למה יבש פה? ;[

° w a v e °

New member
למה יבש פה? ;[

מרוב שמשעמם לי אני מצלמת את עצמי במצלמה הזאת של המחשב... ואם תהיתם- לא, זה לא מעביר לי את השיעמום
, אז הנה שאלון. גם כדי שיעביר לי ת'שיעמום
, וגם שיהיה פה פחות יבש!!
לועזי: שיר אהוב? זמר אהוב? זמרת אהובה? להקה אהובה? ז'אנר אהוב (רוק/ אר. אנד.בי/ פופ וכו'..) ? קליפ אהוב? שיר אהוב מכל הזמנים? זמר/ת אהוב/ה של כל הזמנים? עברי: שיר אהוב? זמר אהוב? זמרת אהובה? להקה אהובה? זאנר אהוב? יוצר/ מלחין אהוב? קליפ אהוב? שיר אהוב מכל הזמנים? זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים? קלאסי ופסי קול: מלחין אהוב? יצירה אהובה? כלי אהוב? פס קול אהוב? שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)? כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת? כמה זמן? על מה היית רוצה לנגן? איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)? מזה מוזיקה בעינייך? כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה? את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה? איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת? צורב/ת דיסקים או קונה? איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית? למה? על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה? ושיר? מהו השיר הכי טיפשי ששמעת? מהו הכלי השנוא עליך? מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? והתחנה? מהו השיר של דיסני האהוב עליך? לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 מאיה בוסקילה: שרית חדד: ריקי גל: עברי לידר: יזהר אשדות: אריק אינשטיין: שלמה ארצי: עפרה חזה ז"ל: ריטה: יהודית רביץ: וויטני יוסטון: מדונה: סטינג: עידן רייכל: עמיר בניון: אייל גולן: רוני: מייקל ג'קסון: אבריל לבין: ג'ורג' מייקל: מריה קארי: אלוויס פרסלי: שי גבסו: קורין אלאל: גידי גוב: נינט טייב: ברי סחרוף: דניאל סלומון: הראל סקעת: שירי מיימון: דנה אינטרנשיונל: הראל מויאל: דודי לוי: מוקי: אמינם: שנאיה טווין:

° w a v e °

New member
עכשיו אני גם אענה לעצמי... :/

לועזי: שיר אהוב? to the moon and back זמר אהוב? בון ג'ובי זמרת אהובה? אנסטסיה להקה אהובה? סבג' גארדן ז'אנר אהוב (רוק/ אר. אנד.בי/ פופ וכו'..) ? רוק והיפ הופ קליפ אהוב? לוזוכרת ;[ שיר אהוב מכל הזמנים? to the moon and back, gangstas paradise, its my life. זמר/ת אהוב/ה של כל הזמנים? בון ג'ובי, אנסטסיה, אמינם. עברי: שיר אהוב? עכשיו, באתי ממך, זה לא נגמר, את לא לבד... בלע, המון. זמר אהוב? מ
ו
ק
י זמרת אהובה? לא שומעת זמרות. להקה אהובה? שב"ק ס', אבטיפוס, בוטן מתוק בקרקס
זאנר אהוב? רוק ישראלי, רגאיי יוצר/ מלחין אהוב? מ
ו
ק
י ופילוני
קליפ אהוב? נופל וקם שיר אהוב מכל הזמנים? אויש...
יש הרבה
זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים? מ
ו
ק
י וג'וני שועלי. קלאסי ופסי קול: מלחין אהוב? באך [
] יצירה אהובה? נמנמ.. כלי אהוב? תופים
פס קול אהוב? לוזוכרת שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)? ארמגדון. השיר של אירוסמית'. לוזוכרת משמו. כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת? כלום ;[ כמה זמן? כלום אמרתי!
על מה היית רוצה לנגן?תופים
גיטרע חשמלית איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)? אפ'חד. מזה מוזיקה בעינייך? פס קול שמלווה את החיים. כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה? כל זמן אני לא לומדת [שזה בערך יוצא כל היום
] את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה? משעממים
איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת? מזרחית צורב/ת דיסקים או קונה? קונה איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית? אמממממ...כלום
למה?ררר על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה? עוקף מלמעלה, יוצא החוצה, כולם יודעים את התשובות, עכשיו טוב. ושיר? הכל פה זה קומבינה!!!
קוואמי, קוטג' ופווווורטיס מהו השיר הכי טיפשי ששמעת? בואי תגלי לי את הסוד ..להלהלה..
מהו הכלי השנוא עליך? נבל מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? 24 והתחנה? גלגלגלגל"צ מהו השיר של דיסני האהוב עליך? של בת הים הקטנה
לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 מאיה בוסקילה: 1 שרית חדד:0. לא יכולה אפילו אחד. סליחוי. ריקי גל:4 עברי לידר:8 יזהר אשדות:6 אריק אינשטיין:2 שלמה ארצי:4 עפרה חזה ז"ל:7 ריטה:6 יהודית רביץ:5 וויטני יוסטון:4 מדונה:7-8 סטינג:6-7 עידן רייכל:7 עמיר בניון:6 אייל גולן:3 רוני:2 מייקל ג'קסון:1 אבריל לבין:3 ג'ורג' מייקל:1 מריה קארי:1 אלוויס פרסלי:2 שי גבסו:3 קורין אלאל:9
גידי גוב:5 נינט טייב:1 ברי סחרוף:5 דניאל סלומון:3 הראל סקעת:2 שירי מיימון:1 דנה אינטרנשיונל:1 הראל מויאל:4 דודי לוי:9 מוקי:100!!
אמינם:9 שנאיה טווין:1

