למה גבר בוגד?

שני793

New member
למה גבר בוגד?

השאלה שלי מה גורם לגבר לבגוד, האם האישה אשמה? האם אפשר לסלוח לחבר של שלוש שנים שבגד?.

seeyou

New member
שאלות פילוסופיות../images/Emo24.gif על הבוקר

אני חושב שהבגידה-ניאוף ליתר דיוק נקבע בצורה שררותית ע"י החברה האנושית בכול הזמנית בגירסות שונות על מנת לשרת אוכלוסיה מסויימת זה נוגד את ה"טבע"
המיזוג הביולוגי נעשה במטרה ברורה-המשכיות המין האנושי בני אדם הם יותר מפותחים(ינטליגנטים) מיתר הייצורים שבטבע החליטו לתת משמעות נוספת בימינו הערך החדש עבר שינוים נוספים
האם האישה אשמה? לדעתי כן האישה האחד מזניחה את הגבר והאישה האחרת מפתה אותו האם אפשר לסלוח לחבר של שלוש שנים שבגד? כן ולא חשוב מה האינטרסים שלך באותו קששר יוסי

מריוס זכריה

Member
מנהל
כמה עולה חליפה ליתום?

אני מבין שכואב לך ולא בא לך להשתפך. אבל לא תהיה לך ברירה ותצטרכי מתי שהוא להכנס לפרטים (לאו דווקא בפורום, אבל באופן כללי). יש הרבה סיבות לבגידה. יצר מיני הוא רק חלק מהעניין. לרוב זוהי אמירה עקיפה שיש בעיה בקשר. או שבן הזוג (או בת הזוג) בסתר נפשו לא רוצה יותר להיות בקשר הזה - כפי שהוא באותו רגע, או בכלל. ויש גם אנשים שחיים בתפישה שהם הולכים לנהל חיים כפולים - כאסטרטגיה. בכל מקרה, ההתעסקות ב"מי אשם" היא תפלה. והאם אפשר לסלוח? כן. אפשר לסלוח. אבל סליחה היא לא הפתרון. הפתרון, לפי דעתי, מתחיל בהבנה - מה קורה בקשר הזה. כל זמן שאין הבנה - הסליחה לא עוזרת בכלום.

אני לא חושבת

שהאשה תמיד אשמה. גם אם היא מרירה עצבנית ולא נותנת סקס-הפתרון לא נמצא מעבר לגדר. צריך לפתור דברים ביחד. אם לא הולך,אחרי שיודעים שניסו מספיק-מפרקים את החבילה ואז יש ים בנות ואפשרויות. גברים מתעקשים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה,אבל תמיד בסוף שקרים מתגלים וזה סתם כאב ראש ולב. וחוץ מזה תמיד יש את האלה עם ה"עיניים הגדולות" שאפילו שיש להם אנג'לינה ג'ולי בבית,זה לא מספיק להם. אז מספיק להאשים את האשה כל הזמן,גברים צריכים ללמוד לקחת אחריות למעשיהם,ופשוט להודות שה@#*^& עומד, השכל מהם והלאה.

seeyou

New member
,פשוט להודות שה@#*^& עומד, השכל בתחת../images/Emo45.gif

אם זה ברור לך וגם לעוד כמה גמוך אז מה כול הסיפור? קשה לתאר לך מה זה כאב שיניים כול עוד לא היה גם לך
אז איך אפשר לתאר לך מה זה כאבי ביצים?
ה"זיין" הוא לא ייצור הגיוני-באשר הוא מטעורר אי אפשר לדבר אליו בהגיון.
יוסי

כן..אבל בגלל זה אנו בני אדם ולא חיות

ונכון שיש את התאווה הגדולה הזאת,אבל מי שמתגבר על התאוות שלו ומבין שזה רגעי,זה בן אדם אמיתי. ואני בספק אם יש כאלה...

seeyou

New member
"אנו בני אדם ולא חיות"../images/Emo12.gif?

