למה צריך הפרדה!

meitush123

New member
מאיפה אתה יודע

שהרוב המוחלט דתי? אם היהודים היו מדברים פחות על הבעיה הדמוגרפית אז היה מקום בתוך החברה הערבית לדיון בנושא של מספר הילדים הרצוי במשפחה

שרל לי

New member
באמת מדאיג

כדמוקרטים אדוקים, חשוב לנו שישראל תשאר דמוקרטית. אם יהיה פה רוב ערבי ושלטון ערבי, אין בזה בעייה, העיקר שתהיה פה דמוקרטיה. אך למרבה הצער, לא בטוח כי כך יהיה. אויה, הדמוקרטיה בסכנה!

asafz8

New member
יש להפריד את ישראל מהפלסטינאים

גם אלו המגדירים עצמם פלסטינאים בתוך מדינת ישראל. אני מאמין שעלינו להתקדם במפת הדרכים כפי שהציעה ארה"ב ואושרה בממשלה וכן דרך הסכם עם הפלסטינאים אזור המשולש להם, תמורת גושי התנחלויות מעבר לקו הירוק- לנו. המשולש חיב לחזור לפלסטין.

"חייב לחזור"

המשולש מעולם לא היה שטח כבוש כי אם שטח ישראלי אשר תושביו הם אזרחים ישראלים. תכנית ליברמן, שמתוך איזה דיסוננס תמוה גם הפכה לתכנית המוערצת על נוער שינוי, חסידי זכויות האדם, היא יוזמה מסוכנת שתהווה תקדים לשלילת אזרחותם של אוכלוסיות שלא מתאימות לאתוס הציוני. היום קל לכם להשליך את הערבים לים, אבל כמו בשיר של נימולר, מתישהו כבר לא יהיה מי שיקום בשבילך.

asafz8

New member
תגובה

מאחר וההודעה רובה ככולה מלאה בהשמצות, גידופים וניזונה משמועות אינני אענה עליה. להבא, אני ממליץ לך להתנסח יפה יותר יום טוב

טוב, אני אנסה לעשות את זה בשבילך.

אנסה לנתח את ההודעה שלי מחדש ולבחון היכן היא "רובה ככולה מלאה בהשמצות, גידופים וניזונה משמועות" (שזה מאוד מרשים בהתחשב בכך שהיא הודעה קצרה מאוד). המשולש מעולם לא היה שטח כבוש כי אם שטח ישראלי אשר תושביו הם אזרחים ישראלים. השמצה מכוערת המכחישה את כיבוש המשולש ע"י מדינת ישראל ב-1967, ואת ההכרה הבינלאומית לה זוכה וואדי ערה כשטח מפורז שילידיו הם תושבי השטחים הכבושים. תכנית ליברמן, שמתוך איזה דיסוננס תמוה גם הפכה לתכנית המוערצת על נוער שינוי, חסידי זכויות האדם, כאן ניזונתי משמועה מטורפת לפיה תכנית ליברמן הפכה למרבה הצער ליוזמה שמובילי ההתלהבות שלה פרט לימין הקיצוני הם נוער שינוי. היא יוזמה מסוכנת שתהווה תקדים לשלילת אזרחותם של אוכלוסיות שלא מתאימות לאתוס הציוני. היום קל לכם להשליך את הערבים לים, אבל כמו בשיר של נימולר, מתישהו כבר לא יהיה מי שיקום בשבילך. וכאן שיאו של הגידוף, אסף יקירי, הבעת דיעה! גוועלד! ובכן, אני מבין כי על כך אינך מוכן לענות היות וזה רק מסכם את ההודעה כהודעה רווית קללות והשמצות . ובכן, אם יש בך מעט הגינות אתה יכול להודות שלא טרחת לקרוא לעומק את ההודעה הקודמת, אבל זה כמובן אם יש בך מעט הגינות. אם לא, אתה מוזמן לנמק את דבריך הקודמים.

Nielle

New member
אז איפה קנית את כדור הבדולח שלך?

או שיש לך כוחות חיזוי משלך? ונתעלם מהערות המטופשות לגבי אנרכיסטים והחיבור המטופש בין ערבים ומוסלמים. בקיצור, אשמח להגיב לך כשתתחיל לדבר באופן קצת יותר חביב ולא בצורה כזו בוטה וביקורתית כלפי כל.

Nielle

New member
וכשתדבר על דברים ריאליים

ולא על מה ש'עלול לקרות אם'

למעלה