למה צריך הפרדה!

sharonhaimov

New member
למה צריך הפרדה!

יהודים וערבים לא יכולים להמשיך להתערבב, בגלל הקרבה יש הרבה מתיחות. על כל דבר קטן אפשר לפתוח בבלאגן. מדינת ישראל שמוגדרת כיהודית דמוקרטית, תפסיק להיות יהודית, ותפסיק להיות דמוקרטית. בגלל הרוב הערבי, העולם הערבי כמו שאנחנו יודעים לא תומך נלהב של הדמוקרטיה. הם תומכים בדמוקרטיה כמו שאנרכיסטים תומכים בה. (אם לא ידעתם, אנרכיסטים, ממש, אבל ממש לא תומכים בדמוקרטיה, יש להם עוד הרבה שגעונות אחרים, אבל זה כבר סיפור לשרשור אחר). בקיצור, אם יש רוב ערבי, תכינו מזוודות לארה"ב, או לאירופה, כי אז באמת תצטרכו לחזור לאירופה ברור לכם שרוב המוחלט של המוסלמים הם דתיים. (אם תשווה לטורקים החילונים). בקיצור מדינת הלכה מוסלמית, זה יותר גרוע ממדינת הלכה יהודית, הם יותר קיצוניים. תבינו, אם נגיד שהדתיים יולדים בממוצע יותר מהחילונים, והחרדים עוד יותר, אבל בישראל יש 5% חרדים, ועוד 15% דתיים, אצל המוסלמים החלוקה בכלל לא אותו דבר, הרוב המוחלט דתי, ולכן בלי קשר למצב הכלכלי או להשתלבות שלהם בחברה הישראלית (למרות שיש קשר ברור בין המצב הרע כלכלית של ערבי ישראל למספר הילדים), זה עדיין לא ישנה את העובדה שהם יולדים בממוצע יותר מהיהודים. לכן רוב ערבי הוא דבר בלתי נמנע, שבמוקדם או מאוחר, יהיה. למעשה נהפוך למדינת הלכה מוסלמית, ואני מעריך שלא אתם, ולא אף אחד אחר ישאר פה. ואין שום קשר ולהאם יש מדינה פלסתינית, הסכם שלום או לא, הפרדה זה דבר חשוב מאוד. כדי לא להפוך ישראל ממעצמת סטאר-אפ והיי-טק, מחקרים גנטים ובביולוגיה, לאיראן!

נחמד גם שאנשים לא עושים הפרדה

בין ערבים למוסלמים. יש מוסלמים שהם לא ערבים, ויש ערבים שהם לא מוסלמים.

sharonhaimov

New member
ערבים נוצרים, ערבים מוסלמים,

מוסלמים, לכולם יש נטייה להתאבדות!

רגע... זה נשמע לי מוכר-

"יהודים רפורמים, יהודים אורטודוקסים, סתם יהודים, לכולם יש נטייה לעשוק אותנו!" הכומר ההוא מטנסי, נציג הקו-קלוקס-קלאן.

אני כולי הפוך עכשיו מלענות ברצינות

אין לי כוח לפרט עכשיו הכל מחדש, אז אני אעתיק עכשיו תגובה לפוסט קודם שעניתי לך בקשר לרעיון שלך לפתרון מדיני: אני לא אפרט כאן את התנגדותי לשלילת אזרחות ליושבי הארץ ומסירתם לגורם זר אלא אפרט לפי ההגיון שלך- לפי ההגיון שלך הריבוי הטבעי הגבוה בקרב הערבים יוביל למצב של רוב ערבי במדינה בתוך 50 שנה ופחות(עזוב שניה את העובדה שלפי הערכה שלי זה ייקח יותר זמן) תוכנית ליברמן מדברת על העברת ואדי-ערה והמשולש לשטחי הרשות, אך לפי הגיון זה לא הבאת פיטרון, חלק ניכר מערביי ישראל ישארו בגליל, בערים המעורבות, בנגב ואחרי תקופה קצרה(כמובן עקב ריבוי טיבעי גבוה) שוב נגיע למצב של רוב ערבי בארץ... במקום לדחות את הבעיה, נסה לטפל בה. מדוע הריבוי בקרב ערביי הארץ כה גבוה? עובדתית(ועזוב שניה את הרעיון של מלחמת הילודה מהרחם הפלסטינית) המצב נובע מנורמה חברתית שמקובלת בשכבה חלשה ומקופחת שחיה כצל בחברה מערבית ונדחקת לדת, למעשה אנחנו לא הארץ היחידה שמפחדת לאבד את זהותה עקב ריבוי טבעי גבוה של שכבה חלשה- דיבורים כאלה תשמע גם באירופה וצפון אמריקה ולא בהכרח על ערבים. קיים שיוויון בארץ, שמוט את השטיח מתחת לרגליהם של מצודדי השנאה למדינה בקרב ערביי הארץ ולא רק שתגלה חרבה המסוגלת להיות גאה בארצה- תגלה גם ששיעור הילודה הגבוה הולך ויורד ככל שהשיוויון מיושם ביתר יעילות וככל שהפערים החברתיים נסגרים. הנורמה החברתית תשתנה דרסטית, זאת אני יכול להבטיח לך. היה ונוצר מצב שהשיוויון בא מאוחר מידי, ולפני שהתאזן, הספיק שיעור הילודה הגבוה להוביל לרוב ערבי בארץ אז כדי להמשיך ליישם בארץ מדינה יהודית דמוקרטית תבוצע הפרדה- או אוטונומיה שיפוטית ואזרחית ללא גבולות באיזורים מוגדרים בהם רוב ערבי שיהיה הריבון באזורים אלו. או מדינה עצמאית של ערביי-הארץ באזורים בהם ישלוט הרוב הערבי, תוכנית שבניגוד לתוכנית ליברמן לא מוסרת אזרחות של אף אדם, אלא רק מעניקה לאותו אדם ריבונות על עצמו.

