לכבוש את ההר
New member
למוסד!
צר לי עליך , מוסדי אין אתה מדייק בציטוט דברי א. לא אמרתי "שזה לא יתפרש כחולשה וככניעה אצל הערבים" כי אין אני קובע להחזיר לערבים את השטחים: צריך, פשוט לצאת משם וכול דיכפין ייתא ויקח! ב. לא מצאתי, קפצת מא´ לג´
ג. "והנה הנה אנחנו עוד מעט בחיפה" זאת תוצאה של המדיניות כיום ד. אם אתה צודק כי "נסיגה מהשטחים בטח שתגרום לקרע דבר ראשון המתנחלים וודאי לא יסכימו דבר שיגרום לעימותים בינינו לצבא" זה אומר כי אנחנו, שלא מתנחלים צריכים להיכנע לכל תכתיב שלכם? ה. סתם לידע כללי.....אפשר ועוד איך, לסגור את הגבול בצורה הרמטית שתמנע הרבה פחות פיגועים ממה שיש היום, רק שהמתנחלים אינם מאפשרים זאת. ו. למה "שאם ניסוג אחור תהיה אחדות"? פרט, נמק והסבר. ז. נסיגה עכשיו ושלום כשיבוא המשיח היא צורך חיוני של ישראל ופועלת "לטובת" הביטחון של ישראל בלבד. בקיצור, יש לך כמה טעויות בסיסיות בכל הודעה והודעה שלך ואסביר לך אותן עכשיו: אתה חושב שאי-נסיגה מיש"ע היא חוסן לאומי, ומה תגיד אחרי שנאלץ לברוח משם עם הזנב בין הרגליים? גבולות 67 היו יותר בטוחים מהגבולות העכשוויים ורק חסרי אמונה בכוחנו חוששים מהקו הירוק. לצערי אתה מתקשה להבין את כל זה ודברים נוספים...חבל
צר לי עליך , מוסדי אין אתה מדייק בציטוט דברי א. לא אמרתי "שזה לא יתפרש כחולשה וככניעה אצל הערבים" כי אין אני קובע להחזיר לערבים את השטחים: צריך, פשוט לצאת משם וכול דיכפין ייתא ויקח! ב. לא מצאתי, קפצת מא´ לג´