שאלת הבונוס בתחרות הפורום - מחצית. ../images/Emo58.gif?
כרגע המחצית במשחק של ג'קסונביל-טנסי ו-2 הקבוצות רצו יחד 133 יארד. זה קצב טוב להגיע ל-250... לפחות פה יהיה מתח. נראה איך יתפתח המשחק. בינתיים ג'קסונביל שולטים
הכתובת היתה על הקיר ../images/Emo58.gif תחרות הפורום
או אם לצטט את התשובה שלי : "5 - יותר - הולך להיות משחק קשוח של ריצות שיגיעו ליותר מ- 250 יארד (אם כי פחות מ-270 כך שזה יקרה רק בסוף המשחק...)" האמת שדקה לסיום זה עוד היה 247 יארד והיארדים האחרונים נצברו במהלכי ריצה שהיו יכולים באותה מידה להיות הורדת ברך... יותר אכזרי מזה לא יכול להיות.. מצד שני נראה לי שאספתי 10 נקודות אז מה לי כי אלין...
ואתמול פתאום הוא היה בסינק מושלם עם הטלויזיה לי זה דווקא טוב, ככה אין סכנה שאני אחטוף ספויילר מאיזה גיים ברייק או מהשורת תוצאות למטה למרות שבמשחק של דנבר ואטלנטה, כשהיו כמה שניות עוד על השעון (למרות שבפועל היה גמור) בשורה של CBS כבר היה Final
למה הברז זורקים כל הזמן לדוון הסטר? לדעתי זה מורגש שהוא לא רסיבר במקור. נראה שהוא קצת מתקשה עם כל מה שהוא לא תפיסה ממש קלה, וגם הפיל כדור אחד או שניים שהיה צריך לתפוס. וואטאבר.
יש לי הרגשה שלא נראה את התיקו הראשון ביותר משש שנים, אבל אני לא ממש יודע מי תנצח. כרגע נראה לי שזה נוטה לכיוון סינסי, עם הפאנטים האלה לשני הכיוונים זה מתכנס לכיוון FG של סינסי. מעניין איך הבועט שלהם
אמרתי עושה רושם, לא אמרתי שזאת עובדה. אבל כשב-15 העונות האחרונות,ב- 6 מתוך 11 משחקים שהסתיימו בשוויון היתה מעורבת קבוצה (או 2) מה-NFCE (ויתרה מכך, כשב-4 מתוך ה-6 מעורבת פילדלפיה), זה לא בדיוק מצב נורמלי