למה METV משדרים עם DELAY?

laufgas

New member
../images/Emo58.gif PHI@CIN

לא להאמין. שימו לב מה מקנאב אמר במסיבת עיתונאים לגבי ההארכה.
"I never knew that was in the rule book," said McNabb. Reporters rolled their eyes and shook their heads when McNabb said that, and when he also said that "I would hate to see what would happen in the Super Bowl or in the playoffs if they settled for a tie."​

laufgas

New member
פשוט לא להאמין...

מעבר לזה, מה שדהים זה שגם אנדי ריד לא ידע שזה ככה ועוד הרבה שחקנים אחרים בקבוצה לא ידעו שזה ככה. אני ממש לא מבין את זה.

RoyBehar

New member
לא ידעו שמה ככה? (המשך הספויילר)

הם חשבו שיש עוד הארכה?

laufgas

New member
../images/Emo58.gif תשובה

הם לא ידעו שבעונה הרגילה, לאחר הארכה אחת המשחק נגמר. הם חשבו שזה ממשיך עד שיש הכרעה. אני מדבר גם על שחקנים כמו ווסטברוק ובאקהאלטר (ה-RB השני) ועוד כמה אחרים...

אגב הבנתי שהנהלת הליגה

תדון בשינוי כדי שלא יוכל יותר להיגמר בתיקו(אל תשאלו אותי מאיפה האמריקאים ירשו את השינאה לתוצאות תיקו) אני זה מכבר דיברתי על העתקת שיטת המכללות שלשתי הקב' יהיה צ'אנס שווה

laufgas

New member
תראה, אני גם לא ממש מחובבי התיקו

(אין לי מושג לגבי הישנוי שאמרת שהנהלת הליגה תדון בו, לא שמעתי על זה אבל אני נוטה להאמין לך לאור האירוע הזוועתי של יום ראשון) פוטבול הוא מסוג המשחקים שלא מתאפיין בהרבה תוצאות שוויון לפני הארכה, במיוחד לא לאחר הארכה. אני חושב שלאור הנתון הזה, חייבים לתת לקבוצות לשחק עד הסוף המר. כמובן שספציפית לגבי המשחק האחרון, אני ממש שמח שיצא תיקו כי פילדלפיה שיחקה כ"כ גרוע שהתיקו הזה אולי יהיה משהו שיעזור לך להגיע לינואר. אבל אם אני אתעלם מההרגשה המחורבנת שהייתה לי ביום ראשון בחצות, לאחר צפייה של 4 שעות במשחק שנגמר באופן מדכא, אני חייב להגיד שאני מעדיף שההארכה תמשיך עד שתיפול הכרעה. אני באמת חושב שזה נוראי לתת לאוהדים לצאת בתחושה כזאת מהמגרש אחרי כ"כ הרבה שעות. זה גובל בהתעללות (לטוב ולרע). בקיצור, אני בעד ביטול התיקו.

laufgas

New member
כמו שכתבתי

ספציפית, לגבי המשחק האחרון ברור שאני מעדיף את התיקו. באופן כללי, אני חושב שמכיוון שבפוטבול תוצאת תיקו היא נדירה מאוד, ועוד יותר נדיר זה תיקו לאחר הארכה - הייתי מעדיף (באופן כללי) שלא יהיה תיקו. אז בסיטואציה אחרת, הייתי מעדיף שהאיגלס יפסידו מאשר יוציאו תיקו. אני באמת מעדיף הכרעה מאשר חוסר הכרעה.

חצי אמריקה פשוט בהלם

כנראה שהוא טרם שיחק בזמן התיקו הקודם לפני 6 שנים אחרת זה באמת בלתי אפשרי להסביר

למעלה