמבר 2003/תחילת ינואר 2004 טוני-טוני הוא הבן של סטפנו.ב1995 טוני התאבד וניסה להפליל את ג'ון ברצח שלו,יתברר שזה לא היה טוני אלא בן דודו אנדרה.הוא יחזור אלינו בפרקי יוני 2002[מרלנה שחררה נמר שתקף את טוני אחרי שנפל על טוני דלי דם,בבית החולים היא הזריקה לו חומר שגרם למותו.מת בסוף ינואר 2004] דאג-אבא של הופ,נשוי לג'ולי[ראה את מרלנה מזריקה לטוני,התעמת איתה,היא דקרה אותו בעזרת פותחן מכתבים,מרץ 2004] מצורפת תמונה של השער של SOD שפורסם בזמן הגלוי של מרלנה,עם תמונות של הקורבנות

תודה |ספויילר|

אז בעצם חלק מהשחקנים כן הכרתי פשוט לא לפי שם... :~ איזה מוזרה מרלנה הזאתי... חחח... אבל היא יצירתית ביותר - לשחרר נמר על מישהו ROFL ROFL ROFL ק-ו-ר-ע היא מאוהבת ברומן? מה עם ג'ון???

למעלה