למה מה קרה?

לי1000

New member
למה מה קרה?

מלפני מספר שבועות ראיתי פה הודעה ג´ניפר בקושי מוציעה דיסקים קליפים וכל מיני שטויות כאלה רק רציתי להגיד משהו קטן.... מותק חמדתי....מה הם בעיותך הקשות? את לא מבינה? דבר ראשון ג´ניפר שחקנית...סרטיה מצויינים לא? יפים? יש לה חוש משחק לא כמו רבות אחרות(מריה קארי,בריטני ספירס מדונה ועוד..) היא זמרת מצויינת שיריה במקומות הראשונים במצעדים היא נמצאת נונסטופ ב-mtv היא נבחרה המון פעמים לתואר האישה הכי הכי הכי הכי הכי הכי יפה,סקסית,מוכשרת,ופ33ה... אלבומיה וסרטיה שוברים את שיאי המכירות... היא משתתפת ברוב הטקסים הקיימים... יש לה קו אופנה בושם ומסעדה שאותם היא בנתה עשתה והשקיע מאמץ רב כיום היא עובדת על דיסק ועל סרטים מה למה מה קרה לא מספיק? למזלנו לא כמו מריה חזה נפול קארי היא גם מצליחה מאוד מאוד וגם נשארת במצב בריאותי תקין ודרך אגב מי שאמר שהיא מצליחה רק בגלל פאף דדי יש לי רק משהו אחד להגיד-אולי הוא מצליח בזכותה? בזכות יופיה כישרונה ומעריציה הרבים...

roimc

New member
שום אלבום ושום סרט לא שברו שיא

רק לידע אותך. ואלבומים שמוכרים 3 מיליון בארה"ב לא שוברים שיאים, מצטער לאכזב אותך. וכן שמעתי שהסרט והאלבום היו במקום הראשון באותו שבוע אבל ג´ניפר לנוחיותה מוציאה את האלבומים שלה בתקופות הכי לא לחוצות שבהן לא יוצאים שום אלבומים חדשים (ינואר למשל זה הנחיתה הכי גדולה במכירות כי זה אחרי כריסמס ורק אלבומים שלא מיועדים למכור הרבה יוצאים אז, בדיוק כמו הרמיקס שלה, בפברואר יצא, לא?) בניגוד לזמרות אחרות (מאריה קארי, מדונה, בריטני ספירס) שמעדיפות להוציא בתקופות מוטרפות אבל לנסות להילחם לפחות ולא להגיע למקום הראשון כשבמקום השני יושב אלבום מלפני שנתיים... חכמה ... והסרטים... הסרט הכי מצליח שלה עשה 60 מיליון, נחמד אבל איזה שיא בדיוק? את מודעת לזה שסרט באמת מצליח הוא סרט ששובר את מחסום ה-100 מיליון בארה"ב בלבד, נכון?

לידיעתך

האלבום j.lo עקף את האלבום של הביטלס במצעד אז ש..... ואולי מריה קארי הצליחה, אבל די כבר לדבר על זה, היא הצליחה פעם עכשיו הזמנים ישתנו, היא לא מגיע לטקסים ובטח לא זוכה בהם.

roimc

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אופטימית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האלבום של הביטלס הוא 8-9 פלטינות תוך פחות משנה ושל ג´ניפר 3 פלטינות אחרי כמעט שנתיים! על מה את מדברת?! חחחחחחחחחחחחחחחח רואים איזו "חכמה" את!!!!!!!! והאלבום של מאריה קארי, ריינבו, מדצמבר-1999 מכר 3 מיליון תוך חודש רק בארה"ב, אז אל תדברי איתי על פעם ועל ה-י-ו-ם.

ל roimc

קודם כל, אפילו בגיא פינס אמרו שהיא עקפה אותם, אולי לא הבנת אותי נכון, היא לא עקפה אותם במכירות אלא במצעד האלבומים. ועכשיו , אני לא רוצה לריב אבל תענה לי על השאלה, איך זה שכבר כמעט 3 שנים לא רואים את מראיה באף טקס ואת ג´ניפר, לא רק שרואים, היא עוד זוכה בפרסים כשהיא מתמודדת מול זמרות מצליחות מאוד, כגון:בריטני סירס, ג´נט ג´קסון, ועוד...

