למוסד!

למוסד!

צר לי עליך , מוסדי אין אתה מדייק בציטוט דברי א. לא אמרתי "שזה לא יתפרש כחולשה וככניעה אצל הערבים" כי אין אני קובע להחזיר לערבים את השטחים: צריך, פשוט לצאת משם וכול דיכפין ייתא ויקח! ב. לא מצאתי, קפצת מא´ לג´
ג. "והנה הנה אנחנו עוד מעט בחיפה" זאת תוצאה של המדיניות כיום ד. אם אתה צודק כי "נסיגה מהשטחים בטח שתגרום לקרע דבר ראשון המתנחלים וודאי לא יסכימו דבר שיגרום לעימותים בינינו לצבא" זה אומר כי אנחנו, שלא מתנחלים צריכים להיכנע לכל תכתיב שלכם? ה. סתם לידע כללי.....אפשר ועוד איך, לסגור את הגבול בצורה הרמטית שתמנע הרבה פחות פיגועים ממה שיש היום, רק שהמתנחלים אינם מאפשרים זאת. ו. למה "שאם ניסוג אחור תהיה אחדות"? פרט, נמק והסבר. ז. נסיגה עכשיו ושלום כשיבוא המשיח היא צורך חיוני של ישראל ופועלת "לטובת" הביטחון של ישראל בלבד. בקיצור, יש לך כמה טעויות בסיסיות בכל הודעה והודעה שלך ואסביר לך אותן עכשיו: אתה חושב שאי-נסיגה מיש"ע היא חוסן לאומי, ומה תגיד אחרי שנאלץ לברוח משם עם הזנב בין הרגליים? גבולות 67 היו יותר בטוחים מהגבולות העכשוויים ורק חסרי אמונה בכוחנו חוששים מהקו הירוק. לצערי אתה מתקשה להבין את כל זה ודברים נוספים...חבל

המוסד

New member
הקו הירוק אחת ולתמיד...

הסברתי לך את המצב בקו הירוק ולאיזה נחיתות צבאית הוא מביא וזה כולל פיגועים אבל אפנה אותך לאדם אחד אבא אבן אם אינני טועה בשמו שאמר על גבולות 49 שהם גבולות אושוויץ ואני מסכים איתו בכל מילה... דבר שני אין בעייה להסתנן ממזרח ירושלים למערב ירושלים וזה כבר מתכון בטוח לפגיועים בלתי נמנעים...חבל שאינך מבין זאת...

יש בינינו מחלוקת קשה....מוסדי!

א. כירושלמי, ידוע לי כי בעבר הייתה חומה גבוהה שחצצה בין שני חלקי העיר ולא היו כלל חדירות לירושלים שלנו. ב. דברי אב אבן לא מחייבים אותי - וגם אתה הרי אינך מאמין באמת, כי גבולות 67 הם גבולות אשוויץ. ג. הקו הירוק הוא קו ההגנה הטוב ביותר - וגם כקו התקפה הוא הוכיח את עצמו - עובדה, ניצחנו בכל המלחמות שהתחילו ממנו!

המוסד

New member
בעיקרון ניצחנו בכל המלחמות...

ככה שזה אפילו לא מצחיק אותי ההערה שלך...קווי49 הם הקווים הגרועים ביותר היום אם היינו יושבים בקווי 49 הערבים יכלו לפגוע בשדה התעופה בן גוריון עם מספר קטיושות...אם זה קו הגנה אז...אני מעדיף להיות בקו "רעוע" כמו שאנחנו עכשיו...

כך או כך......מוסדי!

אינך יכול להתעלם מהעובדה שגם היום יכולים להפגיז את שדה התעופה - בכל אופן אתה מנסה להתעלם מהעובדה הפשוטה שלפני 67 היה הרבה יותר רגוע כאן, גם אם פה ושם לא הצלחנו למנוע פיגוע כזה או אחר. אין כל ספק שאת מלחמת העצמאות הפלסיטינית אין אנו יכולים חעצור ואם נמשיך ללכת בדרך שלך, נאלץ - במוקדם או במאוחר, לברוח מהשטחים עם הזנב בין הרגליים.

המוסד

New member
כרגע הם...

לא יכוליפ להפגיז את שדות התעופה ואם אתה רוצה לחזור למצב שלפני מלחמת ששת הימים אני מציע לחזור לתקופת שמיר לפני הרבה פחות זמן והרבה יותר רגוע

שוב אתה טועה.....מוסדי!

כבר הסברתי לך פעם, שתקופת שמיר לא הייתה רגועה כמו התקופה שמלפני 67

למעלה