darklighter

New member
עונה לך../images/Emo9.gif../images/Emo115.gif

לועזי: שיר אהוב?יש הרבה... זמר אהוב?רובי וויליאמס... זמרת אהובה?אלאניס מוריסט... להקה אהובה?יש מלאא.... מטאליקה, גרין דיי, קווין, נירוונה, גאנז אנד רוזס, איירון מיידן, פינק פלויד.... ז'אנר אהוב (רוק/ אר. אנד.בי/ פופ וכו'..) ?רוק כמובן וגם פאנק ומטאל
קליפ אהוב?לא זוכרת.... שיר אהוב מכל הזמנים?יש מלא...אני זוכרת שנדבקתי לI don't wanna miss a thing של אירוסמית' אבל עכשיו די נמאס לי ממנו.. זמר/ת אהוב/ה של כל הזמנים?רובי וויליאמס
עברי: שיר אהוב?"ניו יורק- רפיח"-שייגעץ זמר אהוב?שייגעץ (לא יודעת אם זה זמר או להקה) זמרת אהובה?לא יודעת לא ממש שומעת ישראלי להקה אהובה?כנ"ל זאנר אהוב?רוק... יוצר/ מלחין אהוב?לא יודעת... קליפ אהוב?לא יודעת... שיר אהוב מכל הזמנים?לא יודעת... זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים?לא יודעת... לא אוהבת ישראלי... קלאסי ופסי קול: מלחין אהוב?לא יודעת... יצירה אהובה?סקולים של סרטי אימה שולטים!!! כלי אהוב?גיטרה
פס קול אהוב?יש כמה.... שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)?השיר של ספיידרמן 2 "you are" של אנה ג'ונסון... כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת?על העצבים....אבל אני כותבת לפעמים
זה מופיע באתר... כמה זמן?כותבת מאז התיכון... על מה היית רוצה לנגן?גיטרה איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)?בעעע שונאת שירי אירוויזיון מזה מוזיקה בעינייך?הפסקול של החיים...
חחח איזה נדושה אני... כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה?4 בערך... את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה?לאאאאאאאאאא איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת?הרבה הדברים... מזרחית, טראנסים, ראפ, היפ הופ, R&B,פופ... צורב/ת דיסקים או קונה?קונה לעיתים נדירות... בעיקר מורידה... איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית?של לינקין פארק השני.... למה?כי הראשון היה טוב ובשני היו רק 3 שירים בסדר...והשאר חרא... על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה?כל הדיסקים של קווין...ושל גרין דיי... ושיר?יש הרבה... מהו השיר הכי טיפשי ששמעת?המקרנה, שיר הקטשופ וכל השירים של בריטני... מהו הכלי השנוא עליך?פחחח לא יודעת... מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך?MTV2 אבל גם הם הידרדרו... אבל פעם שמעתי ערוץ מוסיקה גרמני שהיה מצויין ולא זוכרת איך קוראים לו.. והתחנה?התחנות בארץ גרועות
מהו השיר של דיסני האהוב עליך?לא יודעת.. לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 מאיה בוסקילה:1 שרית חדד:1 ריקי גל:1 עברי לידר:8 יזהר אשדות:5 אריק אינשטיין:5 שלמה ארצי:7 עפרה חזה ז"ל:8 ריטה:7 יהודית רביץ:3 וויטני יוסטון:2 מדונה:8 סטינג:9 עידן רייכל:2 עמיר בניון:1 אייל גולן:1 רוני:2 מייקל ג'קסון:1 אבריל לבין:1 ג'ורג' מייקל:8 מריה קארי:2 אלוויס פרסלי:6 שי גבסו:7 קורין אלאל:1 גידי גוב:2 נינט טייב:6 ברי סחרוף:1 דניאל סלומון:מי זה??? הראל סקעת:1 שירי מיימון:4 דנה אינטרנשיונל:5 הראל מויאל:1 דודי לוי:מי זה??? מוקי:לא יודעת... אמינם:6 שנאיה טווין:1

