../images/Emo58.gif PHI@CIN
צפיתי בכל המשחק ואני חייב לציין שבחיים לא ראיתי התקפה כזאת מזעזעת (של פילדלפיה) שמצליחה להבקיע ט"ד אחד. אני בכלל לא מבין איך "הוצאנו" תיקו מהמשחק הזה. עכשיו, אם אני אענה לך על השאלה בקשר ליציבות של מקאב - מקננאב אפילו לא היה קיים במשחק - והיה לו כ"כ הרבה זמן לזרוק. אבל אני לא מאשים אותו, כי גם משחק הריצה היה גרוע. אני חושב שצריך לווסטי לנוח איזה שבוע. הוא נראה כמו מישהו שזקוק למנוחה, ובמילא באקהלטר משחק לא רע בתור Power Back. אינטרספשן 1 מתוך ה-3 שהוא מסר היה בגלל טעות של הרסיבר. למרות כל הזוועה שנמשכה 4 שעות, היו כמה דברים חיוביים: 1. הגנה מטורפת שלא נתנה לסינסי לעשות שום דבר מלבד הט"ד בסוף המחצית הראשונה. באמת שהייתה הגנה מדהימה ורק בזכותה לא הפסדנו את המשחק. 2. דישון ג'קסון ממשיך להיות בולט. 3. קווין קרטיס חוזר לחיים. 4. המהלכים עצמם בהתקפה מאוד מעניינים, אבל חבל שביום כזה נוראי של ההתקפה לא יצא לראות את הפוטנציאל שלהם. אגב, אמרו שבמקרה של שובר שוויון לעלייה לפלייאוף, תיקו נגד קבוצה מה-AFC יכול להיות חזק יותר במצבים מסויימים. אז למרות הכל, צריך לבדוק למה הלך כ"כ חרא להתקפה ולנסות לנצח בבולטימור שבוע הבא. קשה לי להאמין שהייתי עד לתיקו הזה. הלב שלי נפל לתחתונים. אגב, סינסינטי שיחקו לא משהו גם בהתקפה וגם בהגנה.