אנייייי
אתמול ניסיתי לשלוח ונסגר לי המחשב :-O אז ננסה שוב בתקווה שזה ישלח.. לועזי: שיר אהוב? איף איי ואז אה ריץ' גירל של גוון סטפני זמר אהוב? יש המון זמרת אהובה? גוון סטפני להקה אהובה? המון יש ז'אנר אהוב (רוק/ אר. אנד.בי/ פופ וכו'..) ? היפ הופ קליפ אהוב? לויודעת שיר אהוב מכל הזמנים? היי ג'וד של הביטלס זמר/ת אהוב/ה של כל הזמנים? פול מקרטני עברי: שיר אהוב? השקט שנשאר זמר אהוב? המוןן זמרת אהובה? שירי מיימון המותק להקה אהובה? הדג נחש זאנר אהוב? פופ והיפ הופ יוצר/ מלחין אהוב? הראל סקעת
חח סתם..דניאל סלומון שיר אהוב מכל הזמנים? לא כל כך יפה ניראה לי קוראים לזה ככה , של ריטה זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים?ריטה קלאסי ופסי קול: מלחין אהוב? לויודעת יצירה אהובה? לויודעת כלי אהוב? גיטרה
פס קול אהוב? לויודעת שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)? לויודעת כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת?
פעם על חלילית
כמה זמן? על מה היית רוצה לנגן? גיטרה חשמלית! איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)? השקט שנשאר!!! מזה מוזיקה בעינייך? בלי זה , לא יודעת מה הייתי עושה.. כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה? הרדיו שלי פתוח כל היום .. את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה? ממש לא איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת?למה לשנוא אם אפשר לאהוב? צורב/ת דיסקים או קונה? קונה, צריבה זה
איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית? פעם קניתי של בריטני ספירס.. למה? ככה על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה? הדג נחש חומר מקומי ושיר? מה נעשה , שירת הסטיקר.. מהו השיר הכי טיפשי ששמעת? אוףף היו כל כך הרבה..
מהו הכלי השנוא עליך? למה לשנוא אם אפשר לאהוב? מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? 24 והתחנה? 99 אסקייפ שולטים ברמותת מהו השיר של דיסני האהוב עליך? לויודעת לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 מאיה בוסקילה:2 שרית חדד:6 ריקי גל:2 עברי לידר:9 יזהר אשדות:5 אריק אינשטיין:5 שלמה ארצי:5 עפרה חזה ז"ל:6 ריטה:10 יהודית רביץ:3 וויטני יוסטון:3 מדונה:8 סטינג:3 עידן רייכל:10 עמיר בניון:9 אייל גולן:6 רוני:7 מייקל ג'קסון:7 אבריל לבין:2 ג'ורג' מייקל:2 מריה קארי:1 אלוויס פרסלי:6 שי גבסו:6 קורין אלאל:2 גידי גוב:8 נינט טייב:10 ברי סחרוף:9 דניאל סלומון:9 הראל סקעת:8 [בגלל המעריצות הפאקצות..] שירי מיימון:10 דנה אינטרנשיונל:2 הראל מויאל:8 דודי לוי:מי זה? מוקי:9 אמינם:8 שנאיה טווין:??