התשובה מונחת לפניך
את שאלת מה גורם לגבר לבגוד, שימי לב , בן זוגך ענה לך, הוא אמר לך בגדתי בך לפני חצי שנה כי הזנחת אותי ולא הבנת אותי. הוא אמר תאמיני לו. מההתנהלות של השיחה יש שני דברים שהוא מנסה לעשות לדעתי. נדמה לי שהוא רוצה לנער אותך, לזעזע אותך ואת המערכת כדי לגרום לשינוי בזוגיות, משום שיש דברים שלא טובים לו. והוא גם בוחן אותך, את חוזק האהבה שלך, הנכונות שלך לויתורים ולמה את מוכנה לעשות למען הזוגיות שלכם ובו זמנית הוא גם בוחן את הגבולות שלך, את היחס שלך כלפי בגידות. יכול להיות שהוא מנסה להעביר לך מסר כבר הרבה זמן ואת לא שומעת, ולכן הוא מרגיש שהוא צריך להפעיל את כל התותחים כדי שתביני שמערכת היחסים שלכם בבעיה, ושיש דברים שלא עובדים בקשר בשבילו, והוא מנסה לגרום לך לשנות אותם. אדגיש שוב אמר לך הזנחת אותי, ולא הבנת אותי ולמשפט הזה את צריכה להתייחס, אם את רוצה להשאר במערכת יחסים. יש הרבה סיבות שיכולות לגרום לו להתוודות על הבגידה כפי שהוא התוודה, כמו כן סיבות רבות לא לגלות לך את הפרטים, אבל לדעתי אם הוא רוצה לשקם את מערכת היחסים ביניכם ביחוד אחרי שהוא התוודה על בגידה , זו התנהלות שלא תוביל אתכם לשיקום, כך שיכול להיות שהוא באמת לא ממש סגור על היחסים ביניכם, הוא די זרק לך את הכדור, וניקה את עצמו מכל מאמץ אשמה ואחריות. את צריכה לחשוב אם שווה לך להלחם על קשר כזה. לא כתבת כמה זמן אתם יחס ומה הסטטוס שלכם. ואם תחליטי שכן, את צריכה לעשות בדק בית יסודי לראות מה קורה ביחסים ביניכם, לעבוד על התקשורת ביניכם שהיא מאד לא מפותחת ואת שלך תעשי בכך שתתחילי להיות יותר קשובה. ואני אכתוב לך מה שכתבתי לנבגדת אחרת, האשמה לבגידה היא שלו בלבד ולא שלך, האחריות למערכת היחסים הזוגית היא של שניכם. אל תסכימי לקחת אשמה על הבגידה שלו, אבל כן קחי אחריות על החלק שלך בזוגיות. וגם מבינה שהצורך שלך לדעת את הפרטים ומה היה הוא מאד חזק, ולא יעזור אם אגיד לך שכרגע זה הנושא שפחות בוער.