למה הרוסים לא משתלבים ?

SupermanZW

Well-known member
איזה בירה?

באלטיקה? או שאתה שותה גינס או מילר או סקוץ' או...

s h u r i k

New member
../images/Emo72.gif

הבירה ניקראת קייזרדום פלזנר. אבא שלי קנה. הוא אוהב לנסות בירות חדשות!

SupermanZW

Well-known member
מכיר

גם בירה טובה. גם אבא שלי קונה כל פעם סוגים שונים של
, אני שותה עכשיו Eagle (פעם ראשונה), מכיר?

SupermanZW

Well-known member
לא רע

זאת בירה תוצרת ישראל שהיא חיקוי של בירה גרמנית.

SupermanZW

Well-known member
אם כך

גם כל הערבים הנוצרים הם יהודים, מחקר גנטי הוכיח שהערבים הנוצרים הם צאצאים של יהודים שהתאסלמו בתקופת שלטון הרומאים. הדת נקבעת ע"פ האמונה ולא ע"פ האם או האב או החתול של השכנים.

s h u r i k

New member
אם אתה נולד

לאם יהודייה (ואני מדבר על אם יהודייה - שלא היתנצרה) אז אתה יהודי... אבל אתה יכול כמובן לבחור לשנות את הדת שלך אחרי זה, אבל אתה נולד יהודי!

vk3

New member
יהודי בישראל...

אבל כול דבר אחר, אם תבחר בכך, בארץ אחרת.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

ע"פ ההלכה היהודית גם אם הסבתא של הסבתא של הסבתא של הסבתא של הסבתא של הסבתא של הסבתא שלך היתה יהודיה אז אתה יהודי, לפי אותה הלכה כל הערבים הנוצרים הם יהודים, לכן אין להלכה זו שום משמעות.

Zot ani 1

New member
מה זה הדבר הזה

ל"הלכה אין שום משמעות"?? רק על פי שמישהו עשה ניסוי ויצא לו שכל הערבים פתאם יהודים כן.?? נו באמת... ודי מה יש פה לדבר על זה לפי ההלכה היהודית מי שאמא שלו יהודיה הוא גם יהודי ונקודה.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

במחקר גנטי הוכח שהערבים הנוצרים הם צאצאים של יהודים שהתנצרו בתקופת שלטון הרומאים, חוץ מהם יש עוד הרבה נוצרים בעולם שהם צאצאים של יהודים שהתנצרו, במיוחד בספרד, ע"פ ההלכה הם יהודים. ולהלכה באמת אין שום משמעות אם היא קובעת שנוצרים הם יהודים.

s h u r i k

New member
אז אתה לא כל כך בקיא בהלכה היהודית

מה שקובע ביהדות זה האמא. אם האמא היא יהודייה אז הילד שנולד לה הוא גם יהודי. אם זה לא ככה אז למה ביהדות אסור להיתבולל - להיתחתן עם גויים? כדי שלא יבצר מצב שאתה יהודי ואתה מיתחתן עם גוייה אז הילדים שלכם גויים, וככה לא תיהיה לך המשך ביהדות ולא משנה אם הסבתא רבה שלך יהודייה או האמא יהודייה, כל עוד אישתך גוייה אז גם ילדים שלך גויים. הרי במסורת היהודית אחת המוצוות החשבות זה להוליד ילידם יהודיים!

SupermanZW

Well-known member
אבל

ע"פ ההלכה אם יהודיה מתחתנת עם גוי ילדיה יהודים, ואם הסבתא של הסבתא של הסבתא של הסבתא של הסבתא של הסבתא של הסבתא של הסבתא של הסבתא של הסבתא של הילד היא יהודיה אותו ילד ע"פ ההלכה יהודי, גם אם הסבתא של הסבתא של הסבתא של הסבתא של הסבתא של הסבתא של הסבתא של הסבתא של הסבתא שלו התנצרה.

s h u r i k

New member
חכה שנייה!!!

יש פה יותר מידי סבתאות וזה בילבל אותי ולא הבנתי כלום!!! אתה יהודי כל עוד האמא שלך יהודייה. נגיד שאפילו שהסבתא שלך הייתה נוצריה, עזוב נוצריה, אינדיאנית טוב; נולדה לה בת. הבת הזאת החליטה להיתגייר- לפי היהדות אם היא מיתגיירת לפי כל החוקים היא יהודייה. נולד לה ילד, הילד הזה ניחשב ליהודי כי אמא שלו ניחשבת ליהודיה וזה לא משנה שסבתא שלו הייתה אינדיאנית או חיזר. כל עוד האמא של הילד יהודייה הילד גם יהודי! דוגמא אחרת.... יש משפחה יהודית במשך אלפי דורות. אף אחד מהמישפחה לא היתבולל. מהמישפחה הזאת נישארת יהודייה כשרה למהדרין. יהודייה זו מולידה 3 בנים הבנים יהודיים גם למהדרין. כל שלושת הבנים מיתחתנים עם גויות (לא משנה איזה דת) נולדים להם ילדים. ילדים אלו לא ניחשבים ליהודים והם אף פעם לא יהיו יהודיים (רק אם יחליטו להיתגייר) כי האימאות שלהן לא יהודיות הם גויות. ולא משנה עד כמה האבא יהודי. השרשרת של המישפחה היהודית נפסקה... יש המשך לכל אלפי הדורות אבל ההמשך הוא לא יהודי!!!

SupermanZW

Well-known member
ועכשיו להיפך

אתה יהודי כל עוד האמא שלך יהודייה. נגיד שאפילו שהסבתא שלך הייתה נוצריה, עזוב נוצריה, אינדיאנית טוב; נולד לה בן. הבן הזה החליט להיתגייר- לפי היהדות אם היא מיתגיירת לפי כל החוקים היא יהודייה. נולד לה ילד, הילדה הזה נחשבת ליהודיה כי אמא שלו נחשבת ליהודיה וזה לא משנה שסבתא שלו הייתה אינדיאנית או חיזרית. כל עוד האמא של הילד יהודייה הילד גם יהודי! דוגמא אחרת.... יש משפחה יהודית במשך אלפי דורות. אף אחד מהמישפחה לא היתבולל. מהמישפחה הזאת נישארת יהודייה כשרה למהדרין. יהודייה זו מולידה 3 בנות הבנות יהודיות גם למהדרין. כל שלושת הבנות מיתחתנות עם גויים (לא משנה איזה דת) נולדים להן ילדים. ילדים אלו נחשבים ליהודים והם תמיד יהיו יהודים כי האימהות שלהם יהודיות. למרות שהאבא לא יהודי. השרשרת של המישפחה היהודית לא נפסקה... יש המשך לכל אלפי הדורות וההמשך הוא יהודי!!!

SupermanZW

Well-known member
אבל גם

האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של האמא של של האמא של האמא של האמא קובעת, וגם אם מישהי מהן התנצרה הצאצאים שלה ימשיכו להיות יהודים ע"פ ההלכה.

vk3

New member
וואללה חרשתם...

יהיה לזה סוף
מי השיכור מביניכם

SupermanZW

Well-known member
../images/Emo72.gif ../images/Emo72.gif ../images/Emo72.gif ../images/Emo72.gif ../images/Emo72.gif

אני מזמין אותך ל
, רוצה?

vk3

New member
חחחחח... ../images/Emo51.gif

אני מעדיף מיץ או קפה...
לא שותה משקאות חריפים.

למעלה