MaStIk BaZoOkA

New member
גמני עונה לך ../images/Emo13.gif

לועזי: שיר אהוב?יותר מדי..חח..עכשיו התחלתי לאהוב שירים של אלאניס מוריסט זמר אהוב?פרדי מרקורי :p וסטיבן טיילר זמרת אהובה?אלאניס מוריסט להקה אהובה?קווין,אירוסמית' וסימפל פלאן ז'אנר אהוב (רוק/ אר. אנד.בי/ פופ וכו'..) ?רוק קליפ אהוב?killer queen של queen שמראים שם פרטים על חברי הלהקה שיר אהוב מכל הזמנים?יש המון..אממ..the end of the world-skeeter davis זמר/ת אהוב/ה של כל הזמנים?פרדי מרקורי,ג'ון לנון,וזמרת וויטני יוסטון עברי: שיר אהוב?נשבע של חיים משה..מאז שראיתי אבא גנוב אהבתי את השיר
זמר אהוב?הייתה תקופה שזה היה אייל גולן אבל עכשיו אפ'חד זמרת אהובה?נמנמ..אין להקה אהובה?אין זאנר אהוב?רוק.. יוצר/ מלחין אהוב?עוזי חיטמן (ז''ל) קליפ אהוב?אין שיר אהוב מכל הזמנים?אלינור של זוהר ארגוב :pלא סתם..אממ..תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום של אבטיפוס זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים?אין קלאסי ופסי קול: מלחין אהוב?אין=/ יצירה אהובה?הסימפוניה ה5!!! כלי אהוב?גיטרה חשמלית!!! פס קול אהוב?ארמגדון,פרל הארבור ועוד כמה.. שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)?i don't want to miss a thing-aerosmith כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת?שום כלי..ידעתי לנגן פעם על מנדולינה,חלילית ואורגן..אבל שכחתי..חח כמה זמן? על מה היית רוצה לנגן?גיטרה איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)?השיר של פינג פונג!!!!(אוי..שיר אידיוטי) מזה מוזיקה בעינייך?מוזיקה נורמלית שלא מזיייפים בה.. חח..(אני גרועה בלהסביר את עצמי) כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה?יותר מדי..חח.. את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה?לא! איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת?מזרחי!!! או דיכאון (או שמא זה אותו דבר?!) וזמרות פאקצות (אני לא אזכיר שמות כדי שלא יתקפו אותי..) צורב/ת דיסקים או קונה?גם וגם איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית?אייל גולן למה?למה לא?חח..אוך..התקופה שאהבתי אותו..תקופה אומללה על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה?כל דיסק של קווין..ודיסקים כאלה שיש שם כל מיני שירים (אני לא זוכרת איך קוראים לדיסק הזה ..) ושיר?כל שיר של קווין,אירוסמית (במיוחד השיר שהזכרתי בפס קול! שיר מהמהם!)וiris של goo goo dolls מהו השיר הכי טיפשי ששמעת?שיר הקטשופ או השיר הזה "ווי אר דב צ'יקי גירלס " או מה שזה לא יהיה מהו הכלי השנוא עליך?טובה! מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך?mtv vh1 והתחנה?אממ..אין מהו השיר של דיסני האהוב עליך?אממ..השיר של אלאדין..אבל לא זכור לי שמו לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 מאיה בוסקילה:2 שרית חדד:1 ריקי גל:0 עברי לידר:5 יזהר אשדות:3 אריק אינשטיין:2 שלמה ארצי:1 עפרה חזה ז"ל:10 ריטה:10 יהודית רביץ:1 וויטני יוסטון:10 מדונה:3 סטינג:10 עידן רייכל:3 עמיר בניון:1 אייל גולן:1 רוני:0 מייקל ג'קסון:5 אבריל לבין:0 ג'ורג' מייקל:9 מריה קארי:1 אלוויס פרסלי:10 שי גבסו:5 קורין אלאל:0 גידי גוב:3 נינט טייב:10 ברי סחרוף:1 דניאל סלומון:0 הראל סקעת:6 שירי מיימון:8 דנה אינטרנשיונל:8 הראל מויאל:1 דודי לוי:1 מוקי:5 אמינם:9 שנאיה טווין:0

