למה יבש פה? ;[

dark warrior

New member
תסתכלי על הצד החיובי שבעניין..../images/Emo130.gif

לפחות בזכות ההערות הגזעניות שכתבתי שלא משקפות את מה שאני חושב אני יודע שקראתם את מה שכתבתי לא

darklighter

New member
צ'יפס טוב שהבהרת שזה לא מה שאתה

חושב
+
חחחחחחחחחח הרגת אותי עם השטויות שלך... ורק לשם הבהרה זה לא משקף מה שאני חושבת!!!! כל העדות זה אותו דבר וההומואים הם בני אדם כמה מחבריי הטובים הם כאלה...

dark warrior

New member
בפעם ה10000000000000../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo130.gif

לא קוראים לי צ'יפס!!!!!!!!!!!!!!1 זה איתן!!!!! א-י-ת-ן א י ת ן כמו אית'ן רק בלי הצ'ופצ'יק!!!! מה כל כך קשה???

עונה

לועזי: שיר אהוב:טיטניק זמר אהוב:צ'אן,לואיס מיגל,חואן דרטס זמרת אהובה:ג'נפר לופז להקה אהובה:אין ז/נאר אהוב:פופ קליפ אהוב:הכל שיא אהוב מכל הזמנים:טיטניק זמרת אהובה של כל הזמנים:אין עברי: שיר אהוב:כל שיר ים-תיכוני זמר אהוב:שלומי שבת,איחיל גולן זמרת אהובה:שרית חדד להקה אהובה:אין ז'נאר אהוב:ים-תיכוני שיר אהובה מכל הזמנים:סיוון(יגאל בשן) להקה אהובה מכל הזמנים:אתניקx קלאסי ופסי קול: מלחין אהוב:אין יצירה אהובה:צלילי המוסיקה כלי אהוב:גיטרה פס קול אהוב:טיטניק שיר נושא של סרט אהוב:צלילי המוסיקה כללי: כלי נגינה שאני מנגנת:אין הייתי רוצה לנגן על פסנתר. שיר אוריוזיון אהוב:איןו מוסיקה בעיניי זה דבר נפלא לגוף ולנשמה אני שומעת הרבה מוסיקה בעיקר מזרחית אנילא מתארת חיים בלי מוסיקה ערוץ המוסיקה האהוב עליי הוטא 24 התחנה:רשת ג',גלי צה"ל,fm103 מוסיקה שנואה:ראפ שיר דיסני אהוב:כולם מאיה בוסקילה:p7 שרית חדד:10 ריקי גל:1 עברילידר:4 יזהר כהן:1 אריק אינשטיין:2 שלמה ארצי:8 עפרה חזה ז"ל:9 ריטה:9 יהודית רביץ:1 וויטני יוסטון:1 מדונה:6 סטיהג:1 עידן רייכל:6 עמיר ביניון:3 אייל גולן:10 רוני:8 מייקל ג'קסון:8 אבריל לבין:1 ג'ורג' מייקל:1 מריה קארי:1 אלוויס פרסלי:9 שי גבסו:9 קוריען אלאל:1 גידי גוב:7 נינט טייב:1 ברי סחרוף:1 דניאל סלומון:7 הראל סקעת:1 שירי מימון:6 דנה אינטרנשיונל:5 הראל מואיל:1 דודי לוי:1 מוקי:1 אמינם:1 שנאיה טווין:1

