למה??

osiiiii

New member
עזבי..

שמעי מאמי אני מודעת שאני סתומה מטומטמת מפגרת ומה שלא יהיה..

פיה שלו

New member
אז מה?

כשרשמת את ההודעה הזו היית במצוקה ושיתפת אותנו גם כדי להוציא את זה גם כדי לקבל ביקורת גם כדי לקבל הזדהות גם כדי לקבל הצעת עזרה והתגובה שלה היתה לא במקום אין קשר בכלל למה את ומה את לא

osiiiii

New member
שמעי מאמי

אני מודעת לכך שאני מטומטמת ומפגרת ומה שלא יהיה יותר נכון חולת כלבת!! אין מה לעשות ככה נולדתי וככה אני..

חח נהיה פה בלגאן..

היא לא התכוונה אליך שאת מטומטמת.. [= יש למישהו כאן אומנות השירשור
:)))))))

שמעי..

את אל זה ולא זה ולא זה. פשוט לדקור את עצמך בגלל דבר כזה..? לא יודעת.. אני פעם עשיתי את זה.. פשוט, שנאתי את עצמי והבנתי כמה שאני טועה.. זה שווה את הכאב והסבל?

Mis Anna

New member
אל תדקרי את עצמך

ואז תבואי לספר לנו, תבואי קודם לפה לספר לנו מה עובר עליך ותאמיני לי לא תצטרכי להגיע למצבים קיצוניים כאלה... ובכלל אנשים, עצה טובה לחיים, אל תקחו הכל כל כך קשהההה הכל בחיים זה משחק.. וגם אהבה, אם אתם מרגישים שלא מצליח לכם, מישהו לא אוהבת אותכם, מישהו צוחק עליכם... אל תתייחסו, ותמיד תמיד תדעו שאיך שאתם מרגישים עכשיו הכי פגועים, הכי לא בטוחים בעצמכם, הכי שונאים את עצמיכם, את איך שאתם נראים או מרגישים או לא יודעת מה.. תמיד תזכרו שבעוד זמן מאוד קצר תשכחו מזה לגמרי... אם אתם כועסים עכשיו בעוד שתי דקות תהיו רגועים לגמרי.. אז תזכרו את זה בראש ותנסו פשוט להקדים את התהליך.. הרי כולנו יודעים שנצחק על כל זה יום אחד נכון? אז למה לא לצחוק על זה עכשיו?... זה אולי נראה לכם חסר רגישות אבל מה לעשות.. צריך לשים את עצמינו קודם ולא לתת לסביבה או אפילו למחשבות שלנו להרוס אותנו.. יש לכם חברים, יש לכם משפחה, יש לכם בית, אתם בריאים... אז אתם לא לבד ותאמינו לי שזה הכי חשוב!!

anyzeany

New member
מסכים לכל מילה!

וכאחד שניסה פעמיים אני אומר לך שאף אחד/ת לא ראוי לזה שתזיקי לעצמך! תביני שאת משחקת לידי הרעים כשאת פוגעת בעצמך...ומדאיגה את מי שאוהבים אותך!!!

פילפולה

New member
חבל..

ואני יודעת שהחתכים גורמים לך להרגיש טוב יותר-אבל תפסיקי. זה לא בריא. זה לא טוב. למה? כי יום אחד החתך יהיה עמוק מדי ולא במקום הנכון [והרי את יודעת שאת יותר ויותר מתקרבת למקום ההוא]. וגם אני כמו כולם מוכנה להקשיב ולהיות שם, אם תרצי שלחי מסר. פיל

פשוט, אבל פשוט../images/Emo87.gif

הוצאת לי את המילים מהפה. תמונה אחת שווה אלף מילים... וזה מה שהיד המדממת עשתה.

osiiiii

New member
../images/Emo10.gif

זה הכל בגללו!!
יום שישי הוא נתן לי להרגיש הכי בשמיים.. ואתמול הרגשתי שהוא בחיים לא יהיה שלי!! והיה לי קשהה עם זה.. ועוד כל הבלאגנים שיש לי על הראש לא חשבתי אחרת.. הייתי חיבת לראות דם אחרי שנה וחצי שלא אכאבתי לעצמי.. שלא חתכתי.. (למרות שרק פתחתי פצע ממש קטן שממנו ירד לי כמויות אדירות של דם!! ) אבל עכשיו אני בשוק מעצמי.. אני לא מאמינה שעשיתי את זה בגללו!! ואיך רתם אמרה: "רק האדם ששווה את דמעותיך יגרום לך לבכות" אז זהו הוא לא שווה את הדמעות שלי.. ולמקרה הזה אפחד לא שווה את הדם שלי!! וכן אני מטומטמת מפגרת כזאת אני!! נעים להכיר!! אני שוב פעם לא מאמינה עלי.. שאני עשיתי את זה לעצמי!! מה חשבתי לעצמי??? אחרי הלילה הזה שחברה שלי הייתה פה בשבילי והיא העלתה על פני חיוך ענקי!! רק הילדה הזאת עושה לי רק טוב!! הבנתי שאני לא יתן לו שוב לשחק בי!! (הוא אוהב לשחק במי שאוהב אותו!!) ויגיע היום שאני אפגע בו כמו שבחיים לא פגעו בו!! (כן גם אני יודעת לפגוע!!) זהו היום נשארתי בבית אחרי שדפקתי לאבא שאני חולה.. :\\ ב8 בבוקר קמתי התלבשתי הלכתי קצת לרוץ במקומות שיש רק ירוק!! במקום חי!! וכשחזרתי פינקתי את עצמי עם מקלחת טובה והכנתי פנקיק כמו שרק אני אוהבת!! ואני מרגישה פי 1,000,000 יותר טוב!! "את כל מה שנשאר מהכח שנגמר אשמור לי למחר לעוד יום נהדר.." יום טוב!!

אני רק אציין

את הציטוט האחרון של השיר, זו צריכה להיות הגישה שלך ובתקווה שלא תדעי עוד צער

למעלה