I n n u e n d o

New member
עונה לעצמך

לועזי: שיר אהוב? Depeches Mode - Enjoy the silence זמר אהוב? פרדי מרקורי זמרת אהובה? לא שומעת הרבה זמרות להקה אהובה? Queen ז'אנר אהוב (רוק/ אר. אנד.בי/ פופ וכו'..) ? רוק קלאסי קליפ אהוב? Aha - take on me שיר אהוב מכל הזמנים? Queen - Innuendo זמר/ת אהוב/ה של כל הזמנים? לאדעת עברי: שיר אהוב? סוף העולם - אביב גפן וברי סחרוף זמר אהוב? אף אחד זמרת אהובה? אף אחת להקה אהובה? אף אחת זאנר אהוב? אולי..רוק
יוצר/ מלחין אהוב? אף אחד קליפ אהוב? חח לא אוהבת מוזיקה ישראלית שיר אהוב מכל הזמנים? סיגליות - דיוויד ברוזה זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים? :| קלאסי ופסי קול: מלחין אהוב? לאדעת יצירה אהובה? הדנובה,לא יודעת של מי זה כלי אהוב? בס פס קול אהוב? של הארי פוטר..לא מכירה הרבה פסי קול שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)? She,בנוטינג היל כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת? כלום כמה זמן? על מה היית רוצה לנגן? בס:< איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)? לא מכירה כל כך
מזה מוזיקה בעינייך? מוזיקה,זה רגש
כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה? מתי שיש זמן את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה? לאא איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת? מזרחית צורב/ת דיסקים או קונה? קונה איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית? לא מתחרטת שקניתי,מתחטרת שקיבלתי מתנה
,קיבלתי מתנה ממעריב לנוער דיסק של זהבה בן חח למה? ככה על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה? כל הדיסקים של קווין
ושיר?לאדעת מהו השיר הכי טיפשי ששמעת? כל פניני בריטני ספירס מהו הכלי השנוא עליך? דרבוקהההההההההה מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? VH1 CLASSICS והתחנה? 100FM מהו השיר של דיסני האהוב עליך? Whole new world לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 מאיה בוסקילה:1 שרית חדד:1 ריקי גל:1 עברי לידר:5 יזהר אשדות:7 אריק אינשטיין:6 שלמה ארצי:3 עפרה חזה ז"ל:2 ריטה:1 יהודית רביץ:7 וויטני יוסטון:1 מדונה:2 סטינג:10 עידן רייכל:8 עמיר בניון:2 אייל גולן:1 רוני:1 מייקל ג'קסון:9 אבריל לבין:1 ג'ורג' מייקל:10 מריה קארי:1 אלוויס פרסלי:7 שי גבסו:1 קורין אלאל:10 גידי גוב:8 נינט טייב:1 ברי סחרוף:10 דניאל סלומון:5 הראל סקעת:1 שירי מיימון:1 דנה אינטרנשיונל:2 הראל מויאל:1 דודי לוי:8 מוקי:7 אמינם:6 שנאיה טווין:1[מי זאת