קשה להגיד שאת צודקת
או לא צודקת הרבה פעמים "בני האדם" מתנהגים בצורה שהייתי מדרג אותה אחרי החיות מיה לא הורגת "סתם" לשם שעשוע אלא רק לאכול ....אך בני אדם כן חיות מקיימות יחסי מין כדרך הטבע כאשר בני אדם לא(הכוונה שבני האדם נותנים משמעויות שונות למעשים האלו) לא מאמין שיש חיות "זונות"(מכול מין
או בוגדות בכוונה תחילה כאשר אומרים לבן אדם שהוא כלב(ה) מתכוונים להעליב אותו אך
למעשה מעליבים את החיה מאחר ואין בן אדם יותר נאמן מכלב

חיות...

מקיימות יחסי מין מתוך דחף פיזיולוגי ולא מעורב בזה שכל או רגש. מה שאצלנו יש אפשרות בחירה,שכל ישר,ורגש אמיתי. לכן אנו אמורים לא ללכת תמיד עם הדחף הפיזיולוגי וזהו..יש לנו אפשרות לבחור בחוכמה מתי איך ועם מי. זה כל ההבדל.

seeyou

New member
מעורבות שכל או רגש.או יתר הירקות../images/Emo13.gif

כולנו יודעים שהסקס הפך מזמן מטבע לסוחר הרבה סבל והוצאות מסביב לנושה הזה ייתכן שבעתיד החברה האנושית תמצא לנכון להפריד בין ההגבלות עם מי ולמה עושים הסקס לבין ההתקשרות לפי הרגש. בינתיים אם נחשב במונחים כספים הרבה הכסף וסבל מתגלגל בקשר ל "הגבלות" הקיימות אז לא יהיה "בגידה" ויהיה אבטלה אצל עו"דינים חזרה לגן העדן.

אייבורי

New member
כדאי להתבגר

אישה לא נותנת סקס, זה לא מטבע עובר לסוחר וראיה כזאת בהחלט יכולה להוביל לתסכול גדול. שנית, המציאות מראה שנשים בוגדות בדיוק כמו גברים ככה שאין לטענת המגדר קורלציה לעניין הבגידות

יש מקרים שהאישה לא אשמה...

אולי האישה אשמה כשהיא מרעיבה את הגבר שלה מינית.. ויש כאלה נשים... יש גם טיפוסים בוגדים לא משנה מה... שמסעיר אותם לבגוד וזו מחלה... הם רוצים משהו שונה... הם רוצים משהו מסעיר... מתישהו לעשות את זה עם האישה הופך בשבילם למשעמם ושגרתי והם רוצים משהו חדש להתרגש ממנו... אבל אני לא מצדיקה את הגברים הבוגדים בשום אופן... וזה שיש בעיות בין בני הזוג... לא אומר שהגבר צריך לבגוד... זה אומר שהם צריכים ללכת לטיפול זוגי לפתור בעיות... אבל אם נגיד האישה עושה לו מוות... לא מנסה להבין אותו.. לא מנסה לפתור בעיות נפשיות אשר גורמות לה לא לרצות לשכב איתו... אז מה הפלא שיבגוד?

שני793

New member
בקשר לפרטים.

