למה

Le Fay

New member
ל"מזרח" זה בעקבות ריח הוודקה?

פשששיו כמה אתה חרוץ. בתור פרס הפעם מותר לך לשבת מהתחלה! ואחרי שחשבתי הרבה על השאלה שלך הגעתי למסקנה שיש לי בדיוק מספיק כוח להתגלגל אל מתחת לפוך. תעיר אותי כשאתה חוזר, אבל בעדינות (בלי דגדוגים).

Le Fay

New member
נ.ב.

נראה לי הברטונים לגמרי מסכימים איתך בנקודה הזו, אז לא נעלבת בשבילם, אפילו שחשוב לי לטפח איתם קשרים טובים (בשביל הצדפות).

isackris

New member
לא, בעקבות ריח העשן של המשרפות...

(שוב אני נסחף עם הקומפלקסי......) (לא צריך דגדוגים את תתעוררי כבר מהאפטר שב...) להת' טסתי............. בייייייייייייייייייי...................

pinkli

New member
כל הסיבות...

בעיקר שלאה בתנך הייתה חלשה ובוכייה, ההוספה מאוד הפריעה לי.. (וכן,אני זוכרת עולה מרוסיה , שהתארחה אצלנו בשבת אמרה לי שהשם נשמע לה כמו שיר, הו... הרגשתי כ"כ חשובה.. לי.

Le Fay

New member
חלשה? לא בטוח. מה שבטוח

זה שאחד מאבותינו הקדומים העדיף עיניים קשות. אחד הדברים הנהדרים ב"לי" הוא שהוא כל כך רב תרבותי (לי מרווין, ברוס לי, שרה-לי, אנה-לי, לי ג'ינס), אבל אם תציצי בלינק למטה - תראי שגם Lea יכול להיות

pinkli

New member
בשביל זה החלפתי.

הדמות 'לאה' היא 'עיני לאה רכות' וכו' אך 'לי' כפי שאמרתי כבר איתי כ4 שנים... (מה שכתבתי שאולי רוצה להחליף שוב זה בגלל שנשמע לי קצת מדי קצר, ..אך לא קריטי..)
..

מיס פטל

New member
פייה,

אם נאסוף את כל ההודעות שלך, שבהם הסברת את מקור השם, נקבל ספר עב כרס, בשלוש שפות, שסוקר את כל תולדות הקלטים, האנגלים, אבירי השולחן העגול, הפמיניסטיות והמכשפות. (דרך אגב, איך יש לך כח לענות כל פעם מחדש? אני בטוח הייתי מלנקקת).

Le Fay

New member
בד"כ זה מרוב עצלות

תמיד יותר פשוט לי לדבר מאשר לחפש... 'תגעגעת לך. עובדת על בועת-מעשנים שתסדיר את היחסים ביני לבין המשפחה שלך
ועל מכשפות: יו איינט סין נות'ינג יט!

כי ככה

קוראים לי באמת
באמת באמת (מנסיון אף אחד לא מאמין לי) ועכשיו אולי זה מקום הלגיד -לא,אני לא חבדניקית אבל כשחשבתי על כינוי שיתקשר לדת זה קפץ ישר בין השאר בגלל משפחה נפלאה של בני חב"ד שאני מכירה. אבל.. בקרוב השם שלי בת"ז הולך להשתנות ואני מאוד מחבבת את השם החדש למרות שגם הקודם יישאר (אני חולה על שמות כפולים)

pinkli

New member
אפשר לדעת ..

מהוא השם החדש? 'בעלת התניא'זהוא שמך הפרטי,או מש'? תודה לך לי.

LOL

בעלת זה שם פרטי ותניא משפ'
סתם סתם השם האמיתי שלי זה תניא (לפחות זה אחד האיותים האפשריים של טניה) והחדש אני מעדיפה לא לגלות... הכי מצחיק זה שסבתא קראה לי על שם אימא שלה ורק בגיל 15 גיליתי ששמה היה טובה (כמו כל יהודי בריה"מ הטובים גם במשפחה שלי הסתירו שמות מקוריים) אז אם יום אחד אחזור בתשובה יקראו לי טובה

spag

New member
משום מה...

חשבתי שהשם שלי יוזכר בהודעה הזו...

בונבון

ניסיתי להיות אנונימית
סתם סתם נו הכל בגלל ספאג! מרוצה? (עכשיו כל מי שלא סובל אותי יוכל לבוא ולהרביץ לך!)

בן הצבי

New member
בן הצבי

פשוט שם משפחתה של אימי הוא הרשקוביץ. ותרגומו לעברית הוא בן צבי.

מיס פטל

New member
וכל חיות היער שאלו

"מיהו מיץ פטל?" אם לבחור שם להסתתר אחריו, אז מיץ פטל זה הכי אינטואיטבי מבחינתי. אבל היה תפוס, ואני גם בחורה, והברסיה הנקבית מצאה חן בעיני, ומאז אני מיס פטל. טוב, וגם יש לזה קשר כלשהו לשם האמיתי שלי, אבל זה כבר מסיפור (ילדים) אחר.

pinkli

New member
ולא כתבתי אני..פינק לי..

הצבע הוורוד הוא אחד מהאהובים עלי.. מחלוק אמבטיה גרביים ונעליים ועד השם שלי..PINK לי,זהוא הרי שמי הפרטי(גם שבאנגלית כותבים:LEA..רציתי שיהיה קצר יותר. ואחרון חביב, וורוד זהוא מעין'סמל' או סימבול לפוזיטיביות, ומי לא יסקים שזו הדרך לחיות..?
לי(וג'ול)

למעלה