LauraLF

New member
תשובות

לועזי: שיר אהוב? jugband blues - pink floyd זמר אהוב? רוג'ר ווטרס זמרת אהובה? טורי איימוס להקה אהובה? פינק פלויד ז'אנר אהוב (רוק/ אר. אנד.בי/ פופ וכו'..) ?רוק מתקדם קליפ אהוב? לא יודעת שיר אהוב מכל הזמנים?jugband blues - pink floyd זמר/ת אהוב/ה של כל הזמנים? רוג'ר ווטרס עברי: שיר אהוב? דודו טסה- נסיכים וסוסים , אולה בבו - מאיר אריאל זמר אהוב? מאיר אריאל דודו טסה זמרת אהובה? אין מישהי שאני אוהבת במיוחד להקה אהובה? פונץ חח ואיפה הילד זאנר אהוב? רוק ישראלי יוצר/ מלחין אהוב? מאיר אריאל קליפ אהוב? הקליפ שהיה בערוץ 24 של מגמת תקשורת במודיעין לשיר של מוניקה סקס "כל החברה'" שיר אהוב מכל הזמנים? אולה בבו - מאיר אריאל זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים? מאיר אריאל קלאסי ופסי קול: מלחין אהוב? מוצרט יצירה אהובה? סונטת אור הירח כלי אהוב? צ'לו פס קול אהוב? שיקאגו שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)?you lost that loving feeling מהסרט TOP GUN כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת? גיטרה כמה זמן? כמה שנים על מה היית רוצה לנגן? צ'לו איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)? אין מזה מוזיקה בעינייך? מהות החיים כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה? רוב היום את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה? לא איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת? מזרחי דכאון צורב/ת דיסקים או קונה? קונה איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית? יש כמה למה? כי הם גרועים על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה? כל של פינק פלויד ושיר? כל של פינק פלויד מהו השיר הכי טיפשי ששמעת? קטשופ סונג מהו הכלי השנוא עליך? שליש חחחחחחח סתם אין לי מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? MTV2 והתחנה? 61 מהו השיר של דיסני האהוב עליך? אלאדין - A WHOLE NEW WORLD לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 מאיה בוסקילה: 2 שרית חדד:1 ריקי גל:0 עברי לידר: 8 יזהר אשדות:8 אריק אינשטיין:7 שלמה ארצי:7 עפרה חזה ז"ל:5 ריטה:4 יהודית רביץ:8 וויטני יוסטון:3 מדונה:6 סטינג:9 עידן רייכל:7 עמיר בניון:7 אייל גולן:4 רוני:1 מייקל ג'קסון: 2 אבריל לבין:2 ג'ורג' מייקל: 3 מריה קארי:1 אלוויס פרסלי: 9 שי גבסו: 4 קורין אלאל:6 גידי גוב: 5 נינט טייב:8 ברי סחרוף:9 דניאל סלומון:6 הראל סקעת: 4 שירי מיימון:2 דנה אינטרנשיונל:1 הראל מויאל: 3 דודי לוי: 5 מוקי: 8 אמינם: 5 שנאיה טווין: 6

האגוש

New member
אנייייי

אתמול ניסיתי לשלוח ונסגר לי המחשב :-O אז ננסה שוב בתקווה שזה ישלח.. לועזי: שיר אהוב? איף איי ואז אה ריץ' גירל של גוון סטפני זמר אהוב? יש המון זמרת אהובה? גוון סטפני להקה אהובה? המון יש ז'אנר אהוב (רוק/ אר. אנד.בי/ פופ וכו'..) ? היפ הופ קליפ אהוב? לויודעת שיר אהוב מכל הזמנים? היי ג'וד של הביטלס זמר/ת אהוב/ה של כל הזמנים? פול מקרטני עברי: שיר אהוב? השקט שנשאר זמר אהוב? המוןן זמרת אהובה? שירי מיימון המותק להקה אהובה? הדג נחש זאנר אהוב? פופ והיפ הופ יוצר/ מלחין אהוב? הראל סקעת
חח סתם..דניאל סלומון שיר אהוב מכל הזמנים? לא כל כך יפה ניראה לי קוראים לזה ככה , של ריטה זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים?ריטה קלאסי ופסי קול: מלחין אהוב? לויודעת יצירה אהובה? לויודעת כלי אהוב? גיטרה
פס קול אהוב? לויודעת שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)? לויודעת כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת?
פעם על חלילית
כמה זמן? על מה היית רוצה לנגן? גיטרה חשמלית! איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)? השקט שנשאר!!! מזה מוזיקה בעינייך? בלי זה , לא יודעת מה הייתי עושה.. כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה? הרדיו שלי פתוח כל היום .. את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה? ממש לא איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת?למה לשנוא אם אפשר לאהוב? צורב/ת דיסקים או קונה? קונה, צריבה זה
איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית? פעם קניתי של בריטני ספירס.. למה? ככה על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה? הדג נחש חומר מקומי ושיר? מה נעשה , שירת הסטיקר.. מהו השיר הכי טיפשי ששמעת? אוףף היו כל כך הרבה..
מהו הכלי השנוא עליך? למה לשנוא אם אפשר לאהוב? מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? 24 והתחנה? 99 אסקייפ שולטים ברמותת מהו השיר של דיסני האהוב עליך? לויודעת לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 מאיה בוסקילה:2 שרית חדד:6 ריקי גל:2 עברי לידר:9 יזהר אשדות:5 אריק אינשטיין:5 שלמה ארצי:5 עפרה חזה ז"ל:6 ריטה:10 יהודית רביץ:3 וויטני יוסטון:3 מדונה:8 סטינג:3 עידן רייכל:10 עמיר בניון:9 אייל גולן:6 רוני:7 מייקל ג'קסון:7 אבריל לבין:2 ג'ורג' מייקל:2 מריה קארי:1 אלוויס פרסלי:6 שי גבסו:6 קורין אלאל:2 גידי גוב:8 נינט טייב:10 ברי סחרוף:9 דניאל סלומון:9 הראל סקעת:8 [בגלל המעריצות הפאקצות..] שירי מיימון:10 דנה אינטרנשיונל:2 הראל מויאל:8 דודי לוי:מי זה? מוקי:9 אמינם:8 שנאיה טווין:??

