למה גבר בוגד?

בגידה היא הבעיה הכי קטנה במערכת יחסים שלכם

לפי התאור שלך יש לכם מערכת יחסים שמושתתת על חוסר תקשורת, איומים, אולטימטומים וחוסר אמון. בגידה זה ממש "כסף קטן" על יד בעיות כאילו. אגב, את מתארת "בן אדם קשה" אבל התמונה שמצטיירת היא של שני "ילדים".

שילה1

New member
"את חייבת להשתנות ולעשות מה שהוא אומר"!!!!!!!

אור אדום.האישמ מנסה להפעיל עליך מניפולציות של שליטה. יבוא מיזוגן ויהלל אותו,כגבר שבגברים,אלא שלעניות דעתי-לטובתך,עזבי ומהר,שכחי ועברי הלאה,ללא פרטים על הבגידה. התנהלותו של האיש הזה נראית לי בעייתית.

התשובה מונחת לפניך

את שאלת מה גורם לגבר לבגוד, שימי לב , בן זוגך ענה לך, הוא אמר לך בגדתי בך לפני חצי שנה כי הזנחת אותי ולא הבנת אותי. הוא אמר תאמיני לו. מההתנהלות של השיחה יש שני דברים שהוא מנסה לעשות לדעתי. נדמה לי שהוא רוצה לנער אותך, לזעזע אותך ואת המערכת כדי לגרום לשינוי בזוגיות, משום שיש דברים שלא טובים לו. והוא גם בוחן אותך, את חוזק האהבה שלך, הנכונות שלך לויתורים ולמה את מוכנה לעשות למען הזוגיות שלכם ובו זמנית הוא גם בוחן את הגבולות שלך, את היחס שלך כלפי בגידות. יכול להיות שהוא מנסה להעביר לך מסר כבר הרבה זמן ואת לא שומעת, ולכן הוא מרגיש שהוא צריך להפעיל את כל התותחים כדי שתביני שמערכת היחסים שלכם בבעיה, ושיש דברים שלא עובדים בקשר בשבילו, והוא מנסה לגרום לך לשנות אותם. אדגיש שוב אמר לך הזנחת אותי, ולא הבנת אותי ולמשפט הזה את צריכה להתייחס, אם את רוצה להשאר במערכת יחסים. יש הרבה סיבות שיכולות לגרום לו להתוודות על הבגידה כפי שהוא התוודה, כמו כן סיבות רבות לא לגלות לך את הפרטים, אבל לדעתי אם הוא רוצה לשקם את מערכת היחסים ביניכם ביחוד אחרי שהוא התוודה על בגידה , זו התנהלות שלא תוביל אתכם לשיקום, כך שיכול להיות שהוא באמת לא ממש סגור על היחסים ביניכם, הוא די זרק לך את הכדור, וניקה את עצמו מכל מאמץ אשמה ואחריות. את צריכה לחשוב אם שווה לך להלחם על קשר כזה. לא כתבת כמה זמן אתם יחס ומה הסטטוס שלכם. ואם תחליטי שכן, את צריכה לעשות בדק בית יסודי לראות מה קורה ביחסים ביניכם, לעבוד על התקשורת ביניכם שהיא מאד לא מפותחת ואת שלך תעשי בכך שתתחילי להיות יותר קשובה. ואני אכתוב לך מה שכתבתי לנבגדת אחרת, האשמה לבגידה היא שלו בלבד ולא שלך, האחריות למערכת היחסים הזוגית היא של שניכם. אל תסכימי לקחת אשמה על הבגידה שלו, אבל כן קחי אחריות על החלק שלך בזוגיות. וגם מבינה שהצורך שלך לדעת את הפרטים ומה היה הוא מאד חזק, ולא יעזור אם אגיד לך שכרגע זה הנושא שפחות בוער.

chenby

New member
נשמע לי

שאו שאת טיפשה, או שאת עם דפוסים של אישה מוכה , או שאת מזוכיסטית.. למה את צריכה עוד פרטים? לא מספיק לך כל מה שהוא אמר? במניפולציה מוחלטת להתגאות בבגידה שלו, להאשים אותך על הדרך , ולהתאכזר אלייך ולבחון את האהבה שלך? למה את שם? נכון שלבגידה יש יותר מאחראי אחד, וגם לך יש אחריות על היותך צד בסיפור.. אבל מפה ועד לדברים שהוא אומר.. נשמע לי שאו שהוא חיפש לתת לך סיבות לגמור את הקשר, או שהוא קצת מגלומן.. או גם וגם. מה אני אגיד לך.

אייבורי

New member
ראשית

אין קשר למה גבר בוגד אלא למה בוגדים <זה תקף לנשים וגברים כאחד> לרוב כי יש משבר בחיי הזוגיות ושני הצדדים אחראים לו לפעמים כי היצר גובר, לפעמים הבדידות לפעמים הבנה כי החיים הם חד פעמיים, יש אינסוף סיבות שונות ומשונות. האם האישה אשמה, האישה היא חצי במשוואה שנקראת זוגיות יש לה חלק במשבר (תקראי לזה אשמה) בדיוק כמו שיש לגבר את חלקו לרוב הם אחראים חצי בחצי למשבר. האם ניתן לסלוח, ברור שניתן אבל זה נדיר יחסית

ים סיבות.

1. כי ככה זה בטבע. ( זכר נוצר כדי להפרות כמה שיותר נקבות ) 2. כי נפלה לו היזדמנות. 3. כי את ב" רמזור אדום " והוא צריך לשחרר 4. כדי להוסיף משהו חדש לחיי השיגרה 5. כי הוא כועס עליך 6. כי הוא לא מרגיש עצמו מחוייב לך 7. כי הוא נלחם על עצמאות בתוך הזוגיות 8. כי הוא מרגיש נפשית פנוי לקשר חדש 9. כי ככה עושים חברים 10. כי נמעס לו ממך 11. כי הוא רוצה להכאיב לך תבדילי בין מספר מזדמן לניהול קשר נוסף !!!!

TotalCommnader

New member
או בגללו או בגללה או גם וגם.

בגידה זה סימפטום לקשר גרוע שלא טיפלו בו או לגבר שאין לו גבולות וכבוד לזוגתו או גם וגם.

אייבורי

New member
בגלל הכוס

ואז אפשר להכליל גם את הלסביות.

למעלה