eranmc

New member
אני אענה במקומו

משנת 2000 מראיה עוברת תקופה נורא מסובכת. האלבום ריינבו שלה שיצא ב 99 גרם להמון בעיות, למרות שהוא לא קיבל פירסם, גם לא רבע מהאלבום של ג´ניפר הוא מכר ב 3 חדושים יותר ממה שהם מכרו בשנתיים. ואז הפרידה מחברת סוני אחרי שהאלבום שהיא הקליטה ב 2000 יצא רק בסוף 2001 ונכשל כישלון צורב אחרי 2 משברים קשים, התעללות קשה בסרט הגרוע שלה, משיכה בחטים של הרדיו ע"י טומי וגניבת רעינות (אל תתווכחו אפילו זה הוכח MURDR INC וIRVY GOTTI הודו בזה - הם אלה שהפיקו את I´m real ועוד...). ואז שוב בעיות ובעיות... ואז המעבר הגדול לחברה החדשה, הישר שלה שעוד לא יצא לרדיו רשמית כבר #1 במלא תחנות והסרט החדש שלה מקבל אחלה ביקורות. אז זה הכלע ניין של זמן. וד"א למראיה לוקח לעבוד יותר לאט מאחרות כי היא גם משיקעה איכות לפעמיים... לעומת אחרות שמסיימו תאלבום בחודש שכותבים, מלחינים ואפילו שרים להן. אבל עזבי הכל מאחורנו, אני כבר לא כועס על ג´ניפר, בסך הכל היא השתמשה ברעיון של מראיה. מראיה הייתה צריכה להיות מוכנה להתקפה יום אחד. הכל יצא לטובה, מראיה לא שרה CRAP כמו LOVERBOY יותר ומוציאה איכות כמו Throught the rain שיצא סוף החודש.

eranmc

New member
חחחחחח לעקוף את הביטלס במכירות

לא נסחפת קצת? אפשר להבין את הבילבול עם מראיה (שמכרה יותר מ130,000,000 אלבומים בשנת ה 90) אבל ביטלס WHAT THE... הם מכרו מלללללללא

לי1000

New member
לא נכון!

זה ממש ממש לא נכון! ג´ניפר זכתה בתואר הזמרת-השחקנית המצליחה ביותר השנה היא דורגה בין חמשת הראשונים שמחפשים אותם הכי הרבה במנועי חיפוש אלבום הרמיקסים שלה שבר את כל שיאי אלבומיה הרמיקיסים בעולם והוא אלבום הרמיקסים המצליח ביותר שיש!רגע יש לי שאלה מריה נפולת חזה הלכה על השטיח האדום?אויי לא מסכנה!ג´ניפר תוכל להגיד לה איך היה ללכת על השטיח האדום איך היה כיף לזכות בפרסים שיש לך מעריצים שאוהבים אותך לא בגלל החזה הגדול ותמונות הפרונו אלא בגלל המוסיקה הסרטים והסגנון סרטיה של ג´ניפר מאוד מאוד מצליחים אם תשאל ילד אמריקאי מי זאת אנסטסיה הוא לא יודע עם מריה הוא יגיד לך זאתי הזונה עם הציצים הגדולים ועם תשאל מי זאת ג´ניפר הוא יגיד המוכשרת ששרה מדהים!כך אני בטוחה זה לא משנה כמה סרטיה של ג´ניפר גרפו כי הם לקחו הרבה פרסים(סרטיה אלבומיה וג´ניפר עצמה...) ג´ניפר זכתה המון פעמים בתואר האישה הסקסית בתבל התחת הכי יפה האישה שהבחורים הכי היו רוצים לשכפל לשכב להמשיך?טוב אני בטוחה שאתם רוצים... אבל לי אין כוח פשוט למה לי לרשום כל כך הרבה?אין לי מה לעשות בחיים? היא פשוט זכתה במיליוני פרסים ולמעריצי מריה-יש לך כסף לחדר עם נעליים? כי הרי אני יודעת משהו אף אחד לא קונה את האלבומים שלך הם שווים לזיין סרטיך שווים לתחת שיריך מפגרים ופרונוגרפים! ואת עצמך סתם אישה חסרת שכל!

eranmc

New member
איך יודעים שוסל כתב את ההודעה

חסר חיים שחשוב שתפוז טישפים.

לי1000

New member
לא נכון!

