למה ???

Small talk

New member
../images/Emo32.gif בנות שלומדות היסטוריה

אני מתלבטת אם לא ללמוד חומר, ואני צריכה את דעתכן. 1 .תוניס במלחמת העולם השנייה?, אני יודעת את שאר החומר דיי טוב ולא הייתי בשיעור שלמדנו את טוניס, ואני לא מצליחה ללמוד לבד חומר חדש (לפחות לא בצורה טובה). עוד נושא באפשרות ב' יצא שלמדנו רק שתי נושאים בהרחבה, את מלחמת ששת הימים ויום כיפור, ואת המזה"ת בשנות ה50 (מדיניות ביטחון בישראל, גורמי פיצול ואיחוד,מצריים...) ושוב לא הייתי בכיתה שלמדנו את המזה"ת בשנות ה-50, ואת יום כיפור וששת הימים אני יודעת דיי טוב, נראה לכן רעיון חכם להישאר בלי בחירה בחלק הזה?

ליזיגי

New member
לפי המתכונת שלנו-

היה אפשר להמר ובגדול ואני כמו חננה למדתי הכל הכל הלכלללל :) אבל שאלתי את המורה שלי והיא אמרה שמערבבים את זה בבגרות (נווו אז מה הרעיון לעשות לנו מתכונת שהיא לא כמו בגרות!?!) וגם מבחינת חומר- יש מצב שישאלו על המדיניות של נאצר בלבלהלה ומלחמת ששת הימים- כי זה מתקשר. לפי דעתי, תלמדי את זה, זה לא כלכך הרבה חומר וזה גם די קל.. רק קצת הרבה משעמם =]] אולי על תפיסת הביטחון הבסיסי והשוטף הייתי מוותרת .. נו לא יודעת חח אוקי לא עזרתי הרבה :)

Small talk

New member
לא חושבת

כאילו, יכול להיות שיכניסו למדיניות חוץ ופנים של נאצר שאלה על ששת היימים או כיפור,אבל תהיה עוד שאלה בנוגע ליום כיפור וששת הימים בנפרד. ודווקא את תפיסת הביטחון אני חייבת, כי זה חלק מיום כיפור וששת הימים (ואני לא יכולה להישאר בלי בחירות בכלל ולא ללמוד את כל החומר מהנושא היחידי שנשאר לי). בסוף הסתדרתי, כאילו בפרק של השואה (שלא למדתי את יהודי טוניס בו) עם הצמצום נשאר לי 2 מתוך שלוש, ושאלה אחת לא ממש ידעתי סעיף בה, אבל השתיים האחרות היו בסדר. ובאפשרות ב' לכולם היו בחירה של 1 מתוך שניים (מראש היא לימדה רק שני נושאים) ולי היה רק אחד מתוך אחד, אבל ידעתי את הכל חוץ מחצי סעיף קטן שגם אותו חרטטתי דברים שנראו לי הגיונים...

use your guns

New member
המורה שלנו בכלל לא לימדה תוניס

ככה שאני גם לא מתכוונת ללמוד את זה. אז אם את טובה בגרמניה מלה"ע השנייה והשואה את לא צריכה ללמוד את זה. יש לך בחירה של שתי שאלות מתוך שלש שזה מספיק. ואנחנו עושים אפשרות א' אז לא יודעת מה לאמר לך. מתי המגן שלך?!

Small talk

New member
מחר ../images/Emo9.gif

התחלתי ללמוד היום ב-4 בערך (וכבר חטפתי על הראש על זה, גם מאמא וגם מחברה) אבל ניסיתי ביום שישי (או שבת, לא זוכרת) ומשום מה, בלי שיש לי לחץ אני לא מצליחה ללמוד, כאילו ניסיתי לקרוא אז וזה פשוט נכנס לי דרך אוזן אחת ויצא דרך השנייה. גם אני זוכרת 85% מהחומר, אז זה לא כזה נורא. מה זה כל כך מאוחר מגן שבועיים לפני?

use your guns

New member
לא, זה הכי טוב

לנו המגן היה לפני איזה שבועיים באמצע תנ"ך-מתמטיקה-כימיה שיא הלחץ וסתם לא היה זמן ללמוד עכשיו אין לנו כלום, וצריכים ללמוד שוב את כל החומר לבגרות. קיצר, זה דיבלי לעשות את המגן כ"כ הרבה זמן לפני (כמו שעשו לנו) ושובעיים לפני זה סבבה, כי אז את ניגשת ורואה איפה את חלשה ואיפה את חזקה ויש לך זמן לעבוד על החולשות שלך עד לבגרות. טוב חפרתי איך הלך?.

Small talk

New member
כן היה לי את זה באזרחות

המתכונת שלי הייתה ב1.5 והבגרות שבוע הבא ב11.6 . הלך בסדר אני מקווה,לא היה חומר שממש לא ידעתי, אני דיי גרועה בלחרטט וזה מה שמוריד לי בדר"כ אבל יהיה בסדר. תודה על ההתענינות
אם בא לך - [email protected]

Small talk

New member
כי הזיזו לכם, זה היה אמור להיות ב31.5 לא?

למרות שזה עדיין מלא...

OverSharing

New member
כן אבל הזיזו לפני המתכונת.../images/Emo103.gif

ככה שהם יכלו בכיייייף לדחות את המתכונת בחודשיים. לא משנה, מגישים אותי על 90

../images/Emo32.gif יש לי פשוט שכבה של רכלנים מגעילים!!!!!!

אתן יודעות מה? כולם על הזין שליייי!!!! עצבנו לי את החיים עכשיווו!! כי אף אחד לא יכול להתעסק בעניינים שלו...

moruush

New member
דיי בובה ../images/Emo23.gif../images/Emo100.gif

הם לא שווים את זה. ואם את רוצה לדבר אני פה
. 33>

K a y a 1989

New member
מותק,

רכלנים תמיד יהיו,אבל תמיד צריך לזכור שכמה שיותר מתייחסים ככה זה גם ממשיך יותר. הכי טוב להתעלם ולהמשיך לחיות בלי כל הדיבורים מסביב של כל השאר. וחוץ מזה

NoFaRi1

New member
זה ככה בכל מקום בובה../images/Emo24.gif

וזה יעבור הרבה יותר מהר משאת חושבת. אנשים שוכחים מאוד מהר, במיוחד עוד יומיים כשיהיה להם משו חדש לדבר עליו.

למעלה