למה??

Scifi5

New member
למה? זאת בדיוק השאלה...

אוסי, הרשי לי לספר לך סיפור קצר על הבוקר שלי היום... התעוררתי כרגיל בשעה 06:50 בערך, משכתי את עצמי מהמיטה והתחלתי בשגרת הבוקר הקבועה. יש לי מנהג קבוע בבוקר, לאחר שאני מתלבש, אני יושב מול המחשב עם ארוחת בוקר קלה וקורא אימיילים חדשים, נכנס לפורום הזה ועוד כמה. היום כאשר נכנסתי לפורום בבוקר, ראיתי את ההודעה שלך ואת התגובות שכתבו האחרים ואני חושב שמיותר לציין שאת ארוחת הבוקר לא בדיוק סיימתי, אבל זה לא הסיפור... סיימתי את שגרת הבוקר ויצאתי מהבית, קר, קר בחוץ... אני עולה במדרגות לכיוון הרכב וחושב לעצמי על מה שכתבת. תוך כדי נסיעה ברחובות אני מבחין בבחור צעיר שנראה לי שהוא בגילך פחות או יותר, הולך ברחוב עם תיק גב לבית הספר תוך שהוא לובש חולצה ומכנסיים קצרים. אני משפשף את עיניי בפליאה, (כן, תוך כדי נהיגה) מסתכל על מד המעלות ברכב ורואה 7 מעלות. אני לא מבין את הנער, למה הוא הולך בקור הזה לכל הרוחות עם חולצה ומכנסיים קצרים? למה הוא עושה את זה לעצמו? למה לסבול? אני לא יכול שלא לקשר את המקרה הזה להודעה שאת העלת... למה? אני שואל. למה לך לעשות דבר שכזה? אני חושב שאת צריכה לשבת עם עצמך ולחשוב למה? האם זה שווה את הסבל? למה אני עושה דבר שכזה? אשמח עם תגיבי בחזרה... Scifi5.

osiiiii

New member
אמ.. אמ..

אני לא יודעת למה עשיתי את זה?!?! אולי כי הוא הכאיב לי כל כך!! ואני עשיתי מה שעשיתי ואני מצטערת על כך!! בחיי אני לא יודעת מה עבר עלי מה חשבתי באותו רגע.. :S ציינתי בהודעה שכתבתי בבוקר לפני איזה 20 דקות וכתבתי שיצאתי לטייל ולרוץ (לבד) במקום הכי ירוק וחי שאני מכירה.. וניקיתי את הראש.. ועכשיו אני בסדר החיוך חזר על פני.. :)

anyzeany

New member
אוסי יקרה!

זה שעשית מה שעשית,זה קרה ומי אנחנו שנשפוט ונדע...אבל קחי את המשפט האחרון שכתבת "ועכשיו אני בסדר החיוך חזר על פני.. :)",ושהוא יהיה הנצחון שלך על כל מי שרוצה ברעתך!! תזכרי שכשטוב לך,אז כל הרעים אוכלים את הלב וזה בדוק.

פיה שלו

New member
אני יושבת כאן..

ומסתכלת על התמונה ששמת וחושבת מה להגיד ויש כ"כ הרבה הלוא גם אני נכנעת לפעמים וחותכת וכל מה שיוצא לי זה אני אוהבת אותך בקושי מכירה אבל רוצה כל כך לחבק ולהבטיח שיהיה טוב יותר

osiiiii

New member
אני בטוחה שיהיה יותר טוב..

איך אומרים את זה: "הגלגל מסתובב" לא?

squalus

New member
מה נסגר איתכם?

מאיפה הגיע הרעיון הזה לחתוך את עצמכם? אני רואה ממשתתפי השרשור הזה ופרופילים של אנשים שזה דבר די פופולרי. ממתי דיכאון הפך להיות אופנתי כל כך? נראה שמרבית בני הנוער פה מכניסים בכוח דיכאונות והשחתה עצמית לחיים שלהם. ומאיך שאתם מדברים נראה שזה מקובל ומובן. כנראה שיש בעיות רציניות במערכת החינוך אם לא עולים על מצוקות כאלה. דברים מאוד השתנו בעשור האחרון. בימי התיכון שלי לא היו דברים כאלו. צאו מהדכאונות האלו שאתם מכניסים את עצמכם ומכל הפוזה של "אני מתבודד ואף אחד לא מבין אותי" ותתחילו לחיות חיים נורמלים.

שחשוחון

New member
אייזהה שטויות אתה מדבר!!!!

זה יש לך חיים 10 ואתה נהנה לא אומר שאצל כולם זה ככה, אנשים לא מכניסים את הדיכאון בכוח לחיים שלהם, הדיכאון זה משו כואבבב למה אתה חושב שזה """"אופנתי"""" ביגלל שראית שהרבה אנשים חותכים ת'צמם!??! אתה לא יודע בכלל על מה אתה מדבר!! אני שונא אנשים כמוך!!!!!!

squalus

New member
החיים שלי לא 10

אבל המרחק מכמה בעיות בחיים ללחתוך את עצמי הוא גדול מאוד. תאמין לי שבגיל 29 יש לי הרבה יותר בעיות ודברים להתמודד איתם מאשר לבן/בת עשרה ממוצעים, וגם שהייתי בן עשרה והייתי בסביבת בני עשרה, מעולם לא ניתקתי בתופעה כזו של השחתה עצמית. ולפי איך שכולם פה מדברים על זה, שזה נורמלי וכולם עושים או עשו את זה בעבר, אז כן, זה נראה כמו עניין של אופנה. מאיפה ההתנהגות הזו מגיעה? מה נותן לכם שאתם חותכים את עצמכם?

שחשוחון

New member
זה שאתה לא ראית את זה כשהיית

בגיל העשרה , זה לא אומר שזה לא היה קיים, חוץ מהמיקרה הזה של עכשיו שהיא שמה פה את התמונה, אין אנשים ש"מנפנפים" בזה שהם חותכים את עצמם, אפחד לא מדבר על זה ולא מספר על זה לאנשים בד"כ. אבל יש אנשים שכותבים על זה בפורומים מסויימים, כי אפחד שם לא מכיר אותם , ולמרות זאת הם מקבלים תמיכה וחיבוקים, ליפעמים אנשים כותבים דברים כאלו כי הם צריכים לקבל איזה חיבוקון, ולא בשביל שיבואו ויתחילו לתת להם שיעורים על החיים כמו שאתה עושה.! שזה מעצבן עוד יותר

osiiiii

New member
שמע חמוד..

כשתדע מה שעובר על אנשים במצב דיכאון ובדידות אתה מוזמן לדבר.. ואתה סתם אומר שטויות..
עלק "אופנתי.." אז חמוד שקטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט!!

למעלה