למה הרוסים לא משתלבים ?

d i a m o n d

New member
רואים עד כמה שהאופקים שלכם צרים?

עוד פעם..בארץ אני יהודי..ברוסיה אני רוסי... זה יצא לי טוב בקטע הזה כי בשתי המדינות יש לי את הדת המתאימה! ברוסיה לא מחליטים לפי אמא אלה לפי אבא..אבל כשמקבלים תעודת זהות אפשר ליבחור איזה דת שבא לך..לא צריך להתגייר ולא כלום...רוצה ליהיות יהודי? תגיד להם והם ירשמו לך שאתה יהודי... אז תיקלטו..אל תיתכלו לפי החוקים של יהדות כי אני אומר לכם לפי חוקים של רוב המקומות בעולם..כמעט בכל מקום ובכל דת הדת ניקבעת לפי האב... אז כמעט בכל העולם אני רוסי..כאן אני יהודי... נגיד שנאצים לא היו לוקחים אותי למחנות השמדה כי אני רק שמינית יהודי והם לקחו מי שהיה לפחות רבע ועוד משהו..כשאתם עומדים בצפירה ביום השואה אתם בטח חושבים כמה חבל..6 מיליון יהודים נירצחו... אתם לא יכולים לחשוב שמונחים כמו כמה חבל 6 מיליון אנשים נירצחו? ודרך אגב..במלחמה מתו 29 מיליון חיילים רוסים..במלחמה עכצמה..לא מידיי סטלין..ומתי הרבה אמריקאים ופולנים ואוקראינים וסלובקים ובלגים... אתם יכולים לחשוב פעם לא רק על יהודים אלה על כל שער העולם?? או שלא? יהודים מתו שם התעללו בהם פה... תיסתכלו על יהודים בדיוק כמו על כל האנשים האחרים ואז תיראו פיתאום הרבה יותר התעללויות בעולם שלנו בעבר ובהווה

SupermanZW

Well-known member
תגובה

יהודי זה לאום רק בשלוש מדינות בעולם, ישראל, רוסיה, ואוקראינה, אם תאמר שהלאום שלך יהודי בכל מדינה אחרת יצחקו עליך, כי הם יודעים שיהדות זו רק דת.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

נסה לומר שהלאום שלך יהודי בארה"ב ותראה איזה תגובות תקבל. בד"כ יענו לך "בסדר, אנחנו מבינים שהדת שלך יהודית, אבל מה הלאום שלך?"

d i a m o n d

New member
אני יהו&#

לא חשבת שאני נולדתי במיקרה ברוסיה? שם מחליטים לפי אבא..בעצם שם אני יכול ליבחור את הדת שאני רוצה כי אין שם ממש דת מרכזית.. אז אני לא יהודי..אבל בלי קשר..אני לא יהודי לא בגלל אבא לשי אלה בגלל שאני פשוט לא רואה את עצמי יהודי..אני לא מאמין בה'..לא באללה ולא בדת נוצרית... אני לא מבין בכלל איך אתם מחלקים את האנשים לפי דת? אפשר לחלק את האנשים לפי ההתנהגות שלהם..לפי מנהגים הרגלים וכל מיניי אבל לפי דת? כאילו..מה כתוב אצלי בגנים שאמא שלי יהודייה?? או שיש למישהו מרוסיה חותמת על המצח שהוא נוצרי? כולנו אנשים וכולנו נוצרנו ביחד אם זה מאדם וחווה וגם אם זה מקופים..זה לא משנה..אדם וחווה לא היו יהודיים וגם לא היו קופים נוצרים או מוסלמים...מה הקטע של הגזענות? אני למשל נידבק לאורטודוקסים כי הם לא רק שונים במנהגים אלה גם מזיקים לארץ.... הם פרזיטים..רוסים שתיינים..זה מה שמאפיין אותנו נכון.. אוהבים וודקה... תגידו לי אתם מה מאפיין אותכם כיהודים? ציינו לי כמה דברים..ואל תגידו לי שפה או אמא יהודייה...מאפיין אחד שלא קשור לשורשים שלכם ולא לשפה ולא למקום מגוריכם..משהו שהיה נישאר איתכם גם במאדים... ואז אחרי שתגידו אז תתחילו ליטעון שאתם יהודיים ובלה בלה.. כל עוד אתם לא מתנהגים כמו יהודיים הדת של אמא שלכם או של סבתא שווה למילה שלכם..וזאת אומרת שלא שווה כלום... וגם דיברתי פעם עם איזה ערבי..הוא עבד באיזה בר והוא אחלה בנאדם..אז הוא ערבי..אז מה? הוא לא מתפלל..הוא עובד הוא לא מתנחל...הוא בנאדם בדיוק כמונו..כמובן שיש את המפגרים..הם מזיקים וזה..והם שונאים אותנו..אבל מה לעשות?? אתם תבואו בטנקים ותפ&#1