זה ממש ממש לא נכון! ג´ניפר זכתה בתואר הזמרת-השחקנית המצליחה ביותר השנה היא דורגה בין חמשת הראשונים שמחפשים אותם הכי הרבה במנועי חיפוש אלבום הרמיקסים שלה שבר את כל שיאי אלבומיה הרמיקיסים בעולם והוא אלבום הרמיקסים המצליח ביותר שיש!רגע יש לי שאלה מריה נפולת חזה הלכה על השטיח האדום?אויי לא מסכנה!ג´ניפר תוכל להגיד לה איך היה ללכת על השטיח האדום איך היה כיף לזכות בפרסים שיש לך מעריצים שאוהבים אותך לא בגלל החזה הגדול ותמונות הפרונו אלא בגלל המוסיקה הסרטים והסגנון סרטיה של ג´ניפר מאוד מאוד מצליחים אם תשאל ילד אמריקאי מי זאת אנסטסיה הוא לא יודע עם מריה הוא יגיד לך זאתי הזונה עם הציצים הגדולים ועם תשאל מי זאת ג´ניפר הוא יגיד המוכשרת ששרה מדהים!כך אני בטוחה זה לא משנה כמה סרטיה של ג´ניפר גרפו כי הם לקחו הרבה פרסים(סרטיה אלבומיה וג´ניפר עצמה...) ג´ניפר זכתה המון פעמים בתואר האישה הסקסית בתבל התחת הכי יפה האישה שהבחורים הכי היו רוצים לשכפל לשכב להמשיך?טוב אני בטוחה שאתם רוצים... אבל לי אין כוח פשוט למה לי לרשום כל כך הרבה?אין לי מה לעשות בחיים? היא פשוט זכתה במיליוני פרסים ולמעריצי מריה-יש לך כסף לחדר עם נעליים? כי הרי אני יודעת משהו אף אחד לא קונה את האלבומים שלך הם שווים לזיין סרטיך שווים לתחת שיריך מפגרים ופרונוגרפים! ואת עצמך סתם אישה חסרת שכל!

eranmc

New member
ד"א אתה לא בת

צא מזה, כבר דווחת להנהלה המאוד עליונה.

השיא היחידי שג´ניפר לופז שברה..

הוא שהיה לה את אלבום הרימיקסים הראשון שהגיע למקום הראשון בארצות הברית. 1.בשיא המכירות לאלבום של אשה מחזיקה שאניה טווין. 2.בס"כ מכירות כללי של אלבום לאישה מחזיקה מאריה קארי. 3.לג´ניפר לופז מ-ע-ו-ל-ם לא היה להיט קולנועי.היו סרטים שהצליחו לא רע("מארגנת החתונות" למשל) אבל אף סרט שלה לא התקרב לרף 100 מיליון הדולר שהוא מה שמגדיר להיט.היא אפילו לא מחזיקה בשיא ההכנסות לסרט עם זמרת בתפקיד ראשי(בשיא הזה מחזיקה ביונסה נולס באוסטין פאוורס 3 ואחריה ג´נט ג´קסון בד"ר דוליטל). 4.היא הפסידה השנה את כל תוארי האישה הכי סקסית בהם היא החזיקה.בתואר של FMH גם באנגליה וגם בארצות הברית היא הפסידה לאנה קורניקובה ובסקר השנתי של האישה הכי סקסית במוזיקה השחורה היא דורגה אחרי ביונסה,אשאנטי וג´נט.

וסל

New member
תקשיבו טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מכירות ורווחים אינם מדדים להצלחת זמר או זמרת !!!! עובדה שהזמרת הכי מפורסמת בעולם מדונה לא שברה שיאי מכירה אבל היא עדיין הרבה יותר מקורית ומחדשת ממאריה חזה נפול קארי ושלא נדבר על מפורסמת!כך שבסופו של דבר-מכירות הם פרט שולי!אנא עסקו בעיקר ולא בטפל!תודה ושלום!

BiLlAbOnG2

New member
שום סרט של ג´ניפר לא שבר שיא

אבל רוב הסרטים שלה וראיתי את הכול היו יפים חוץ מסרט אחד או שתיים שלא אהבתי

eranmc

New member
לדעתי היא שחקנית מ-ע-ו-ל-ה

אהבתי אותה כבר ב 95 בתקופת ג´ק. היא פשוט צריכה ללכת על משהו גדול. למשל קייט וינסלט היא סתם שחקנית ויש לה סרט אחד (טיטניאק) ששבר את כל השיאים של כל סרטי ג´ניפר. זה תלוי אך ורק בתסריט ובהפקה, גנ´נפר ב´ציק יכולה לשבור שיא.

לי1000

New member
יש לכולכם כאן בעיה רצינית וחמורה...

אם אתם לא אוהבים את ג´ניפר למה אתם בפורום שלה??? לכו לפורום של נפולת החזה או שמשעמם לכם שם?אהה נכון שכחתי המצב במשק גרוע אין אנשים בפורמים של זונות יאללה עזבו אותכם משטויות!

מרב881

New member
צודק.

יש ה ר ב ה אמנים לא מוכרים יותר טובים מהמון אמנים במיינסטרים. הצלחה של אמן זה לא דרך למדוד את הכשרון שלו.

למעלה