sharonhaimov

New member
מאוד נחמד... ואז לפלסתינים יש 3

מדינות, ירדן, פלסתין, ומדינת ערבי ישראל לשעבר, מאוד נחמד שלנו ישאר בערך.... קניון רשל"צ?! תעשה לי טובה זה פשוט לא הגיוני! אמרתי שיש קשר בין מצב כלכלי לקצב הילודה. אבל אתה התעלמת לחלוטין לעובדה הפשוטה, שגם במדינות ערב מפותחות אחרות מספר הילדים הממוצע גבוה מאוד! למה? החלוקה הדתית אצלם שונה! אם ניקח את הטורקים החילונים, (מבחינת התנהגות, מסורת, נורמות חברתיות....), ונבדוק כמה חילונים כאלה יש בישראל, המספר נמוך מאוד! תחשוב שבישראל היה רוב של חרדים? מדינת הלכה! תחשוב שהיה בישראל רוב דתי, גם אז מדובר במדינת הלכה. רוב ערבי ישראל הם דתיים או דתיים יותר, יש מעט יחיסת חילונים, ככה שיש לדת השפעה עצומה בתוך החברה. מספר הילדים ישאר גבוה גם אם המצב הכלכלי שלהם יהיה מצויין! כי שינוי בחלוקה הדתית בתוך ערבי ישראל, לא הולך להגיע בקרוב! תוכנית ליברמן מאלצת את ערבי ישראל, אלה שהחליטו להישאר, להישבע אמונים למדינה, ולשרת בצה"ל! לא יהיה להם בעיה להישבע אמונים, אבל לשרת בצה"ל?! זה פשוט לא הולך לקרות! לכן, אדם שלא ישרת האזרחות שלו תשלל, כך מבטיחים בעצם את ההפרדה המוחלטת!, כמובן שלפי דעתי גם צריכים לתת לערבי ישראל, פיצויים על עצם שלילת האזרחות, ופיצויים על ביתם וכ"ו.

ממש אסון

יהיו שלושה מדינות פלסטיניות ורק מדינה יהודית אחת... למה שיהיה אכפת לנו כמה מדינות פלסטיניות יהיו? אתה כל הזמן בוכה שהם גדלים וגדלים וגדלים וקובע עובדות שהשד יודע מאיפה הקרצת- על סמך מה אתה קובע שאחוז הילודה קשור ללא סייג לזה שהם ערבים? כמה דמוקרטיות כבר אתה מכיר במדינות ערב? טורקיה גם היא לא דמוקרטיה ואפילו לא מדינה ערבית וגם בה אחוז הילודה גבוה אז מה זה אומר? אתה ורבים ממצדדי תוכנית ליברמן רק בוכים שהערבים 'שותים' מכספי הביטוח הלאומי וחיים מפשיעה בארץ אז אם אתם רוצים הפרדה אז הנה- תהיה הפרדה כדי לשמר רוב לדמוקרטיה יהודית במדינה(אם בכלל יהיה צריך) והשטחים שנמסור, הרי גם ככה שולטת בהם האוכלוסיה הערבית ואתה ועוד רבים כמוך משקשקים רק מהמחשבה לנסוע דרך אותם כפרים או חלילה לקנות שם איזה כנאפה(אמאל'ה! זו התאבדות!). אז מה כביכול יש לך להפסיד? הרי את רעיון הטרנספר בפיצוי-כפוי לא תצליח לממש, אם תבצע את תוכנית ליברמן אז אתה למעשה מבטל את הדמוקרטיה ופותח דלת לשלטון שמסלק מארצו כל מי שלא מיישר קו איתו- תחילה הערבים, אחר כך המיעוטים האחרים, בהמשך חרדים, אופוזיציה וכו' וכו'... למעשה 'תוכנית ליברמן' היא שם קוד לתחילתו של קומוניזם יהודי. חוץ מזה בלי שום קשר לתוכנית ליברמן אני חושב שכחלק מיישום השיוויון במדינה תהיה החובה על כל אזרחי המדינה לתת שירות לאומי/צבאי של תקופה מסויימת, אם אני לא טועה שמעתי שהממשלה האישרה תוכנית ראשונית שכזו כלפי הערבים והחרדים אבל לא עשתה את הצעד הנוסף של שיוויון זכויות.