הוא אמר שיתן לי את כל הפרטים רק כשאני אעזוב את הבית. הוא בן אדם מאד קשה ולאחר שיחה ארוכה וויכוחים הוא שאל אותי אם אני באמת אוהבת אותו אז אמרתי לו שכמובן שכן ולאחר מכן שאל אותי האם יש משהו שיגרום לי לעזוב אותו אז אמרתי לו שכן שבגידה תהיה הסיבה שתגרום לי לעזוב אותו ואז הוא אמר לי אז בגדתי בך, ואמר לי זה קרה לפני כחצי שנה וזה היה כי הזנחת אותי ולא הבנת אותי וכמובן אני אשמה בזה והוא הוציא את עצמו גבר מזה, אני ביקשתי פרטים וזמנים כי מסתבר שאני באמת אוהבת אותו ויש בי רצון לסלוח, אבל הוא לא רוצה לתת פרטים. הוא אמר שהוא אוהב אותי ושכמובן היה רוצה שאני אשאר אבל אני חייבת להשתנות ולעשות מה שהוא אומר, אבל אני לא אקבל שום פרטים רק אם אני אעזוב. אני מבולבלת כולי, כי הוא אמר שרק כשמעמידים אותי במצבים קשים אני מבינה ומשתנה לטובה, ומיד אחרי זה אמר לי שהוא בגד בי. יש גם מצב עד כמה שהספקתי להכיר אותו שהוא סתם אמר שבגד בי כדי להכאיב לי ולבדוק עד כמה אני אוהבת אותו, שאם זה נכון זה מאד אכזרי לעשות את זה ואז כשאני אעזוב הוא יגיד לי שסתם אמר או שכמובן יש את האפשרות השניה שבכול זה נכון ואני סתם שוחה נגד הזרם.

מריוס זכריה

Member
מנהל
טוב, זה כבר סיפור אחר לגמרי

מצד אחד, יכול להיות שיש משהו בדבריו. שאת לא מוכנה להקשיב עד שלא מזעזעים אותך. מצד שני, הוא לא נשמע מאוד סגור על עצמו. מה הוא רוצה? שתלכי? שתהיו יחד? לא ממש ברור. כדאי לעשות שיחה של "ילדים גדולים", בלי איומים וחארטות וקמבינות. אם תהיה תקשורת ברורה, ואת תצליחי להבין מה הוא רוצה (גם אם הוא לא צודק), והוא יצליח להבין אותך (גם אם את לא צודקת) - יש עתיד לקשר. אם זה יהיה דו שיח של חרשים - תביני כבר לבד את ההמשך...

למה את צריכה פרטים ?

הוא אמר לך לעזוב ? קומי ועזבי. אולי הוא גם לא בגד בך, אבל רצה לעליב אותך, להכאיב לך,לגרום לך ללכת.

אולי אם היית אומרת לו שתעזבי, אם תגלי

בסלון ,
במקלחת ו
בחדר שינה , אז הוא היה דואג שיהיה בבית גן חיות ?

נכון... אם הוא היה אוהב אותך...

הוא לא היה אומר דבר כזה... אולי הוא כבר לא רוצה בקשר הזה... עם כל הכאב... ואין יותר ברור מזה... ואין משמעות יותר מדיי עמוקה למה אמר את זה... לפעמים הסיבה פשוטה כמו שהיא נראית... אולי נמאס לו מהקשר... יש הרבה דגים בים... הוא לא היחיד... בהצלחה...

אולי הוא הבעיה.. אולי את הבעיה... לסיום הקשר

אם הוא הבעיה.. את תדעי זאת בבירור... אבל אם אין לך מושג מה הבעיה ולמה הוא לא רוצה ת'קשר הזה... חפשי אצלך מה עשית לא בסדר כדי שלא תחזרי על אותם טעויות בקשר הבא שלך... גוד לאק

צריך פרטים

מה לעשות, נבגד/ת לרוב זקוק לפרטים אפילו הכי קטנים במה שהתרחש בזמן הבגידה. רוב הנבגדים מרגישים שהם זקוקים לפרטים כדי לא להשאיר חורים ולהפליג בדמיונות.

obsession 4 details

A young couple gets married, and the groom asks his bride if he can have a dresser drawer of his own that she will never open. The bride agrees. After 30 years of marriage, she notices that his drawer has been left open. She peeks inside and sees 3 golf balls and $1,000. She confronts her husband and asks for an explanation. He explains "Every time I was unfaithful to you, I put a golf ball in the drawer." She figures 3 times in 30 years isn't bad and asks "But what about the $1,000?" He replied "Whenever I got a dozen golf balls, I sold them"...

למעלה