למה מה קרה?

eranmc

New member
מה את שמה לו לב?

הוא אחד שבא תחת מיליוני שמות ומקלל את ג´ניפר לופז, יש לי הודעה שלו שהוא יורד על ג´ניפר ובא לטובת מראיה. הכל נבדק במערכת וזה גורם לנו רק לצחקחק.

eranmc

New member
בערך

בכללי מדונה עוקפת את מראיה בכמה מיליונים אבל זה ל 20+ שנה לעומת 13+ שנה של מראיה. אבל שטויות, זה לא עושה אותן זמרות יותר טובות.

זו הייתה אמורה להיות תגובה..

להודעה אחרת שלך.. ולגבי רמיקסים,עוד מלא-מריי ג´יי בלאייג´,פאף דאדי,לינקין פארק,מדונה.

eranmc

New member
חחח גם מיקל ג´קסון

ושלו מכר נראה לי בין 3-5 מיליון

eranmc

New member
טעות קטנה ../images/Emo13.gif

1. אלאניס מוריסט לקחה את התואר האלבום של האשה הנמכר ביותר. ושאנייה נראה לי אחרייה. אבל בפאר קטן של כמה מיליונים. ובקשר לאלבום הרימקסים... למי בדיוק חוץ מדסטיניס ציילד וג´סיקה סימסון יש אלבום רימקיסים?

J To The Lo

New member
גם ל...

לינקיןפארק וללימפ ביזקיט הראשון יצא לדאסטני והגיע רק למקום 73 אחרי זה ג´ניפר הגיע למקום הראשון ופאפי גם הגיע למקום הראשון והיחיד שהצליח להזיז אותו היה אמינם, אחרי איזה חודשיים..

eranmc

New member
הם אולי פיתחו

עוד לפני שהוא ניהיה זמר מלא עשו, למשל ג´נט ב 91. וחוצמזה הוא סתם זמר ומי שרוצה אני מוכר את הדיסקים שלו ב1/8 מחיר.

J To The Lo

New member
רגע...

מה זאת אומרת שפאף דאדי מצליח רק בגלל ג´י לו? מה את בכלל יודעת על פאפי ועל מוזיקה שחורה?? פאפי הצליח עוד הרבה לפני שהוא ידע מזאת ג´י לו!! ומה הקשר בזכות יופייה ומעריציה הרבים??? למה אנשים קונים את הדיסקים שלו בגלל שהיא יפה???כאילו איפה ההגיון בזה? את יכולה להגיד שקונים את הדיסקים שלה, בגלל שהיא יפה, אבל פאפי הוא מנהיג היפ הופ בארצות הברית, ומי שהיה בהופעה של אמינם יכול היה לראות שהקהל שבאלהופעות שלו מורכב מבנות לבנות, וילדים קטנים לבנים, אמינם מצליח מחוץ מארצות הברית הרבה יותר משם בגלל שהוא לבן ובגלל כל הסקנדלים שהוא עושה,אבל בארה"ב פאפי הרבה יותר גדול, פאפי חתום על הצלחות כמו ביגי, ליל קים, פאיף אבאנס,לון, קאיין, אשאר,מייס ועוד, הוא רימקסס זמרים כמו מראיה קארי, ג´ניפר לופז, מארי ג´י בלייג´(שהוא גם גילה והפיק לה 4 דיסקים),ג´נט ג´קסון,והרשימה רק מתארכת, וחוץ מזה הוא הצלחה אחת גדולה... אז בבקשה לפני שאומרים עליו משהו, לכו תבדקו עובדות....

מרב881

New member
נכון

הוא גם עמד (או שמא עומד?) בראשות בד בוי. הוא פגש את ג´ניפר כשהיא עוד הייתה שחקנית פחות או יותר אננונימית, והוא כבר היה מבוסס כראפר.

J To The Lo

New member
בטח שעדיין עומד...

וכולם ממש הכירו את ג´ניפר אחרי הקליפ שלו, שבו היא השתתפה

מרב881

New member
רק מבאד בוי

ולא מעולם המוסיקה
.

eranmc

New member
במילא BAD BOY זה סתם

הכל מעורבב אחד שר לשני הכל לכסף. אמינם יותר איכותי לדעתי.

למעלה