שלום לכולם אני די חדש פה ורציתי להציג את עצמי סאם תמיד השתמשתי בו כניק באינטרנט ובאנגלית SAM S M הם ראשי התיבות של השם הפרטי ושם המשפחה והקוסם התוסף אחר כך אבל זה הסבר קצת ארוך אז אני ישאיר אותו לפעם הבאה
בתמונה נמצאים: מני באני בתחפות בחורה. ספל חמאה בתחפושת מוצארט, והילדים שלה מחופשים אחד לשני. אבידדון נראה כמו שטן, הרוסי מגולח, אני מלאך, לידול כדורגלנית, god שרירי, אדם222 האיחוד הלאומי, ועוד מלא מכם שלא מחופשים...
וכבר שינית אותה? (הורדת אותך ואת ג'ול). בכל מקרה, דבר ראשון, התמונה לא סרוקה. (את יודעת, תמונה כמו של פעם, שמחזיקים ביד ומשאירים עליה טביעות אצבעות של ממתקים). דבר שני, אני חוששת שיש הרבה אנשים בתמונה שמעדיפים לא לחשוף את עצמם.
...אקיים אני לא מתמחה בשמות ויש לי כבר ניק מכל מיני משחקים אנחנו (אני ועוד כמה חברים) צוות אפילו (שנקרא צוות D)באיזה מישחק שניקרא אמריקן ארמי וחוץ מזה זה מתאים לי, אני בחור עדין כזה שלא מזיק לאף אחד (דבר והיפוכו) ואם אני לא טועה זה "הגעתי ולכן אסיים"
לאור העובדה שאני חדשה (למי שלא ראה הכרזתי על עצמי קודם) רציתי לקרוא לעצמי נויה - עיבוד של השם המקורי - אבל כמובן שהיה תפוס. אז הוספתי "לי" כי זה מצלצל לי יפה באוזניים