למה??

osiiiii

New member
למה??

למה זה כואב לי?? למה אני אוהבת אותו?? למה הוא גורם לי לבכות? ולמה אני מורידה לעצמי דם??

אוי...

אין לי זכות להטיף לך כי גם אני עשיתי לעצמי בדיוק אותו הדבר... אבל כמו ששיר המליצה לך במסנג'ר (כן כן... היא חברה טובה שלי והייתי שם...) כדאי לך ללכת לישון... (את בטח תראי את זה רק מחר בבוקר...). ואם בא לך את יותר ממוזמנת לשלוח מסר ולקבל את מספר הפלאפון, להתקשר ולדבר או לקבל את המסנג'ר שלי כדי לדבר... רק דבר אחד, ואני מדברת בתור מישהי שכמו שכבר אמרתי יש לה ניסיון בזה, בבקשה תפסיקי!!! גם אני הייתי עושה את זה בשיא העצבים/ כעס/ עצב כי רציתי לראות דם... וזה לא הרגיע... וזה לא עזר... ואני לא רוצה לדבר בכלל על איך הרגל שלי נראית עכשיו...

rotemotek1988

New member
אוסי אל תעשי את זה שוב !!!

מבינה אותי ?! מניסיון זה מרחיק את העולם ממך ואותך מעצמך כי זה לא את שחותכת!! אוהבת אותו כי הוא עשה לך משהו גרם לך לבכות כי "רק האדם ששווה את דמעותיך יגרום לך לבכות" (שיפצור שלי) את מורידה דם כי זה מנקה אותך מעלה את האנדרנלין בגוף וגורם לך להתרכז בכאב הפיזי במקום הנפשי שאותו יותר קל לשאת גם אני הייתי כזו ... אל תשאבי לשם ואני אראה לך מה אני כבר עשיתי ... ואני לא עושה יותר !! נגמלתי תודה לאלוהים ולאלה...

clean grunge

New member
|יבחוש|אווווף..אחחחח...

למה כולנו פריקים חותכי וורידים?!?!?!...

אין לי מילים כדי לתאר את ההלם..

תגידי, את באמת חושבת שאם הוא יראה אותך עושה את זה לעצמך זה ימשוך אותו אליך
וואי נשמה אני מבין שכואב לך, אבל אם זו לא צעקה נואשת לתשומת לב אז מה זה
תראי, אנחנו כפורום (ואני בפרט, תמיד) כאן בשביל לעזור לך ולכל מי שיש לו בעיה כזו או אחרת, אבל אם את לא תעזרי לעצמך מי יעזור לך
אף אחד
אני ממש ממש ממש מקווה שלא תעשי לעצמך שוב פעם דבר כזה, ובכלל שלא תדעי יותר צער.. אני כאן, תמיד, בשביל לעזור ולתת יד, אז אם את צריכה משהו אפילו סתם לדבר, אני כאן
רן.

נשמה שלי לא כל אחד יכול לדעת מה

עובר לשני בראש בשעת מעשה כזה, קצת יותר הבנה והזדהות מאשר לרדת עליה היה עוזר יותר.. אני לא אומר אם את צודקת או טועה, אבל קצת יותר עדינות ממי עובר עליה משהו את לא חושבת? [=

אני יודעת.

טוב נו, אעדיף שאני אסתום לפני שאני אגיד את הדעות שלי בעניין.. סליחה.

למעלה