למה ???

30

לפחות בירושלים ממול לאיפה שעושים תטופס ירוק\עשו בזמנו

Lost Lullaby

New member
נראה לי פה עלה 50

אבל עשיתי אצל חבר של המורה לנהיגה שלי אז זה עלה לי 20 או 30, לא זוכרת

mkarin

New member
גם מלכת היופי תיראה רע../images/Emo3.gif, אז אל תדאגי לזה

[יצאתי מסוממת ברמות.] אצלי הוצאתי את הטופס הירוק, ובדיקת עיניים עשיתי במקום אחר בחינם, המורה לנהיגה שלי המליץ לי.

RainbowL

New member
../images/Emo32.gifאומייגאד!!!!!11

גיליתי הרגע שאני נוסעת עם חברה מממש טובה שלי והמשפחות שלנו ועוד אנשים כיפיים שאני אוהבת לחול לאיזה 10 ימים לאוסטריה וגרמניה בקיץ!! יואו איזה כיף זה אני לא מאמינה בכלל זה ראסמי עשה אותי מאושרת!

Streets Of Love

New member
../images/Emo32.gifחדשה? ../images/Emo13.gif

זה מצחיק להודיע על זה. אני קוראת ומרפרפת פה כבר כמה זמן, הגיע זמני להיות קצת פחות אנונימית. אז- יעלי, 16 (עוד מעט 17
).

Small talk

New member
י"א? (17 זה גיל שווה, למה הבכי?)

ברוכה הבאה, איילת 16 (גם עוד מעט 17
) , י"א.

paperdoll16

New member
יש כבר שתי יעלי ../images/Emo11.gif ../images/Emo54.gif

יעלי, 19. ברוכה הבאה.

adiss90

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo41.gifתשובות לבגרות בתנ"ך../images/Emo41.gif

כאן ובקישור: בגרות(אתם רואים?)>פתרון בחינות בגרות>תנ"ך. האמת? טעויות גדולות אין לי. אבל טעויות קטנות יש בלי סוף!! וזה מפחיד שיירד לי על שטויות. כל שאלה שתי נקודות, נגיד? 2*9=18. אם זה המצב-אני מאושרת! זה אומר שיהיה לי 90 סופי. וזה המינימום שאני מוכנה.

../images/Emo32.gif שמישהי תסביר לי ../images/Emo42.gif

מה פתאום כל ההתלהבות הזאת בקשר לשיזוף? אני רואה את זה המון בפורום וגם היום כשהייתי בביתספר ראיתי המון בנות נראות כאילו הן יצאו עכשיו מהגריל. כאילו, נכון - עור שזוף זה אכן סקסי, אבל יש הבדל בין להשתזף פה ושם ובין להפוך את עצמך לסטייק well-done ~_~

Ne§t£A Gi®L

New member
מממ

אין כל כך שליטה על זה הולכים לים כל החברה, ונשארים שם שעות כי אף אחד לא יילך באמצע חוצמזה שבגלל שלא רואים תו"כ השיזוף כמה משתזפים, מאד קל להגיע למצב של אובר [אגב, אני בדיוק בדרך לים להשתזף
]

אבל זה לא ככה ../images/Emo42.gif

הרי את הולכת לים כדי להשתזף ולא כדי להיות בים... ואני מניחה שאת גם לא בדיוק מורחת את עצמך במקדם הגנה או משהו ~_~

mkarin

New member
איכס.

אני שונאת-להשתזף-שונאת-שמש-שונאת-להישרף-אובססיבית על זה.

coolit

New member
זה פשוט כיף לי חח..

ומכיוון שאני הולכת מחוץ לים רק בחולצות שלושתרבעי סגורות בד"כ, גם לא ממש רואים את הפסי שיזוף שלי.. אבל זה כל כך כיף לי לראות אותם במקלחת חח! וזה ממש יפה בעיניי ופשוט כיף לי להרגיש את השמש נספגת לי בעור.. ועוד בים
.. אחח פשוט אהבת חיי. חוצמזה שאני לבנה בחורף ואני כל כך אוהבת שהפנים שלי שזופים [אם כי זה מה שהכי פחות מצליח לי, נדמה לי]

Liraz 6q

New member
זה סקסי

זה יפה, כולם אומרים לך יאאאו איך השתזפת
וזה כלכך כיף! כאילו מה יותר כיף מלהוריד את הבגד ים במקלחת ולראות ציצי לבן וגוף שחור?
ואני גרה באילת.. אז זאת תמצית החיים כאן.. חח

Tin Doll

New member
אני מתה כבר ללכת לים להשתזף

אני ירושלמית ואני צריכה להקדיש ימים מיוחדים בשביל זה :[ אני כולי לבנה כמו לא יודעת מה, ודווקא יש לי סיכויים לתפוס שיזוף, אמנם לא בכמויות כמו של שחר, אבל כן... שמישהי תבוא איתי לים? ];

OverSharing

New member
חחחח../images/Emo103.gif

ואת יכולה לבוא איתי לים!:) אתמול שוב הלכתי להשתזף:p ואני עוד אחזור בקרוב כשיהיה לי חצי יום פנוי..:)

למעלה