מצלמת? שלחי לי...

אני אשלח לך גם משהו... יש לי תמונה שלי מפורים שצילמתי אתמול....

coullette

New member
יאאאאאא!!! סקררררר!!!

מרוב שמשעמם לי אני מצלמת את עצמי במצלמה הזאת של המחשב... ואם תהיתם- לא, זה לא מעביר לי את השיעמום , אז הנה שאלון. גם כדי שיעביר לי ת'שיעמום , וגם שיהיה פה פחות יבש!! לועזי:מה לועזי? שיר אהוב?BASKET CASE של גרין דיי זמר אהוב?יש המון זמרת אהובה?אין להקה אהובה?גרין דיי,סקס פיסטולז,הקלאש ז'אנר אהוב (רוק/ אר. אנד.בי/ פופ וכו'..) ? פאנק רוק! קליפ אהוב? לא יודעת... שיר אהוב מכל הזמנים? בסקט קייס זמר/ת אהוב/ה של כל הזמנים? דונט נואו עברי: שיר אהוב? אין הרבה זמר אהוב? גם זמרת אהובה? גם להקה אהובה? ביר7
זאנר אהוב? מה?? יוצר/ מלחין אהוב? נקסט קליפ אהוב? נקסט שיר אהוב מכל הזמנים? הבה נגילה זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים? נקסט קלאסי ופסי קול: מלחין אהוב? מוצרט(?) יצירה אהובה? לא יודעת כלי אהוב? גיטרה!!!!!! (רק חשמלית) פס קול אהוב? לא שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)? לט כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת? לומדת על גיטרה כמה זמן? 3 שיעורים בינתיים
על מה היית רוצה לנגן? גיטרה חשמלית איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)? מה זה??? מזה מוזיקה בעינייך? שבן אדם עושה מה שהוא חושב ומרגיש ושזה בא מהלב ולא מרצון למכור ולהרוויח כמה שיותר כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה? וואו...המון את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה? לאאאאא איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת? מוזיקה חרדית של שבת וחתונות צורב/ת דיסקים או קונה? קונה איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית? לא יודעת למה? ככה על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה? יש הרבה.. ושיר? גם מהו השיר הכי טיפשי ששמעת? baby got back-sir mixalot מהו הכלי השנוא עליך? חליל מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? אמטיוי אני מניחה... והתחנה? לא שומעת רדיו מהו השיר של דיסני האהוב עליך? מה?? טוב..השיר הזה מבת הים הקטנה הייתי חולה עליו כשהייתי קטנה לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 מאיה בוסקילה: פרחה עם קול של גבר שרית חדד: פרחה עם קול מהאף ריקי גל: ביצ' אבל קול יפה עברי לידר: ככה-ככה יזהר אשדות: נחמד אריק אינשטיין: אוהבת מאוד שלמה ארצי: לא משהו עפרה חזה ז"ל: לא מכירה ריטה: מעצבנת יהודית רביץ: לא מכירה וויטני יוסטון: קול טוב מדונה: בסדר...לא משהו סטינג: בסדר עידן רייכל: לא סובלת עמיר בניון: איכסססססס אייל גולן: איכסססססס רוני: איכסססססססססס מייקל ג'קסון: פדופיל אבריל לבין: פוזרית ג'ורג' מייקל: אומן מתוסכל משנות ה-80 מריה קארי: קול מעולה אלוויס פרסלי: המלך (?) שי גבסו: חביב.לא יותר מזה קורין אלאל: עושה לי סיוטים גידי גוב: נחמד נינט טייב: קול יפה ברי סחרוף: אוהבת דניאל סלומון: מי?? הראל סקעת: לא משה שירי מיימון: קול יפה אבל לא אוהבת אותה דנה אינטרנשיונל: לא אוהבת הראל מויאל: לא אוהבת דודי לוי: מי זה האנשים האלה?? מוקי: לא ממש מכירה אמינם: עושה לי כאב ראש שנאיה טווין: זמרת נחמדה