../images/Emo124.gif תקשיבווו

מישהו חייב לעשות פה משהו
ניהיה ממש משעמם ומרוב שיעמום הסתכלתי בארכיון בעמוד הראשון ..
וגיליתי שפעם היו אנשים ממש נחמדים (שלא תבינו לא נכון, גם עכשיו יש), אבל הם כבר לא נמצאים פה..
צריך להחיות פה קצתתת
אז נמאס לי מכול החידונים/סקרים **בהתחשב בעובדה שאני עשיתי אחד**
אז דורין, בהסכמתך ושאר חברי הפורום, כול יום מישהו אחר יארגן משהו מעניין. כמו התמקדות באיזשהו משהו בתשוקות/דמות/, יביא מידע/תמונות/דברים מצחיקים וכול' זה יכול להיות ממש נחמד.. גם את תחליטי מי יהיה כול פעם.. ולא חיבים שזה יהיה כול יום, אפשר רק לסופי שבוע או משהו.. אבל צריך לעשות מהפך דחוףףףף ! אז אני מחכה לתגובה של כולם פה ושלך דורין.. מקווה שזה יצליח..

I n n u e n d o

New member
חח הממ......

אני יודעת שהיו פה פעם אנשים מגניבים אבל לצערי הם נעלמו מהפורום מסיבה לא ידוע... ואפשר לעשות דברים מגניבים..
כל משחק יתקבל בברכה אבל בבקשה לבקש את רשותי קודם כדי למנוע הצפה

../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif

ביקשתי ושאלתי... וואי זה יכול להיות כול כך כיף!
ואפשר לעשו תשתי גרסאות 1. ספויךרים 2. רגילה ועל העבר אז מי מתחיל?? וואי אני ממש שמחה פתאום...

dark warrior

New member
אני ארגנתי פה הרבה דברים...../images/Emo130.gif

את לא רואה את ההצפות פה
יש לי איזה 100 הודעות רק מיומיים..חח התחלתי מעמוד 3 (אמרתי מזל טוב לעדי) עד עמוד 1 שזה פה... אם את רוצה אפשר להגיד שאני שונא את שואיס ואז כולם ירצחו אותי בדם קר ויהיה פה מעניין..

dark warrior

New member
תפוזונות../images/Emo46.gif חבל שלא נמצאים פה../images/Emo130.gif

Grand Prix 2005 ו-Python...

