למה

pinkli

New member
למה../images/Emo35.gif

בחרת את השם שבחרת?? בפורום, בצאט, או אם החלפת את השם הפרטי שלך.. (אולי גם משפחה)?? שנהנה כולנו להבין... לי.(וג'ול)

R a c h e

New member
בחרתי בשם שלי.....

חיפשתי את שמי העברי - רחל- אבל השם תפוס ומה שהיה זה האחת, היחידה, 11...- לא התאים לי, אז לקחתי את שם החיבה שאחותי קוראת לי - רייצ' (אגב, אני קוראת לה חנצ'....) אז בעצם אני לא בחרתי את השם, אלא הורי לפני שנים רבות..... וחוצמיזה, לא עולים לי אייקונים.....):

pinkli

New member
../images/Emo3.gifלמזלך ואת לא...

ההורים ה'מקוריים' שלנו מצאו שמות נהדרים.. בכיתת 'בית יעקוב' ממוצעת תמצאו: 5 בנות בשם רחל, 10 יקראו לאה וכל השאר:שרה ורבקה...(אולי גם דינה או מרים..) במקרה הטוב יקראו לך ריקי או שרי.. אך הבנות שההורים והמשפחה , 'שופכים' עליהם חיבת יתר שחייבת להתבטא במילים... יוסיפו הם לשם היפה: לה...שרהלה... רבקהלה ולאהלה.. (איזה בושות...)
ושכל העולם ישמע וידע... אז זהוא, יש לך מעט מזל... לי (וג'ול)

R a c h e

New member
אם נדייק

השם שנקראתי בו בפני ספר פתוח הוא רוּחל..... ובקשר לריבוי השם רחל בחברה החילונית, הייתה תקופה שבמחלקה שעבדתי בה, מתוך כ-20 אחיות ואחים היינו 7 רחל, מתוכן, 2 דתיות, 4 חילוניות ואני שבדיוק נהייתי "לשעבר".....

עובבי

New member
בכיתת בית יעקב טיפוסית יש 5 רחל

ישנם עוד מקומות עם הבעיה המוזרה הזאת. למשל בפורום. אמש התברר לי באופן סופי שלכל הנשים שבכאן קוראים מיכל. למעשה כשאני מתכתב עם מישהי בצ'אט אני מייד קורא לה מיכל וצודק ברוב המקרים (לתדהמתה). בכלל, חוששני שאחד התנאים ליציאה בשאלה הוא ששמך יהיה מיכל. אגב, התנאי השני הוא, שאם לא מיכל שיקראו לך איציק- לכל הגברים בצ'אט קוראים איציק (וגם לבחורה אחת שהשביעה אותי שלא לומר ששמה איציק והציעה שאקרא לה מיכל) קצתי בחיי מפני מיכל ואיציק, שמות יפים כשלעצמם, אולם כשהם מגיעים אליך באלפים אתה בבעיה קשה. לא נותר לי אלא לשבש את שמם ולקוראם יוציק יאציק יואיצק ושאר ירקות. לגבי מיכל יש לי בעיה בשיבוש השם-עצות יתקבלו בברכה. ואם לא הבהרתי את עצמי מיכל ואיציק שמות יפים מאוד. בברכה, איש שמוכן לתלייה עובבי.

pinkli

New member
אולי זהוא ווירוס..

צריך למצוא מתמחה בעניין..
(והעיקר שעובבי לא מצאת..) לך תדע.. לי(וג'ול)

pinkli

New member
אבידדון?!

שם נחמד מאוד.. לא אכנס ל: ולמה... כי פסח רק בעוד 3 חדשים... אז אחכה..

צליל היה תפוס

וכלי הנגינה הראשון שעלה לי לראש היה עוגב, זה כלי מדהים! הוא ממלא כמעט חדר והוא כל כך מורכב. <כן ידועה לי העובדה שיש שתי דרכים לקרוא את הטקסט אבל לא עולה בדעתי דרך חסודה יותר לכתוב את זה, אם יש לכם הצעות אני מוכנה לשמוע>

pinkli

New member
אז טעם טוב בטוח שיש לך...

כלי מדהים!! את יודעת לנגן בו,אפילו מעט? או שאולי יש לך אחד לקשט את הבית?? וצליל זהוא שם יפה לכשעצמו,וודאי יחד... לי (וג'ול)

Le Fay

New member
ואת, ואת?

