להד"מ?
אני אישית שמעתי על התסריט לפיו פורז ולפיד יפרשו אם לא ייבחרו, ויקימו מפלגה חדשה או יחברו למפלגה קיימת כבר יותר משבוע לפני ההצבעה. בשיחה שלי עם פורז ערב ההצבעה, הוא אישר שלפיד אמר לו שבכוונתו לפרוש אם פורז לא ייבחר למקום השני, וגם הוא עצמו לא התחייב להישאר במפלגה במקרה כזה. כך בדיוק אני מגדיר "דרישה למקום שני, ואם לא אז הקמת מפלגה מתחרה" (אמנם פורז לא דיבר - מסיבות ברורות - על הקמת מפלגה מתחרה, אבל בהתחשב בנסיבות ובשמועות שהתרוצצו כבר בין חברי המועצה, הוא לא היה צריך לומר זאת). ולגבי הבעת הדעה השונה: בהחלט מותר להביע דעה שונה, אבל אתה דווקא מביע דעה זהה כל הזמן (וגם זה מותר) - דעה לפיה לוונטל, רצאבי ולייבוביץ' הם סחטנים ואופורטוניסטים, בעוד שאברהם פורז הוא קורבן תמים אשר בחוסר נסיונו ותמימותו נפל קורבן לדילים ולתככים של שלושת השועלים הפוליטיים הממולחים הנ"ל. אז בסדר: אמרת, הבנתי, ומי שרוצה להשתכנע ישתכנע. אותי קשה יותר לשכנע כי אני מכיר את העובדות מעט יותר מאשר אחרים בפורום, אבל אני בטוח שתצליח למצוא אנשים שישמחו להשתכנע - עובדה שאפילו מחזירים בתשובה מצליחים, עם טיעונים הרבה יותר מופרכים.