חח צ'יפס ../images/Emo6.gif

טופ עכשיו רשמית השם שלך שונה לצ'יפס אבל אני אקרא לך אית'ן..
ככהאני קרואת לכול האנשים שקואים להם איתן

שיליייייייייייייייייייי

לועזי: שיר אהוב? וואי אני שומעת רק לועזי ככה שיש מלאאאאאא זמר אהוב? R קלי, סנופ דוג, מריו!! ועוד מלאא זמרת אהובה? אלישיה קיז, ג'ניפר לופז ועוד כמה.. להקה אהובה? בלק אייד פיז , מארון 5 ה-שולטים! ז'אנר אהוב (רוק/ אר. אנד.בי/ פופ וכו'..) ? רוק קל, אר&בי פופ, היפ הופ וכאלה... קליפ אהוב? של SHE WILL BE LOVED שיר אהוב מכל הזמנים? הוא קצת ישן אבל לא נורא - של וויכלף ג'ין ומארי ג'יי קוראים לו - 911 זמר/ת אהוב/ה של כל הזמנים? מריו!!!!!!!!!! עברי: שיר אהוב? אמממ זה העצם השיר היחידי שאני שומעת - ניצחת איתי של אמיר בניון.. זמר אהוב? אמיר בניון!! זמרת אהובה? אין להקה אהובה?אין זאנר אהוב? אין יוצר/ מלחין אהוב? אין קליפ אהוב? אין - לא שומעת עברית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיר אהוב מכל הזמנים? ניצחת איתי הכל! זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים? אין! קלאסי ופסי קול: מלחין אהוב? לא מכירה את השם שלו יצירה אהובה? לא זוכרת את השם שלה כלי אהוב? גיטרה וחצוצרה פס קול אהוב? של טיטאניק שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)? של מלך האריות אבל את הזה שבאנגלית.. כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת? ניגנתי בחצוצרה וחלילית כמה זמן? חצוצרה- שנה וחצי וחלילית שנתיים או שלוש על מה היית רוצה לנגן? אממ על כלום איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)? נראה לכם שאני זוכרת איזה שירים היו?!?!? מזה מוזיקה בעינייך? הביטוי העצמי של הזמר, הרגשות שלו ולפעמים גם החלומות שלו.. כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה? כל היום בלי הפסקה!! משו כמו 12 שעות ביום... את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה? בחיים לא!!!! אין מצב! איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת? דיכאון!!יאקק צורב/ת דיסקים או קונה? צורבת איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית? אממ של שאקירה של לונדרי סרביס למה? כי כבר נמאס ממנו והוא גם ככה לא משו. על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה? אמממ של מלך האריות שבאנגליתת... יש שם פסי קול כאלה יפים!!! ושיר? מתוך הדיסק או מה? אבל אם זה לא מתוך הדיסק אז השיר - Ignition (remix) של R קלי מהו השיר הכי טיפשי ששמעת? של PUMP IT UP זה שיר של חמש דקות ו-40 שניות רק עם המילים פאמפ איט אפ!! שונאת ת'שיר הזה! מהו הכלי השנוא עליך? קלרינט מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? אמ טי וי דהההה והתחנה? 100 אפ אמ או 99 מהו השיר של דיסני האהוב עליך? של מלך האריות שבאנגלית של ההתחלה לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 מאיה בוסקילה: 2 שרית חדד: 5 ריקי גל:5 עברי לידר: 6 יזהר אשדות:2 אריק אינשטיין: 8 שלמה ארצי: 9 עפרה חזה ז"ל: 8 ריטה:9 יהודית רביץ:6 וויטני יוסטון: 3 מדונה: 4 סטינג: 8 עידן רייכל: 9 עמיר בניון: 10000000 אייל גולן: 2 רוני: 2 מייקל ג'קסון: 1 ולא יותר! אבריל לבין: 7 ג'ורג' מייקל: 6 מריה קארי: 4 אלוויס פרסלי: 10 שי גבסו: 8 קורין אלאל: 2 גידי גוב:1 נינט טייב: 7 ברי סחרוף: 1 דניאל סלומון: לא מכירה.. הראל סקעת: 6 שירי מיימון: 3 דנה אינטרנשיונל: 0 איפלו 1- אם אפשר! הראל מויאל: 7 דודי לוי: 8 מוקי: 9 אמינם: 8 שנאיה טווין: 7 ועוד תמונה חמודה
זאתי התמונה האהובה עליי ביותר במחשב!! היא מדהימה!! יש לי רק שאלה אחת... נראה לכם באמת שמישו קורא את התשובות של האחרים כאילו אני אישית קוראת אבל לא נראה לי שאחרים קוראים את כל המגילה של כל אחד...

למעלה