d i a m o n d

New member
...

ותפוצצו אותם? לא אתם לא..ואף אחד לא יעשה את זה כי ישראל כמו תמיד כנועה למדינה אחרת..פעם שלטו בנו רומאים..עכשיו אמריקאים..לא השתנה הרבה!

SupermanZW

Well-known member
מסכים איתך

זה בדיוק מה שאני טוען. אני מכיר מישהו שטוען שהכלב שלו יהודי ולכן הוא גם דואג שהכלב לא יאכל מזון לא כשר, ועוד כל מיני שטויות, אז יש גם אנשים שחושבים שלחיות יש דת. ואתה צודק, כמו שיש ערבים רעים יש גם ערבים טובים, אך בכל מקרה הם גם אזרחי המדינה וצריכים לשאת בחובות האזרחיות, לכן אני חושב שצריך גם לגייס אותם לצבא.

Zot ani 1

New member
חחחחח.......

מה זה השטויות האלה על הכלב?? מי שאמר לך שלחיות יש דת אז הוא קצת הרבה משוגע זה הכל..... ורק בשביל הפרוטוקול אתה יכול לספור בבקשה כמה פעמים כתבתה את המשפט הבא בשרשור הזה: "בכל מקרה הם גם אזרחי המדינה וצריכים לשאת בחובות האזרחיות, לכן אני חושב שצריך גם לגייס אותם לצבא".

SupermanZW

Well-known member
אני לא כל כך בטוח שהוא משוגע

גם כלב בן יפונה ושפן הסופר היו יהודים, נחש העמוני לא היה יהודי (מעניין למה נחש לא התגייר), הצבי ישראל גם היה יהודי. ואת יודעת מי היה מורה הנהיגה הראשון בתנ"ך? צופר הנעמתי.

Zot ani 1

New member
מההההההההה?

אפשר לקבל רש"י להודעה שלך? ועוד לא עשיתה את מה שביקשתי....

Zot ani 1

New member
טוב............

אני רואה שהבירה עלתה לכולכם לראש...... אז כדי שתסימו את הדיון הזה כי אתם רושמים כבר שטויות!!!!!!!!!

s h u r i k

New member
......

יהודי זה לא רק דת, זה גם לאום.... זה מה שאתם לא מבינים. לאום ודת זה שני דברים שונים רק אצל היהודים יצא שזה אותו דבר! בלאום את/ה תמיד יהודי/ה גם אם הדת שלך היא נצרות.

SupermanZW

Well-known member
לא נכון

משום שהגדרת הלאום והגדרת הדת הן שונות דת לא יכולה להיות לאום, לכן היהדות היא אך ורק דת.

s h u r i k

New member
תיסתכל בתעודת הזהות שלך

ותגיד לי מה כתוב בלאום! רק תיסתכל בבקשה!

SupermanZW

Well-known member
מה זה משנה?

פתח מילון ואמור לי מה כתוב תחת ההגדרה לאום, ואז פתח את אותו מילון במונח דת והשווה ביניהם, לאחר מכן אמור לי כיצד יתכן שהיהדות היא לאום.

s h u r i k

New member
אני לא אומר

שדת ולאום זה אותו דבר... פשוט יצא אצל היהודים שזה ניקרא באותו שם "יהודי". אז תסביר לי למה בת.ז. שלך כתוב שהלאום שלך הוא יהודי ולא ישראלי?

למעלה