סלוניק

New member
לא מדוייק

התכנית שאושרה אם הבנתי נכון מתייחסת להענקת מסגרת לשירות לאומי אשר עד עכשיו לא הייתה פתוחה בפני המגזרים הללו. בכל אופן אני משער שבשנים הקרובות (אולי אפילו עשורים) אחוז הערבים שיהיה מעוניין בגיוס חובה ואחוז היהודים שיהיה מעוניין להעניק לערבי ישראל כמות מאסיבית של נשק, יהיה מאוד נמוך. כך שאפשרות השירות הלאומי היא המתאימה ביותר (במיוחד לחרדים, היות והרמה הלימודית של תלמיד ישיבה בגיל 18 מקבילה לזו של תלמיד כיתה ד' בבית ספר ממלכתי או ממלכתי-דתי, ולא תהיה תועלת במרבית הגופים הצבאיים). מה גם ששירות לאומי לגברים יכול להוות פתח לקראת אזרוח החברה ולביטול גיוס החובה (למען אפשרות שירות לאומי לכלל הישראלים).

על כך אני מדבר

מסגרת של שירות לאומי גם מסוגלת ליצור אינטגרציה חדשה שתעודד את החברה היהודית לקבל את המיעוט הערבי כזכאי לשוויון זכויות(ולא רק באופן פורמאלי) ומצד שני גם תעודד צעירים ערבים להיקלט ולאמץ את החברה והזהות הישראלית ועל ידי כך לצמצם באופן ניכר את שיעור הילודה בקרב המגזר. כמובן שתמיד קיימים גורמים לכאן ולכאן שמנסים למנוע מצב שכזה, אך כיום כשאנו עוד יכולים להימנע מצעדים דראסטיים רצוי לאמץ זאת.

sharonhaimov

New member
הטענה שלי, שהבעיה היא בדתיות שלהם!

יש רוב דתי מוסלמי אצל ערבי ישראל, לעומת היהודים שהחרדים והדתיים ביחד הם רק 20% מהאוכלסיה! הרוב הדתי הזה לא הולך להשתנות, וידוע לנו שלדתיים יש יותר ילדים מאשר לחילונים. רוב ערבי יהיה פה מתישהו, התוצאה: מדינת הלכה מוסלמית. כל-כך קשה להבין? אם קשה, אתם צריכים טיפול רציני!

Continuum

New member
תפסיק להתלהם ולצעוק

אני בטוח שעוד שנתיים ככה אתה תהיה מאוד רהוט ופחות ימני, אבל בינתיים במקום להיכנס לכל מני פורומים מוזרים כדאי לך לקרוא כמה ספרים ולגבש אישיות פחות מעצבנת. כמה רעש אתה עושה.

אוקי, נגיד שהוא מעצבן

אבל מה בקשר לטענות שלו? הרי לפי התחזיות יהיה פה מתשהו רוב ערבי והוא חושש שזה יגרום למדינת הלכה מוסלמית אתה לא רואה בזה בעיה?

Continuum

New member
..

אתה מתרץ את זה שאין לך תשובה לטענה שלי שאתה צועק בכך שאני מתרץ את הטענות שלי שאין לי מה לענות לטענות שלך בכך שאתה צועק. תשתדל לעקוב. ואל תצעק עלי.

Continuum

New member
תיקון:

אתה מתרץ את זה שאין לך תשובה לטענה שלי שאתה צועק בכך שאני מתרץ את זה שאין לי מה לענות לטענות שלך בכך שאתה צועק. סליחה, יותר מדי אלכוהול אתמול.

sharonhaimov

New member
בא לך לשתוק?

אתה ממש לא קשור לשום דבר! אתה יודע שיש לך כישרון בלעצבן אנשים?

למעלה