למה METV משדרים עם DELAY?

למה METV משדרים עם DELAY?

אני מרגיש כמו מגדת עתידות - המהלכים מתעדכנים באינטרנט לפחות 3-4 דקות לפני שהם מופיעים בשידור "החי" של METV. זה רגיל?

Yo-man

New member
שאלת הבונוס בתחרות הפורום - מחצית. ../images/Emo58.gif?

כרגע המחצית במשחק של ג'קסונביל-טנסי ו-2 הקבוצות רצו יחד 133 יארד. זה קצב טוב להגיע ל-250... לפחות פה יהיה מתח. נראה איך יתפתח המשחק. בינתיים ג'קסונביל שולטים

omrili77

New member
שאלת הבונוס - סופי

סה"כ 2 הקבוצות יחד רצו 254 יארד... פשוט אכזרי...

moss84

New member
הכתובת היתה על הקיר ../images/Emo58.gif תחרות הפורום

או אם לצטט את התשובה שלי : "5 - יותר - הולך להיות משחק קשוח של ריצות שיגיעו ליותר מ- 250 יארד (אם כי פחות מ-270 כך שזה יקרה רק בסוף המשחק...)" האמת שדקה לסיום זה עוד היה 247 יארד והיארדים האחרונים נצברו במהלכי ריצה שהיו יכולים באותה מידה להיות הורדת ברך... יותר אכזרי מזה לא יכול להיות.. מצד שני נראה לי שאספתי 10 נקודות אז מה לי כי אלין...

RoyBehar

New member
תכלס, התרגלתי שהשידור אצלי במחשב בדיליי

ואתמול פתאום הוא היה בסינק מושלם עם הטלויזיה לי זה דווקא טוב, ככה אין סכנה שאני אחטוף ספויילר מאיזה גיים ברייק או מהשורת תוצאות למטה למרות שבמשחק של דנבר ואטלנטה, כשהיו כמה שניות עוד על השעון (למרות שבפועל היה גמור) בשורה של CBS כבר היה Final

ESPN

New member
../images/Emo58.gifCHI-GB

למה הברז זורקים כל הזמן לדוון הסטר? לדעתי זה מורגש שהוא לא רסיבר במקור. נראה שהוא קצת מתקשה עם כל מה שהוא לא תפיסה ממש קלה, וגם הפיל כדור אחד או שניים שהיה צריך לתפוס. וואטאבר.

laufgas

New member
../images/Emo58.gif PHI@CIN

איזה משחק מלחיץ, אלוהים. הארכה בסינסי. כדור של פילי.

philadelphia76

New member
../images/Emo58.gif

נגמר בטח המוני של גרין ביי בשיקאגו. לפחות בינתיים פילדלפיה הצליחה לסחוט הארכה מסינסינטי האדירים. פשוט להסמיק מבושה

omrili77

New member
../images/Emo58.gifPHI-CIN

אני מפחד לשאול בשביל לא לפתוח עוד דיון שיגרום לי להרדם על המקלדת, אבל שאני אבין: זה נחשב "יציב" בכל הנוגע למק-צב?

modz0r

New member
../images/Emo58.gif

זהו, הוא עדיין לא נפצע, אז אי אפשר להגיד שהוא יציב לגמרי. לא ראיתי\רואה את המשחק.. מה היה?

philadelphia76

New member
../images/Emo58.gif

אז זהו, עדיין לא נגמר יש הארכה, כמעט נגמר הזמן והכדור אצל סינסינטי. פשוט דוחה

omrili77

New member
../images/Emo58.gifPHI-CIN

יש לי הרגשה שלא נראה את התיקו הראשון ביותר משש שנים, אבל אני לא ממש יודע מי תנצח. כרגע נראה לי שזה נוטה לכיוון סינסי, עם הפאנטים האלה לשני הכיוונים זה מתכנס לכיוון FG של סינסי. מעניין איך הבועט שלהם

philadelphia76

New member
../images/Emo58.gif

מקנאב כבר ביצע 57 נסיונות מסירה... בקושי מגרד 50% הצלחה בההההההההההההה

philadelphia76

New member
../images/Emo58.gif

פיצפטריק הצליח למסור מסירה אחת מדויקת יותר ממקנאב אבל ב- 14 נסיונות פחות!!

omrili77

New member
../images/Emo58.gif

אוי גוד. לא חשוב.
למה עושה רושם שתמיד קבוצות מה-NFCE מעורבות בתיקואים המשמימים האלה...?

omrili77

New member
אני יודע

אמרתי עושה רושם, לא אמרתי שזאת עובדה. אבל כשב-15 העונות האחרונות,ב- 6 מתוך 11 משחקים שהסתיימו בשוויון היתה מעורבת קבוצה (או 2) מה-NFCE (ויתרה מכך, כשב-4 מתוך ה-6 מעורבת פילדלפיה), זה לא בדיוק מצב נורמלי

למעלה