dark warrior

New member
תשובות-אני אענה על חלק../images/Emo130.gif

לועזי: שיר אהוב? Alanis Morrisette-ironic זמר אהוב? אין זמרת אהובה? Alanis Morrisette להקה אהובה? creed,aerosmith ז'אנר אהוב (רוק/ אר. אנד.בי/ פופ וכו'..) ? unknown קליפ אהוב? שיר אהוב מכל הזמנים? crying,crazy,armagedon זמר/ת אהוב/ה של כל הזמנים? Alanis Morrisette עברי: שיר אהוב? אין זמר אהוב? אין זמרת אהובה? אין להקה אהובה? אין זאנר אהוב? אין יוצר/ מלחין אהוב? אין קליפ אהוב? אין שיר אהוב מכל הזמנים? אין זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים? אין קלאסי ופסי קול: אין מלחין אהוב? אין יצירה אהובה? אין כלי אהוב? אין פס קול אהוב? אין שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)? אין כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת? לא מנגן כמה זמן? לא מנגן על מה היית רוצה לנגן? על העצבים של הפורום איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)? לא רואה אירוויזיון מזה מוזיקה בעינייך? שירים לא בעברית כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה? המוזיקה של הפתיח של תשוקות נחשבת
את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה? למה לא
איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת? דברים ש-darklighter אוהבת צורב/ת דיסקים או קונה? לא זה ולא זה אפשר פשוט להוריד הכל מקאזה וביטורנט איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית? לא קניתי למה? כי לא קניתי על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה? לי יודע ושיר? שיר חברה של אח שלי היא בלונדינית מהו השיר הכי טיפשי ששמעת? את הקידוחים מקומה 5 מלמעלה מהו הכלי השנוא עליך? שליש מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? MTV והתחנה? מה? מהו השיר של דיסני האהוב עליך? מה זה דיסני? לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 מאיה בוסקילה:1 שרית חדד:1 ריקי גל:1 עברי לידר:מינוס 1 כי הוא הומו יזהר אשדות:1 אריק אינשטיין:1 שלמה ארצי:10 עפרה חזה ז"ל:10 ריטה:1 יהודית רביץ:1 וויטני יוסטון:1 מדונה:1 סטינג:1 עידן רייכל:1 עמיר בניון:1 אייל גולן:1 רוני:10 (אחרת שרית הוכרד תרצח אותי) מייקל ג'קסון:1 אבריל לבין:7 ג'ורג' מייקל:מינוס אחת מריה קארי:1 אלוויס פרסלי:1 שי גבסו:1 קורין אלאל:1 גידי גוב:1 (הוא שר
נינט טייב:1 ברי סחרוף:1 דניאל סלומון:1 הראל סקעת: מינוס אחת כי הוא תימני שירי מיימון:2 דנה אינטרנשיונל:1 הראל מויאל:1 דודי לוי:1 מוקי:1 אמינם:1 שנאיה טווין:1

I n n u e n d o

New member
../images/Emo70.gif

אני אמחק לך את ההודעה פעם הבאה אם תכתוב עוד הערה גזענית כזאת
(מדובר על מה שכתבת על הראל סקעת]

dark warrior

New member
זה בצחוק..חח../images/Emo130.gif

אנשים פה לא מבינים בדיחות... הנה רק בשבילך דורין ובשביל wave סליחה על העלבת ההומואים והתימנים...

dark warrior

New member
חחח..זה בצחוק...../images/Emo130.gif

אנשים פה לא מבינים בדיחות
טוב הנה-סליחה על ההערות הגזעניות...

למעלה