בחרתי את השם בו מכירים אותי רוב האנשים החביבים עלי (אמנם לא שם הלידה שלי אבל בכל זאת לגמרי שם ולגמרי שלי). כמו שקרה לרייצ', הוא היה תפוס; אז הוספתי לו Le הידיעה, שמקנה לו משמעות א-פ-ל-ה כלילה. או כלילית. שני דברים שחביבים עלי במיוחד
חוצמיזה להחליף שם זה נהדר, בפרט כשרוצים להשתנות: בכל פעם שאת מציגה את עצמך או קוראים לך, זה מזכיר לך שאת רוצה להשתנות, ולאנשים שמכירים אותך מזמן - שאת כבר לא איפה שהיית אז. ממילא זה רעיון טוב לבחור שם שיזכיר לך ולהם לאן את רוצה ללכת. דרך אגב - "לי" זה שם מ-צ-ו-י-י-ן לזה!

pinkli

New member
אז שלי זה כך..

תמיד שנאתי את השם שלי. לא ידעתי מה לומר ברחוב(במיוחד שגרנו בעיר פתח-תקווה עם ח-י-ל-ני-ם...) התבישתי בו ולא היה מה לענות.. כשהתחלתי לצאת היתה לי ההזדמנות לחפס לי שם חדש, חופש.. היו לי מלא רעיונות ותרגלתי אותם עם אחי מני וחברה שלו. (באותה תקופה גרתי אצלו) קראתי לעצמי יעל,לילך,מיכל וחופית (שמאוד רציתי שיידבק אך לא הלך... ואז חשבנו אולי משהוא שאיך שהוא עם קשר לשמי המקורי (הל') וכך זה הגיע..-הרעיון של מני אם אני לא טועה.. וזה 'נדבק' וזה כיף. אפילו שעדיין לפעמים חושבת על משהוא אחר,אך עדיין לא מצאתי וכן לא רוצה לבלבל לגמרי את הראש לכולם (במיוחד הדתיים שבחבורה). וזהוא,לי זה לי ,זה אנוכי וטוב, וקצר וחמוד והעיקר שזה "אני".. אם יהיו הוספות אז אגיב בתגובה נוספת.. ותגידי,מה זה פאי? שם,או יש גם משמעות? ביי לי(וג'ןל)

Le Fay

New member
שונאת בגלל הצלצול או

בגלל השיוך המגזרי או בגלל הדמות התנ"כית שהוא נשאל ממנה? או שזה בכלל בגלל האופן בו הגו אותו, או בגלל מי שהגו אותו? לי מתנגן כמו שיר... פיי זה שם - כמו למשל פיי דאנוויי - ואפילו שם רגיל בתכלית: בטוחתני שלא מעט נערות שמנמנות וורודות לחיים בברוקלין נושאות אותו. הוא נגזר במקור מ"פיה" וכשמוסיפים לו יידוע הוא נעשה שמה של דמות מיתית, שהקלטים ראו בה את מלכת הפיות והנוצרים שהתיישבו באיים הבריטיים תיארו אותה כמכשפה. דו המשמעות הזו קרובה ללבי ביותר
(כי שכחו להשאיר לי פה ינשוף).

Le Fay

New member
Non, je ne suis PAS Francaise!

אבל זה חביב מאד שכולם שם חושבים שכן
נווווו, אין לי סבלנות לחזור ולדשדש בזה. קח לינקים (יש עוד, אבל גם חשק לחפש אין לי).

isackris

New member
oups pardon !

nous les francais n'aiment pas tous ces histoire de mitelogie mais on aime bien tous ceux qui aime qu'on les prennent pour des francais! למה כן יש לך כח??? ahhh et merci pour les lien

Le Fay

New member
אז אני מסודרת, כי גם

עוברת לא רע בתור צרפתיה (- קטנה, נבזית ומדברת מהר) וגם פרנקופילית לא קטנה (לחבר'ה שמבשלים ומייננים ככה, אני מוכנה לשכוח אפילו את וישי). nous les francais כולל גם את החבר'ה הקשוחים מברטאן? כי דומני שלהם יש דוקא יחס חמים ביותר לסיפורי המיתולוגיה... עלודבר, תבוא כל יום!

isackris

New member
depuis con les brotan sont francais

? או אם נרצה להגדיר את זה הייתי אומר לכל אומה יש את ה"יהודים" שלה לאיטלקים יש את הסיצילינים, לאמריקאים יש את היספאנים, ולצרפתים יש את הברוטונים... אהה כן, אנחנו? אנחנו היהודים של כל העולם! (שוב אני נסחף עם הקומפלקסים הגזעיים שלי... טוב זה לא באשמתי אני שוב נוסע היום למזרח... להת' כולם... ולכל אלה שהתחילו לנשום לרווחה אל דאגה אני חוזר בעוד חודשיים בערך נא להשחיז מקלדות!) ביי

למעלה